Categories
Uncategorized

The Quiff – Een definitieve gids

Je kunt het zien op klassieke filmposters uit de jaren 50. James Dean en Elvis Presley maakten er hun kenmerkende kapsels van in hetzelfde decennium, en het dook ergens in de jaren tachtig weer op toen frontman Morrissey van The Smiths het er weer cool liet uitzien.

Voor het geval je geen idee hebt waar we het over hebben, we hebben het over dat luie maar geweldig uitziende stuk haar op je hoofd dat de kuif wordt genoemd. Het is misschien niet veel haar, maar het maakt zeker indruk als het gaat om stijl en uiterlijk. Een kapsel wordt gewoon een stuk interessanter en stijlvoller met een fantastisch uitziende kuif. Vind hier geweldige kapselinspiraties voor quiff en kies een favoriet!

Quiff kapselinspiratie # 1

quiff-kapsel (1)

Een goede kuif is prominent aanwezig, en meestal het eerste dat opvalt bij een knipbeurt. Het rust of valt op natuurlijke wijze over het voorhoofd en geeft het hele kapsel een dramatische en modieuze afwerking. Het kan kort en eenvoudig zijn, maar het kan ook lang en dramatisch zijn. Het kan zelfs gelaagd en stekelig zijn, net als dit kuifkapsel.

Een kuif is niet moeilijk te stylen, maar je moet wel een goede haarlengte hebben om mee te werken. Je hebt ook een goed kapsel nodig dat perfect bij de kuif past.

Een goed kapsel hiervoor is iets dat is kort aan de zijkanten maar lang aan de bovenkant. Vraag je kapper of je kapper om een ​​goede textuur op het bovenste haar te doen, zodat het er dik en puntig uitziet tijdens het stylen. Om het maximale volume voor je kuif te krijgen, gebruik je een volumespray voor het föhnen, vooral als je fijn haar hebt.

Quiff kapselinspiratie # 2

quiff-kapsel (2)

Je kunt je quiff er ook glad en rond laten uitzien, net als deze. Het is heel rockabilly, en je zult er zeker uitzien alsof je net uit de jaren vijftig bent gereisd met dit soort kuifkapsel.

Voor dit soort kuif heb je echter extra glans en extra stevigheid nodig. Misschien wil je wat pommade gebruiken met een medium tot sterke hold, afhankelijk van hoe fijn of hoe dik je haar is. Het kan zijn dat je ook wat haarlak moet gebruiken om ervoor te zorgen dat de kuif overal lang en op zijn plaats blijft. Gebruik een kam met fijne tanden om de zijkanten en de achterkant glad te strijken.

Quiff kapselinspiratie # 3

quiff-kapsel (3)

Als je niet wilt dat je kuifje laag over je ogen hangt, kun je hem ook zo stylen dat hij van je gezicht af is en er lang en puntig bovenop je hoofd uitziet. Om dit soort kuif te krijgen, moet je al je bovenste haar verzamelen en een flinke hoeveelheid pommade aanbrengen. Niet te veel dat het er nat en vettig uitziet.

Breng het overal aan op je haar en begin het vervolgens in model te brengen met een kam met fijne tanden. Bouw de kuif zo groot als je wilt, en zorg ervoor dat de punt er puntig en dramatisch uitziet. Zet het kapsel vast met wat haarlak met extra stevigheid.

Quiff kapselinspiratie # 4

quiff-kapsel (4)

Ja, zelfs jongens met lang en krullend haar kunnen een kuif hebben! En ziet hij er niet gewoon fantastisch uit? Krullend haar is al voldoende gestyled, dus je hoeft het alleen nog maar wat meer te stylen zodat het er sexyer en flatterend uitziet. Het zal het stylen ook gemakkelijker maken als je een kapsel krijgt dat kort is aan de zijkanten en de achterkant, maar langer aan de bovenkant, net als het kapsel dat hij heeft.

Je wilt de krullen er zacht en zijdeachtig uit laten zien, met precies de juiste hoeveelheid glans. Gebruik een beetje pommade voor fixatie en glans, en daarna ook een beetje haarlak voor extra fixatie.

Quiff kapselinspiratie # 5

quiff-kapsel (5)

Een kuif hoeft niet altijd laag en hangend te lijken. Het kan er ook zo lang en golvend uitzien. Je hebt een kort kapsel aan de zijkanten en een lang kapsel aan de bovenkant nodig om dit soort kuif te kunnen maken. Houd het bovenste haar langer zodat je meer haar hebt om te stylen.

Gebruik ook een pomade die je precies de juiste hoeveelheid glans en de juiste hold geeft. Te veel pommade zorgt ervoor dat het haar er te vezelig, te vettig of te zwaar uitziet. Onthoud dat je wilt dat je kuif er licht en zijdeachtig uitziet, met een natuurlijke, droge, matte afwerking.

Quiff kapselinspiratie # 6

quiff-kapsel (6)

Je bent waarschijnlijk zo gewend om quiffs te zien die zo perfect gestileerd en vlekkeloos glad zijn. Het zal je misschien verbazen om er een zo los en rommelig te zien, net als deze. Ja, een kuif kan er ook verkreukeld en verward uitzien, en het is niet zo moeiteloos als je misschien denkt.

U moet precies het juiste niveau van rommel bereiken dat er niet uitziet als een totale puinhoop of een echte puinhoop. Het moet er gewoon los en ontspannen uitzien, alsof je net uit bed bent gerold en er toevallig zo fantastisch uitziet.

Een goede pomade of hairstyling gel is precies wat je nodig hebt. Style je bovenste haar met je vingers totdat je de gewenste verkreukelde look hebt bereikt. Vergeet niet om ook de zijkanten en de achterkant te stylen.

Quiff kapselinspiratie # 7

quiff-kapsel (7)

Als je quiff zegt, wil je er een dragen die er vol, dik en dramatisch uitziet. Je wilt iets dat eruitziet als een echt kuifje, net zoals ze het in de jaren 50 droegen. Dit is dat kuifje. En om dit soort geweldige kuif te bereiken, moet je lang haar hebben dat je op zo’n manier kunt stylen.

Om het meeste uit dit kuifkapsel te halen, houdt u de zijkanten en de achterkant mooi vervaagd of geschoren. Hierdoor ziet de kuif er nog dramatischer uit. Gebruik een ronde volumekwast om het haar te stylen, en breng dan wat extra hold haarlak aan om ervoor te zorgen dat het kapsel op zijn plaats blijft.

Een kuif is altijd leuk en modieus, dus als je de kans hebt om er een te dragen, ga er dan voor! Het is een leuke manier om een ​​eenvoudig kapsel er nog interessanter en eigenzinniger uit te laten zien, en het kost niet veel moeite om er een te stylen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *