Categories
Uncategorized

Trendy nude fietsbroek | Mode en slijtage

De trend heeft sociale netwerken overspoeld. Stylisten en modecritici begraven de nude-fietsbroektrend al een paar seizoenen. De meeste fashionista’s waren er zeker van dat dit slechts een onmiddellijke trend was waar iedereen om zou lachen en die zou vergeten. Maar het tegenovergestelde bleek: naakte fietsbroeken zijn weer helemaal in de mode (ze zijn tenslotte nauwelijks uit de mode geweest).

Dit keer zijn het echter nude fietsbroeken in plaats van simpele. Mode influencers en sommige beroemdheden zijn gek op fietsbroeken in nude kleuren, die moeilijk te onderscheiden zijn van de huidskleur.

Vooral het Australische merk Echt is populair: hun Force Scrunch-model vergroot en tilt visueel de heupen, en de social media-sterren en hun abonnees roemen het effect.

Het model bestaat niet alleen in een bijgesneden versie en in verschillende kleuren. Bijgesneden, nauwsluitende shorts in nude tinten zijn populair geworden. In tegenstelling tot leggings, waarvan stylisten voorspelden dat ze dit najaar populair zouden zijn (ze moesten de magere vervangen).

Maar om in de trend te komen, hoef je dit specifieke model niet te kopen: de nude fietsbroek verscheen in de collecties van de meeste merken. Naast fitnessclubs dragen fashionista’s dergelijke fietsbroeken op straat (zolang het weer het toelaat) en vullen ze ze aan met hoodies, oversized jassen en witte overhemden.

Het behoeft geen betoog dat Kim Kardashian verliefd werd op een nude fietsbroek. Over wat het eerst verscheen – de trend of de openhartige naaktfoto’s – kan echter alleen maar worden gediscussieerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *