Categories
Uncategorized

The Buzz Cut – een definitieve gids

Tegenwoordig is de buzz cut is niet exclusief voor rekruten van het leger en mannen in uniform. Het is een favoriet kapsel geweest van jongens van alle leeftijden vanwege zijn strakke uiterlijk en probleemloos onderhoud. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het er sexy en leuk uitziet met nauwelijks enige moeite.

Ben je klaar om al dat haar los te laten en kaal te worden? Heb jij het in je om een ​​buzz cut te halen? Als dat zo is, bekijk dan onze galerij met enkele van de coolste buzz-cuts die je kunt dragen met de hulp van je favoriete kapper of je eigen set tondeuses thuis.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 1

buzz-cut-kapsel (1)

Dit buzz-cut kapsel is niet te zwaar gezoem, dus je zult geen verlatingsangst ervaren als het haar loslaat. Er zit nog best wat lengte aan de bovenkant, maar de zijkanten en de achterkant zijn mooi vervaagd, dus ja, je kunt nog steeds een kort aan de zijkanten lang aan de bovenkant kapsel zelfs met een buzz-cut.

Het is een kort kapsel, dus je hoeft niet veel haar te stylen of je zorgen over te maken. Het zal je ‘s ochtends zeker veel tijd besparen, omdat je letterlijk uit de douche kunt stappen, je hoofd kunt vegen, aankleden en vertrekken. Je ziet er nog steeds heel mooi en heel goed in elkaar uit.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 2

buzz-cut-kapsel (2)

Dit is ook een kapsel met een buzz-cut dat behoorlijk populair is bij de jongens. Het is kort, maar niet superkort, en je kunt nog steeds genieten van minstens een halve centimeter haar over je hele hoofd. Het ziet er nog steeds mooi en verzorgd uit, en dat is sowieso precies wat je nodig hebt in een kapsel.

Het is weer een klassiek voorbeeld van een kapsel dat je gewoon elke dag wast en draagt. Geen borstelen of kammen, geen haarstylingproducten, geen speciale antikroesshampoo en conditioner, geen haarlak met extra sterke hold. Alleen jij en je haar, plus een hoop sexappeal en waarschijnlijk een goed uiterlijk. Makkelijker kan het niet worden.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 3

buzz-cut-kapsel (3)

Het is moeilijk voor te stellen dat Wentworth Miller een ander kapsel zou dragen dan de buzz-cut. Het zit ingebakken in onze hersenen en het zal een beetje een teleurstelling zijn om hem iets anders te zien dragen. Hoe geweldig hij er ook uitziet.

Dat is echter het probleem met buzz-cuts. Je moet het juiste soort gezicht en de juiste vorm van het hoofd hebben om de look eraf te kunnen trekken. Sommige jongens hebben lelijke bultjes aan de achterkant van het hoofd, of littekens die te groot zijn, niet al te opvallen. Ze kunnen ook een te rond gezicht hebben dat er nog ronder uitziet zonder al dat haar dat hun gezicht een flatterende vorm kan geven.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 4

buzz-cut-kapsel (4)

Een buzz-cut hoeft niet overal te worden gezoem. Je kunt nog steeds genieten van een beetje haar bovenaan, net als dit kapsel met buzz-cut. De zijkanten en de achterkant zijn gezoem en het haar aan de bovenkant is lang en dik. Het kan naar voren worden gestyled om het er dik en stekelig uit te laten zien, of het kan ook omhoog worden gestyled om er lang en stekelig uit te zien.

Afhankelijk van hoe lang het haar is, kun je een pommade of een hairstyling wax gebruiken om het haar er glanzender en gladder uit te laten zien. Je kunt hem ook zacht en natuurlijk dragen, zodat hij lekkerder en zijdezacht aanvoelt.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 5

buzz-cut-kapsel (5)

Een buzz-cut is ook de snelste en gemakkelijkste manier om problemen met dunner wordend haar of terugwijkende haarlijnen. In plaats van je haar in lastige kammen of andere slecht passende kapsels te stylen, kun je het gewoon allemaal afscheren en een jongere, hippe, nieuwe look krijgen.

Zoveel mannen hebben het gedaan en uiteindelijk droegen ze de buzz-cut als hun kenmerkende kapsel (Jason Statham, Bruce Willis, om er maar een paar te noemen). En waarom niet? Het is een fantastisch uitziend kapsel zonder dat je het hoeft te doen iets aan je haar! Nou ja, misschien gewoon een beetje zonnebrandcrème zodat je hoofdhuid niet verbrandt. Anders dan dat, is het gewoon een echt was- en draagbaar haar.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 6

buzz-cut-kapsel (6)

Als je precies de juiste lengte bovenhaar hebt, kun je je buzz ook in een mooie en korte pompadour knippen. Niets bijzonders. Gewoon een simpele kam met een beetje pracht aan de voorkant. Het werkt gewoon perfect met de geschoren zijkanten en achterkant. Het zorgt ook voor een mooi contrast tussen geschoren haar en lang, glad haar.

Breng gewoon een beetje pommade aan op het bovenste haar, afhankelijk van hoe u wilt dat het bovenste haar eruitziet. Als je wilt dat het er gelikter of glanzender uitziet, kun je meer aanbrengen. Als je het zacht en natuurlijk wilt, is een hoeveelheid pommade ter grootte van een erwt voldoende.

Inspiratie voor Buzz Cut Hair # 7

buzz-cut-kapsel (7)

We houden van de klassieke buzz-cut waar hij overal mooi en strak wordt geschoren. U hoeft zich geen zorgen te maken over kroezen of volume. U hoeft zich geen zorgen te maken over droog haar of vet haar. U hoeft niet veel geld uit te geven aan haarproducten voor verschillende haarproblemen, of verschillende stylingproducten voor verschillende looks. Met een buzz-cut krijg je wat je ziet. Je kunt vannacht met dit haar slapen en de volgende ochtend zonder rommel wakker worden met hetzelfde haar. Geen slechte haardagen meer met een buzz-cut.

Je kunt je eigen haar zoemen als je thuis een goede tondeuse hebt. Als je de rotzooi of het gedoe niet wilt, kun je ook langs de kapperszaak komen en je kapper het voor je laten doen. Het is een klassiek kapsel dat niet lang zal verdwijnen. Het is het perfecte kapsel voor mannen die veel onderweg zijn en een zeer actieve levensstijl leiden. Het is een garantie dat je er hoe dan ook goed uitziet, 24/7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *