Categories
Uncategorized

Vertel dit aan je kapper als je een rommelig kapsel wilt

Het ziet er misschien uit als lui en moeiteloos haar, maar je moet echt meer dan een beetje moeite doen om het rommelige kapsel voor je te laten werken. De truc is om de juiste haarlengte bovenaan en rond de kruin te krijgen die gemakkelijk te stylen is. Het zou dan geleidelijk moeten vervagen als het de nek of de bodem bereikt.

Hier zijn een paar rommelige kapsels die u uw kapper kunt vragen om voor u te doen de volgende keer dat u voor uw haarafspraak gaat.

Rommelige kapsels # 1

rommelige kapsels (1)

Om dit verwarde kapsel met volume en textuur te dragen, hoef je niet de hele nacht in bed te woelen en te draaien om de volgende ochtend ermee wakker te worden. Het enige wat je hoeft te doen is wat texturerende pommade op je vochtige haar aanbrengen en je haar van de wortels tot de punten bewerken.

Het bovenste haar moet ongeveer 7,5 tot 10 centimeter lang zijn, terwijl het haar bij de kruin ongeveer een tot vijf centimeter lang moet zijn. Laat het haar vervagen als het de nek bereikt.

Als je redelijk steil haar hebt, moet je het haar verdraaien en rimpelen om zoveel mogelijk textuur en volume te krijgen, en het vervolgens allemaal vastzetten met een föhn.

Als je van nature golvend of krullend haar hebt, is drogen aan de lucht voldoende. Je kunt de hold versterken en een beetje haarlak gebruiken zodat alles langer op zijn plaats blijft.

Rommelige kapsels # 2

rommelige kapsels (2)

De warrige bovenkant is weer een rommelig kapsel dat er geweldig uitziet, zelfs als het zo’n puinhoop is. Het kapsel bevindt zich bovenaan het hoofd en het haar is opgetrokken en verknoeid om er langer en voller uit te zien.

Je kunt je haar stylen tot alles wat je wilt door een pommade of een stylinggel te gebruiken. Als je deze warrige look wilt, vertel je kapper dan om het aan één kant rommelig te stylen, met hier en daar een paar salto’s.

Het doel is dat je haar er stijlvol rommelig uitziet en er niet uitziet alsof het dagenlang niet is gekamd of gewassen. Breng wat haarlak aan om ervoor te zorgen dat het haar op zijn plaats blijft en er de hele dag fris uitziet.

Rommelige kapsels # 3

rommelige kapsels (3)

Het is het stijlvolle soort slordig, en het is erg mannelijk in zijn rommeligheid. Je zult zien dat het haar bij de zijkanten en de achterkant zijn kort geknipt, maar het bovenhaar is sterk en lang. De stijlvolle puinhoop bovenop het haar wordt gecreëerd door een texturerende pommade te gebruiken en een brush-up te doen.

Het haar moet er zacht en glanzend uitzien, dus zorg ervoor dat je een volumeborstel gebruikt om een ​​zacht en glad bovenhaar te creëren.

Dit is een erg leuk en speels kapsel. Perfect voor jongens die van stabiel en eenvoudig houden. Geen verborgen agenda hier. Gewoon lekker speels haar voor elke dag.

Rommelige kapsels # 4

rommelige kapsels (4)

Deze lange en luie lokken ontstaan ​​echter niet door lui te zijn. Ook al zien ze eruit als een lange en mooie puinhoop, het kost wat moeite om het er zo uit te laten zien. Om dit soort haar te krijgen, moet je eerst je haar wassen om het vuil te verwijderen.

Daarna moet je een stylingproduct met een lichte hold aanbrengen, zoals een textuurcrème. Je moet dan je haar borstelen met een volumeborstel terwijl je een föhn gebruikt om dikkere en zachtere lokken te creëren. Style het zoals jij het wilt en probeer het een beetje verkreukeld te houden. Houd het een georganiseerde en stijlvolle puinhoop en je bent helemaal klaar.

Rommelige kapsels # 5

rommelige kapsels (5)

Als je altijd al gefascineerd bent geweest door het hoofdeinde, kan het gemakkelijk van jou zijn zonder dat je in bed hoeft te gaan liggen en je haar tegen de kussens hoeft te strijken. Met slechts een paar bewegingen van je vingers door je haar, kun je gemakkelijk dit prachtige en rommelige hoofdeindehaar bereiken.

Eerst moet je haarmousse op je vochtige haar aanbrengen voor dat extra volume. Je kunt ook wat hittebeschermer opspuiten om je lokken te beschermen tegen de hitte van de föhn (föhnen geeft je haar meer volume). Föhn je haar in de gewenste richting en breng meer wax aan om je haar meer textuur te geven.

Rommelige kapsels # 6

rommelige kapsels (6)

Om het dramatische en warrige kapsel te krijgen, wil je dat het kapsel er lang en vol uitziet aan de bovenkant van het hoofd. Je kunt wat hairstyling wax of mousse gebruiken voordat je het opborstelt met een volumeborstel. Gebruik een föhn en borstel deze in de richting of hoogte die je wilt.

Je moet een grote halve doen combover en maak het aan de achterkant en zijkanten een beetje rommelig. Houd het lang en zacht boven op je hoofd en houd alles op zijn plaats met behulp van wat haarlak.

Rommelige kapsels # 7

rommelige kapsels (7)

Je kunt dit lange en rommelige kapsel gemakkelijk bereiken alsof je net uit bed bent gerold en zo prachtig wakker werd. De truc zit in het volume. Breng haarmousse aan op vochtig haar en begin met stylen met je vingers. Zorg ervoor dat je het gelijkmatig verspreidt van de wortels tot de uiteinden. En föhn dan je haar droog tot je de volheid en zachtheid bereikt die je wilt.

Zorg ervoor dat het er verward maar zacht uitziet, vooral de zijkanten en het haar bovenaan. Verfrommel je haar met je vingers en zet het kapsel op zijn plaats met een zachte haarlak.

Het rommelige kapsel is nogal het interessante kapsel. U repareren je haar omhoog zodat het eruit zal zien rommelig. Realiseer je je zelfs hoe belachelijk dat klinkt? Maar merkwaardig genoeg werkt de hele look gewoon. Het blijkt dat mensen de bewoonde en verknoeide look net zo goed graven als de gladde en gepolijste look. Je kunt net zo goed doorgaan en er plezier aan beleven! Je ziet er zeker geweldig uit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *