Categories
Uncategorized

Zomerhaarverzorgingstips die u moet volgen

Zomerhaarverzorgingstips nodig? Nu we allemaal meer tijd buitenshuis zullen doorbrengen, willen we er zeker op ons best uit kunnen zien, vooral ons haar. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat uw haar de hele zomer lang gezond en soepel blijft.

1. Zomerhoeden

Hoeden worden deze zomer misschien wel je nieuwe beste vriend. Nu de zonnestraal in de zomer levendiger en krachtiger wordt, wil je je haar nu meer dan ooit beschermen. Gelukkig zijn er genoeg zomerhoeden waarmee je er altijd stijlvol uitziet. Je moet zeker gaan voor hoeden met een bredere rand zodat je hele hoofd bedekt is, waardoor je haar constant in de schaduw zal liggen. Je hoeft er natuurlijk niet altijd een te dragen, zeker niet als de zon niet helemaal schijnt. Dit is een van de meest praktische haarverzorgingstips voor de zomer, maar wel een die je haar zeker beschermt en minder snel beschadigd raakt door de zon. Bovendien bescherm je niet alleen je haar, maar ook de huid op de toppen van de oren en hoofdhuid. Laat je haar los met een zomerhoed of knoop hem vast in een baseballpet om er de hele zomer geweldig uit te zien. Zomerhaarverzorgingstips die u moet volgen

2. Was je haar!

Dit is een van de zomerse haarverzorgingstips die het hele jaar door werken. Was je haar regelmatig om het sterk en gezond te houden. Er zijn tal van haarverzorgingsproducten verkrijgbaar, dus zorg ervoor dat u degene kiest waarvan u weet dat ze ideaal zijn voor de behoeften van uw haar. Ja, je haar heeft behoeften en het is het beste om te luisteren naar wat het nodig heeft. Het is ook belangrijk om haarverzorgingstips te onthouden die nodig zijn voor uw specifieke haartextuur. Steil haar heeft beslist andere behoeften dan krullend haar, dus doe wat het beste bij je haar past. Het is ook het beste om het niet elke dag te wassen, maar om de dag vaker. Omdat we ons haar er absoluut geweldig uit willen laten zien, willen we het niet overdrijven door te vaak te wassen. Door je haar regelmatig te wassen, helpt dit ook om te beschermen tegen kroeshaar. Zomer betekent vochtigheid, en het kan vervelend worden, probeer de kroezen tot een minimum te beperken. Toch gebeurt het soms nog steeds. We kunnen alleen ons best doen.

3. Verwijder dat chloor

Aangezien de zomer de tijd is om een ​​duik in het zwembad te nemen, kan dat enige schade aanrichten, afhankelijk van hoe vaak u in de zomer gaat zwemmen. Chloor kan het haar broos en uitgedroogd maken voor degenen die veel tijd in zwembaden doorbrengen. Om nog maar te zwijgen, de geur kan een tijdje blijven hangen. We kunnen er eigenlijk niets aan doen, omdat het een noodzakelijke chemische stof is die in het water moet worden gehouden. Toch zijn er dingen die we kunnen doen om ons haar te beschermen. Zodra u het water verlaat, neem dan altijd een douche in de kleedkamers of zodra u thuiskomt. Als je je zorgen maakt over schade die chloor aan je haar kan toebrengen, probeer dan shampoos die het uit je haar verwijderen. Deze shampoos zijn ontworpen om de natuurlijke oliën aan te vullen om je haar terug te laten keren naar zijn natuurlijke textuur in plaats van dat het taai of grof wordt. Als je weet dat je deze zomer zo veel mogelijk tijd wilt doorbrengen met zwemmen in het zwembad, is het misschien de moeite waard om deze shampoos aan je haarverzorgingsroutine toe te voegen. Hetzelfde kan gezegd worden van zwemmen op het strand met de hoeveelheid zout in het water. Zorg er in principe voor dat je haar zoveel mogelijk gehydrateerd wordt!

4. Sla de stijltang over

In de zomer is er al zoveel warmte dat je niet meer aan je haar hoeft toe te voegen. Stijltangen en andere gereedschappen zoals krultangen en strijkijzers die warmte gebruiken, moeten tijdens het zomerseizoen waarschijnlijk tot een minimum worden beperkt. Tenzij het wordt gebruikt voor speciale gelegenheden, probeer dan een dag of twee te gaan zonder je haar te strekken. Hetzelfde geldt voor haardrogers die hete lucht gebruiken om het werk te doen, wat kan leiden tot schade als ze vaak worden gedaan. Probeer in plaats daarvan je haar met rust te laten en het zijn natuurlijke werking te laten doen terwijl het droogt. Door je haar ‘s avonds voor het slapengaan in een knot of paardenstaart te doen, blijft je haar in een mooie natuurlijke golf achter als je wakker wordt. Zomerhaarverzorgingstips die u moet volgen

5. Zonnebrandcrème

Ja, zonnebrandcrème is essentieel voor uw huid om uzelf te beschermen tegen de overvloedige uv-straling. Hetzelfde geldt voor je haar. Zoals gezegd worden de zonnestralen in de zomer intenser en is de kans groter dat u tijd buiten doorbrengt. Dat gezegd hebbende, moeten zeker voorzorgsmaatregelen worden genomen als het gaat om uw haar, waaronder zonnebrandcrème of een soort zonbescherming. Dit soort haarverzorgingsproducten kan in de vorm van nevel of gel komen, dus zorg ervoor dat je het op je haar aanbrengt voordat je de deur uitgaat. Door zonnebrandcrème op je haar aan te brengen, bescherm je ook de huid van je hoofdhuid waarvan je niet denkt dat deze beschermd moet worden, maar toch doet. Het is tenslotte huid.

Zie ook

6. Zomerbekleding

Zodra de zomer voor het eerst aanbreekt, kunt u zeker in de juiste gemoedstoestand komen door uw haar te laten knippen. Je haar zal minder snel beschadigd raken als je er om te beginnen minder van op je hoofd hebt, toch? Een trimbeurt krijgen kan verfrissend zijn en kan zeker een nieuw begin inluiden na een langgerekte winter binnenshuis. Dit geeft je de kans om het haar te verwijderen dat mogelijk al beschadigd is of vervelende gespleten punten. De lengte van je trim voor de zomer is aan jou, of je nu een paar centimeter wilt afknippen of een schattige zomerbob wilt kopen. Hoe dan ook, haar heeft de neiging om sneller te groeien tijdens de zomer en het late voorjaar na het holst van de winter. Dit is geweldig als je tijdens de zomer dingen fris wilt houden met je haar. Zomerhaarverzorgingstips die u moet volgen

Welke tips heb je om je haar er in de zomer fantastisch uit te laten zien? Laat ons je haarverzorgingsgeheimen weten in de comments!

Uitgelichte afbeelding via Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *