Categories
Uncategorized

Update je haargarderobe met extensions

Update je haargarderobe met extensions

Als je net als de meeste modebewuste vrouwen bent, heb je waarschijnlijk veel aandacht besteed aan het updaten van je garderobe met nieuwe kleding en accessoires. Heb je ook overwogen om je haargarderobe te vernieuwen? Als je in je stylingrepertoire maar één of twee looks hebt om uit te kiezen, dan zit je haar vast in een modieuze sleur.

Stel je de mogelijkheden voor

Een fantastisch gemakkelijke manier om je haargarderobe uit te breiden, is met haarextensies. Ze zijn lichtgewicht en gemaakt om naadloos over te gaan in je eigen haar. Je hoeft ook niet de hele nacht stil te zitten als een standbeeld; clips houden ze stevig op hun plaats, zodat je plezier kunt hebben en je geen zorgen hoeft te maken dat er stukjes haar op de dansvloer liggen. Hier zijn een paar verschillende looks om u op weg te helpen, maar in werkelijkheid worden de mogelijkheden voor nieuwe haarstijlen met extensions alleen beperkt door uw verbeeldingskracht.

  • Ponystaart: Ponystaarten zijn extreem veelzijdig en je kunt ze stylen om er rommelig, golvend of recht uit te zien. Trek je haar naar achteren en maak het vast in lijn met de bovenkant van je jukbeenderen, of wissel dingen af ​​met een flirterige hoge pony. U kunt er zelfs een opzij zetten. Een lage pony in de nek creëert een look die even geschikt is voor een informele of formele gelegenheid, afhankelijk van de rest van je ensemble.
  • Lange vlechten en broodjes: U kunt hetzelfde haarstuk gebruiken dat is ontworpen voor paardenstaarten om een ​​enkele lange vlecht of een elegante knot te maken. Voor speciale gelegenheden, probeer linten en juwelen in deze stijlen te weven voor een sprankelende, glamoureuze touch.
  • Sprookjesprinses: Een gevlochten hoofdband uit één stuk die past bij je haarkleur resulteert in een romantische look waar iedereen van houdt. Een gevlochten stuk van elke kant meenemen om in het midden te combineren, is een andere schattige stijl waardoor je je een bloemenkind of een sprookjesprinses voelt.
  • Ga lang: Als je er ooit van gedroomd hebt om een ​​fantastische manen van luxueus handelbaar haar te hebben, kun je je imago transformeren met haarextensies tot onder de schouder. U kunt ook afzonderlijke stukjes knippen waar u ze nodig hebt. Deze techniek is een geweldige manier om lengte en volume toe te voegen aan je eigen lange haar dat misschien piekerig of beschadigd is.

Als vrienden van sociale media die je sinds de derde klas niet meer hebben gezien, je meteen aan je kapsel kunnen herkennen, is het tijd om de dingen een beetje door elkaar te halen. Afhankelijk van uw basishaartype, kan er weinig zijn dat u kunt doen om het uiterlijk van het natuurlijke haar dat uit uw hoofd komt te veranderen. Gelukkig maken hair extensions het mogelijk om variatie aan je haargarderobe toe te voegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *