Categories
Uncategorized

Uw haar beschermen tegen hitte – Prime Women

Heb je je ooit afgevraagd wat het betekent om je haar tegen hitte te beschermen? Hitteschade kan tot blijvende schade leiden. Hoge of overmatige hitte kan de disulfidebindingen en eiwitvernetingen in haarlokken permanent verbreken. Deze schakels en bindingen geven het haar zijn kracht.

Veel warmtebronnen zijn schadelijk voor het haar. Ze omvatten UV / zonlicht, verwarmd gereedschap zoals föhns, verwarmde rollers, hete krultangen en stijltangen. Zelfs radiatorwarmte en centrale verwarming in de winter kunnen tot haarbeschadiging leiden. Al deze warmtebronnen zorgen ervoor dat vitaal vocht uit het haar wordt verwijderd.

Hoe weet je dat?

De meest ernstige symptomen kunnen een zingende geur van verbrand haar zijn. Andere symptomen zijn saaiheid, ruwe, vezelige haartextuur, witte knobbeltjes aan de uiteinden van je haarschacht, die uiteindelijk gespleten punten worden, overdreven droog haar. Verbrand haar kan zo ernstig worden dat wanneer u probeert uw haar te stylen, het niet langer zijn vorm behoudt en breuk optreedt.

Thuiszorg is essentieel, vooral als er door extreme hitte het haar wordt misbruikt.
Verbrand haar is erg hard en voelt ruw aan. Dit komt omdat het zo droog en uitgedroogd is. Door het natuurlijke eiwit in het haar te verliezen, wordt de cuticula gebroken en daarom broos en zwak. Blondjes of wit haar kunnen zelfs tekenen zien als ze zingen in verbrande kleurtinten in hun haar.

Gebruik altijd een hoogwaardige shampoo en conditioner om ervoor te zorgen dat het haar gehydrateerd blijft. Het is ook essentieel om een ​​serum voor dagelijkse bescherming te gebruiken als je regelmatig last hebt van klapband of als je aan sport doet zoals golf, waarbij het haar urenlang zichtbaar is voor UV en wind.

Gebruik een shampoo en conditioner die oliën bevat om ervoor te zorgen dat je haar gehydrateerd is. Als je haar beschadigd is, gebruik dan een onmiddellijke haarreparatie.

bescherming van uw haarconditioner

Het is een 10 Miracle Daily Conditioner $ 23,99

Kenra Professional Platinum Blow-Dry Spray $ 35,00

Beste haarbescherming

Stylingproducten bevatten over het algemeen alcohol en synthetische ingrediënten die bij oververhitting dodelijk zijn voor de gezondheid van het haar. Er zijn tegenwoordig een paar haarserums op de markt die beweren dat ze het haar beschermen tegen hitteschade, maar het probleem is dat de meeste het haar verzwaren en, in sommige gevallen, het haar vettig maken, vooral als er UV-bescherming wordt toegevoegd.

De Iles Formule afwerkingsserum is een uitstekende beschermer tegen UV, kleurvervaging en verhit gereedschap zonder het haar ooit te verzwaren. Om deze reden is het perfect op dun, delicaat en breekbaar haar. Iles Formula heeft een tweede serum Curl Revive dat is iets zwaarder met dezelfde hittebeschermingsfactoren, ideaal voor dik, grof haar en alle soorten getextureerd haar met krullen en golven. Breng beide serums aan op nat of droog haar, en beide kunnen dagelijks worden gebruikt. U zult geen betere serums vinden om het haar te beschermen zonder dat het zwaar of vettig wordt. Als je haar al beschadigd is, moet je veel meer doen. Begin met een trim om gefrituurde uiteinden te verwijderen en reparatie behandeling.

Je haar beschermen tegen hitte is een fulltime baan. Neem het niet licht op en overweeg dagelijks gebruik van een serum van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw lokken het hele jaar door heerlijk blijven.

Bumble and bumble bb Hairdresser’s Invisible Oil Heat / UV Protective Primer $ 28,00

Drybar Hot Toddy hittebeschermende mist $ 26,00

Gebruik voor blond haar een dunnere stijltang en zet het vuur op een lage stand.

Nano Titanium ultradunne stijltang $ 139,95

Gebruik voor dikker haar een grotere stijltang en zet het vuur op een hogere stand.
bescherming van uw haarijzer

Ghd Gold Professional Styling Iron $ 199,00

Gebruik voor dikker haar een grotere stijltang en zet het vuur op een hogere stand.

Wilt u meer over haar >>> Frizz temmen

Vond je dit artikel leuk? Meld je aan (het is gratis!) En we sturen je elke week geweldige artikelen zoals deze. Schrijf je hier gratis in.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *