Categories
Uncategorized

Yvonne Strahovski Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Yvonne Strahovski BAFTA-prijzen
Yvonne Strahovski poseert op de rode loper tijdens de BAFTA Awards

Geboren naam

Yvonne Jaqueline Strzechowski

Leeftijd

Yvonne werd geboren op 30 juli 1982.

Geboorteplaats

Werrington Downs (een voorstad van Sydney, New South Wales), Australië

Bezetting

Actrice

Natuurlijke haarkleur

Blond

Sociale aanwezigheid

Maak contact met haar op Twitter en Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Yvonne Strahovski 2016-kapsel

Yvonne Strahovski zag er prachtig en verbluffend uit toen ze naar buiten kwam in een verfijnd ensemble met pittige ondertonen, waaronder een goed passende zwarte broek, die haar lange en afgezwakte pinnen benadrukte, een doorschijnende top, die haar zwarte beha en slank passende zwarte blazer liet zien tijdens het lopen de rode loper bij de HFPA & InStyle’s feest gehouden tijdens het Toronto International Film Festival 2016 in Windsor Arms Hotel op 10 september 2016 in Toronto, Canada.

Haarkleur

Goudblond

De Australische schoonheid was te zien tijdens het blitse evenement met haar glanzende goudblonde lokken gedragen in een stijlvol kapsel terwijl ze probeerde haar opvallende ensemble aan te vullen met een doorschijnende zwarte blouse, die pronkte met haar ruime decolleté en ook hielp pronken met haar strakke buik en zwarte broek met hoge taille, die haar strakke benen perfect omlijnde.

Haarlengte

Medium

De 34-jarige actrice besloot om haar halflange blonde lokken in een chique kapsel te dragen, dat perfect synchroon liep met haar gepolijste en stijlvolle make-up met nauwelijks een vleugje roze getinte blusher, een veeg van glanzende roze glans op haar lippen en minimale veeg van zwarte eyeliner.

Haarstijl

Losse sloten

De Rechts star besloot haar halflange goudkleurige haar te stylen in een kapsel met losse lokken. Ze had ervoor gekozen om haar lokken aan de linkerkant te scheiden en had haar lokken naar achteren en achter haar oor aan die kant geborsteld, wat hielp om te pronken met stijlvolle oorbellen. Ze had haar lokken aan de andere kant gestyled om naast haar gezicht te vallen en had het over haar schouders geveegd.

Markeer kleur

Honingblond

Yvonne besloot te gaan voor honingblonde highlights om het stijlquotiënt van haar chique kapsel verder op te voeren. De hoogtepunten waren prominenter aan de linkerkant.

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze had ervoor gekozen om haar fijne en glanzende lokken in een prachtig rommelig, recht gestructureerd kapsel te steken vanwege haar stijlvolle verschijning op het blitse rode loper-evenement op zaterdagavond tijdens het beroemde filmfestival.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Breng volume-boostende en lichtgewicht mousse aan op je vochtige lokken. Gebruik een keramische ronde borstel om je lokken te föhnen. De keramische ronde borstel warmt op als een krultang en is perfect voor losse golven. Het zal ook je haar glans geven. Bovendien is het niet schadelijk voor uw sloten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *