Categories
Uncategorized

Wat u kunt verwachten van laserontharing

Vooral voor vrouwen kan ongewenst haar vervelend en ongemakkelijk zijn. Ongewenste haren kunnen overal opduiken, inclusief de kin, op de armen en benen, boven de bovenlip (snor) of rond de bikinilijn. Als u in een van deze gebieden overmatig haar heeft, heeft u misschien veel ontharingsproducten en -processen geprobeerd waarvan de effecten slechts een paar weken duurden. Laserontharing zou een betere oplossing kunnen zijn om het probleem van overmatig en ongewenst haar aan te pakken. Hoewel laserontharing duurder is dan de meeste behandelingen, zullen de resultaten indruk op u maken.$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

Wat u kunt verwachten van laserontharing
via

Het verwijderen van haar door middel van de laserprocedure houdt het gebruik van geconcentreerde lichtstralen in om het overtollige haar te “verbranden”. De ontharingsprofessional laat een lichtstraal over je huid glijden en richt zich op elk haarzakje. De lichtstraal werkt om de haarzakjes uit te schakelen, waardoor de haargroei op deze delen van de huid wordt voorkomen. Dit is echter niet een eenmalige procedure en vereist dat u verschillende laserstraal-sessies uitvoert om langere periodes van haarvrije bikinilijnen, armen en benen te genieten. U moet uw huid ook regelmatig onderhouden om maximale resultaten te garanderen.

Laserbehandeling is echter mogelijk niet zo effectief bij mensen met een donkere huid of met een lichtere huid en licht haar. Voor mensen met een donkere huid hebben de laserstralen de neiging de melanine van de huid te verstoren, waardoor de hele procedure minder effectief wordt. Het is ook waar dat deze ontharingsbehandeling niet zo goed zal werken bij mensen met blond of wit haar. De reden dat laserbehandeling beter werkt op een lichte huid en donker haar is dat de lichtstralen voornamelijk werken op de melanine die in het haar aanwezig is. Desalniettemin is het goede nieuws dat er lopend onderzoek gaande is naar manieren om laserbehandeling te gebruiken om haar te verwijderen dat lichter van kleur is.

U vraagt ​​zich misschien af ​​wat de procedure is en het verwachte ongemak van het uittrekken van haren uit uw lichaam. Gelukkig past de ontharingsprofessional een plaatselijke verdoving toe op het deel van uw huid dat u overtollig haar wilt verwijderen. Deze actuele crème heeft zowel een verkoelend als verdovend effect. De procedure kan enkele minuten tot enkele uren duren, afhankelijk van het deel van de huid waaraan u werkt. Bikinilijnen, kin en de bovenlip nemen doorgaans een kortere tijd in beslag dan ontharingsprocedures voor het hele lichaam.

Na het eerste proces ervaart u enkele licht ongemakkelijke gevoelens zoals jeuk, roodheid en soms schilferende huid. Het is een goed idee om na deze procedure zeer milde zeep of bodyshampoos te gebruiken om te voorkomen dat de huid erger wordt. De resultaten van haarverwijdering door middel van laser zullen zeker indruk op u maken. Uw huid zal zachter worden omdat er geen haaruitsteeksels zijn – onthoud dat de haarzakjes zijn vernietigd. Ook hoef je je geen zorgen te maken over bultjes op de huid, een nawerking die zo vaak voorkomt bij andere ontharingstechnieken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *