Categories
Uncategorized

The Taper Fade – Een complete gids

Een taper fade is de geleidelijke verandering van de haarlengte, meestal van de paté naar de zijkanten en de basis van de haarlijn. Het wordt meestal bereikt door een schaar en een tondeuse te gebruiken. De taper fade wordt meestal gedragen met een langer kapsel bovenaan, zoals een kam over, of een gladde rug, of zelfs een pompadour. Het is een tijdloos en klassiek kapsel dat ziet er flatterend uit voor elke man, voor elk soort haar. Hier zijn een paar taps toelopende kapsels die u meer vertrouwd zullen maken met het kapsel, voor het geval u dat niet bent.

Taper Fade kapselinspiratie # 1

taper-fade-haarstijl (1)

De taper fade is sterk en mooi met dit kapsel. Je kunt duidelijk de overgang zien van lang haar naar kort haar, van haar naar huid. Zelfs het bovenste haar is mooi gestructureerd, korter aan de achterkant en wordt langer naarmate het de voorkant van het hoofd bereikt.

Kapsels als deze zorgen voor minder styling, omdat het kapsel al voldoende gestyled is. Een taps toelopende vervaging zorgt ervoor dat het haar er niet ruig of vormloos uitziet. Het houdt het volume onder controle, of je nu fijn of dik haar hebt, of steil of krullend haar. Het geeft het overal een mooie en onberispelijke afwerking, net als dit klassieke kapsel waardoor je er een beetje een moderne heer uitziet.

Taper Fade kapselinspiratie # 2

taper-fade-haarstijl (2)

Een taper fade wordt het best gestyled met gladde combovers. Of het nu een high, low of medium taper is, wanneer het bovenste haar naar achteren wordt gekamd, verandert de look volledig. Je krijgt iets dat er glad en gepolijst uitziet. Het is ook casual genoeg om elke dag te dragen, maar chique genoeg voor formele of weelderige evenementen.

Dit soort haarstijl kost je niet eens elke ochtend veel tijd om te stylen. Zorg ervoor dat het haar schoon en vochtig is. Breng je haarstylingproduct naar keuze aan, bij voorkeur een product met een hoge glans en sterke hold. En begin dan met een fijne kam het haar van voren naar achteren te kammen. Pas de look aan hoe glad of los je het wilt.

Taper Fade kapselinspiratie # 3

taper-fade-haarstijl (3)

Een taper fade is cool en klassiek, en staat bij vrijwel elke man geweldig. Het bestaat al tientallen jaren en het is veranderd en heeft verschillende wendingen gekregen om het er actueel uit te laten zien. En we houden gewoon van hoe het er sindsdien uitziet. Omdat soms minder meer is.

Het is een tijdloos kapsel waar je niet om jezelf aan hoeft te lachen als je over jaren naar je foto’s kijkt. Het is netjes en elegant en past zelfs bij de meest kieskeurige smaken. Er komt ook niet veel styling bij kijken, omdat het haar er al goed uitziet. Het is gewoon het perfecte kapsel dat je elke dag kunt dragen en vervolgens kunt stylen voor een chique of speciaal evenement. Precies op de juiste manier vormgegeven, kan het ook sexy en verfijnd zijn.

Taper Fade kapselinspiratie # 4

taper-fade-haarstijl (4)

Hebben we gezegd dat taper fade-kapsels het beste werken met gladde combovers of zijwaartse bewegingen? Wij hebben? Nou, dat komt omdat ze Doen zien er geweldig uit met elk soort glad kapsel. Het ziet er simpel en clean uit, maar oh zo elegant en chic. Om nog maar te zwijgen van sexy en mannelijk.

Steel de look door de zijkanten en de achterkant kort en mooi taps toelopend te maken. Je kunt het zo hoog of laag hebben als je wilt, afhankelijk van je smaak. Je kunt ook een hard onderdeel of een normaal onderdeel uit het midden halen.

Als je dat eenmaal hebt gesorteerd, kun je gewoon wat pommade op het haar aanbrengen en het vervolgens naar de andere kant kammen met een kam met fijne tanden. Voila! Je gladde en sexy kapsel is klaar!

Taper Fade kapselinspiratie # 5

taper-fade-haarstijl (5)

Een taper fade-kapsel ziet er ook geweldig uit op dik en krullend haar. Het is een mooie en stijlvolle manier om al dat volume te beheren dat afkomstig is van natuurlijk dik haar. Het voorkomt dat de zijkanten en de achterkant er ruig uitzien, vooral wanneer het haar lang begint te worden.

Je kunt de zijkanten vervagen, of je kunt ze taps toelopen voor een meer klassieke en verfijnde look. U kunt het bovenhaar op elke gewenste manier stylen of dragen. Je kunt een kuif of een Mohawk dragen, of je kunt hem oppoetsen of kammen. Je kunt het ook glad en glanzend kammen. Uw hairstyling-mogelijkheden zullen u echt bezig houden.

Taper Fade kapselinspiratie # 6

taper-fade-haarstijl (6)

Als je van klassieke looks en tijdloze kapsels houdt, zal dit taps toelopende kapsel zeker een van je favorieten zijn. Het is netjes en mooi waar het hoort te zijn, en het geeft je die jongensachtige charme die je gewoon niet kunt krijgen van een ander kapsel. Het is eenvoudig maar verfijnd, en je kunt het potentieel van dit kapsel echt zien door ernaar te kijken.

Het ziet er goed uit op chique feesten en formele evenementen, net zo goed als op universiteitsfeesten en zondagsbrunches. Het is leuk en ontspannen, maar kan serieus en professioneel zijn wanneer dat nodig is. Het is echt geen verrassing waarom het nog steeds een van de meest geliefde kapsels is van mannen van alle leeftijden.

Taper Fade Hairstyle Inspiration # 7

taper-fade-haarstijl (7)

Als je van minder gewone kapsels houdt, kan een taps toelopend kapsel worden gestyled om er ook opvallend en edgy uit te zien. Kijk maar eens naar zijn kapsel, hier. Er zit een mooie en onberispelijke tapsheid aan de zijkanten, die begint vanaf het harde deel in het midden. De achterkant loopt ook taps toe, waardoor een mooi gevormd kapsel ontstaat vanuit elke hoek waarin je ernaar kijkt.

Het bovenste haar is perfect gekamd in een pompadour op een gladde zijkam over. Het is super glanzend en glad, geen haar dat misplaatst is. De scherpe randen rond de slapen zijn voldoende om dit kapsel ook een ietwat edgy en stoere look te geven.

Je kunt deze look zonder gedoe krijgen. Vertel je kapper om een ​​hoge taper fade aan de zijkant en de achterkant te doen, en een klein hard deel net buiten het midden waar je het wilt. Je kunt hem ook vragen om de randen bij je slapen te knippen om er vierkanter of hoekiger uit te zien. Van daaruit kunt u gewoon uw haarstylingproduct naar keuze aanbrengen en een kam over of een gladde achterkant doen.

Een taper fade ziet er voor bijna iedereen flatterend uit en kan elk kapsel een mooie en evenwichtige look geven. Het kan je haar een minder ruige of rafelige look geven. Het is gewoon een knipbeurt die je haar nodig heeft, punt uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *