Categories
Uncategorized

Temp Fade: 30 van The Hottest Looks for Guys

De tempel, of temp fade, is een coole fade met een indrukwekkende vorm rond de tempels van de mannen. Dit is de laatste tijd ongelooflijk populair geworden omdat het mannen zoveel verschillende keuzes van snitten en stijlen biedt bij het kiezen van hun nieuwe look.

Coolste Temple Fade-kapsels

Omdat er zoveel verschillende opties zijn bij het zoeken naar een tijdelijke fade-snit, moeten mannen beslissen welke stijl het beste bij hen past. Hier hebben we 30 opties om het kiezen gemakkelijker te maken.

1. Vervagen met een Afro

temp fade kapsel voor afro haar

Een van de meest populaire soorten vervagen kapsel is een tijdelijk vervaagde Afro. Door deze look kan een man genieten van wat meer volume bovenop zijn hoofd, wat kan helpen om een ​​kleine baard of ongelijke gelaatstrekken te compenseren. Door voor deze stijl te kiezen, kunnen mannen genieten van het natuurlijke gevoel en uiterlijk van hun haar.

2. Ingewikkeld gevlochten

beste temp fade-kapsels voor mannen

Er is geen reden waarom een ​​fade niet mooi kan zijn, zoals te zien is in deze rijke en ingewikkeld gevlochten stijl. Veel kleinere vlechten worden met elkaar verbonden dreads om een ​​prachtige en indrukwekkende look te creëren. Wat kleur aan het haar toevoegen is een andere geweldige manier om ervoor te zorgen dat deze look opvalt tussen de massa.

3. Mini Dreads

temp fade met faux locs

Het is een geweldige optie voor mannen die iets meer ingetogen willen, maar toch willen pronken met het volume en de beweging van hun haar. Het kort houden van de dreads en het onder controle houden van de Afro zorgt voor een interessante look.

4. Dikkere krullen met baard

tempel vervagen met dik krullend haar

Dit is een geweldige look voor elke man die een afro wil en niet bang is om wat meer volume in zijn haar te hebben. De lossere krullen zijn prachtig, en omdat ze op hun plaats worden gehouden door sterke lijnen rond het gezicht en voorhoofd, lijkt deze look nooit uit de hand te lopen, waardoor het een geweldige optie is voor daten en op kantoor.

5. Langere bovenkant Kortere kanten

man met temp fade kapsel

Natuurlijker haar heeft veel volume en beweging, wat dit low-temp fade-kapsel een spannende en leuke uitstraling geeft. Het zal zeker overal de aandacht trekken die de man moet geven dankzij de leuke stijl en de hoeveelheid body en beweging die het haar heeft. Deze look is geweldig voor jongere mannen die zich geen zorgen hoeven te maken dat ze op kantoor passen.

6. Dikke en mooie wendingen

Mannen die een vervaagd kapsel willen dat allesbehalve saai is, zullen genieten van de manier waarop ze eruit zien met deze dikke en rijke wendingen op hun hoofd.

Ze voegen zoveel body toe aan het hoofd en zijn in dikke delen gedraaid, zodat de man eruitziet alsof hij een volle en indrukwekkende haardos heeft. De blootgestelde huid op de tempel vormt een ongelooflijk contrast met de wendingen.

7. Korte krullen

Niet alle mannen hebben krullen die perfect krullen en in krullen liggen, maar dat betekent niet dat ze geen korter haar en vervaging kunnen hebben.

Dit is een geweldige tempelvervaging waardoor het haar op natuurlijke wijze kan rusten en het haar niet in strakkere krullen hoeft te zitten om er fantastisch uit te zien. Het dikkere haar ziet er gezond en schoon uit, waardoor elke man zich geweldig voelt.

8. Caesar Cut met korte golven

Golvend haar kan voor sommige mannen moeilijk te stylen zijn, maar niet wanneer het haar heel kort en dicht bij het hoofd is geknipt. Dan is het veel gemakkelijker te stylen, omdat het haar in een fade kan worden opgenomen.

Deze vervagende slaap voegt veel interesse en rechte lijnen toe rond de voorkant van het hoofd en het gezicht, waardoor de beweging in de golven echt knalt.

9. Golvend Crew gesneden

Zelfs met een geweldige lage fade rond de tempel, is er geen enkele reden waarom de achterkant van het hoofd moet worden blootgesteld. Door wat haar op de achterkant van het hoofd te houden, zorgt u ervoor dat dit deel van het lichaam niet koud is en is het een leuke en bijgewerkte look in vergelijking met andere soorten fades.

10. Langere sloten bovenop

tempel vervagende kapsels voor mannen

Hoewel de meeste mensen denken dat fades worden gebruikt met korter haar, bewijst deze look dat lang haar er geweldig uit kan zien. Het haar heeft veel beweging, dankzij een geweldige styling, en ziet er vol en rijk uit. Sterke lijnen rond het gezicht helpen deze beweging te compenseren.

11. Korter afgekapt

Mannen die ‘s ochtends haar willen dat niet veel werk nodig heeft om ervoor te zorgen dat het er geweldig uitziet, zullen dol zijn op deze kortere stijl. Door het haar op het hoofd korter te knippen, kunnen mannen ervoor kiezen om het te stylen of het natuurlijk te laten, wat geweldig is voor mannen die elke ochtend met haast de deur uit moeten.

12. Kleine vervaging over de tempel

Een lage fade is een mooie afwisseling van het tempo van wat intensere fades die soms een beetje overweldigend kunnen zijn. Een sterke knallijn, evenals een beetje vervaging rond de slaap in combinatie met een getrimde baard, zorgen voor een interessante look. Dit is een geweldige optie voor mannen die niet bang zijn om regelmatig voor hun haar te zorgen.

13. Zeer hoekig

Er is geen reden waarom een ​​verbleekt tempelhaar parallel aan de grond moet zijn, zoals deze grappige look laat zien. De scherpe hoek van de fade van het voorhoofd naar het oor en vervolgens naar de achterkant van het hoofd creëert een lijn die het oog wil volgen en helpt het kapsel iets meer te laten bewegen.

14. Hoog op het voorhoofd

Mannen die niet bang zijn om met hun voorhoofd te pronken, zullen dol zijn op deze hogere look en de manier waarop het met hun gezicht pronkt. Het is een geweldige optie voor elke man die weet dat zijn ogen zijn beste eigenschap zijn en niet bang zijn om een ​​kortere snit te dragen waardoor ze echt kunnen springen.

15. Curly Top Knoop

gekrulde topknoop met temp fade

Een wolk haar die op de bovenkant van het achterhoofd rust, is een oogstrelend einde aan deze geweldige vervaging. De losse krullen en het zachte uiterlijk van het haar vormen een ongelooflijk contrast met de scherpere lijnen op het voorhoofd en zullen veel aandacht trekken.

Hoewel het misschien niet de ideale snit is voor elke man, maar bij de juiste man kan het een echte showstopper zijn en een hoop positieve aandacht trekken.

16. Geschoren hoofdontwerpen

Een van de beste en snelste manieren om in zeer korte tijd veel interesse aan een fade toe te voegen, is door enkele lijnen in het haar te knippen. Deze zigs en zags zijn zowel gebogen als hoekig, waardoor een interessante look ontstaat die leuk en uniek is. Het vereist natuurlijk regelmatig onderhoud om er op zijn best uit te blijven zien.

17. Mannen vlechten met lijnen

Een blonde gevlochten top die vol en lang is, staat in groot contrast met lijnen die in de zijkant van de fade zijn uitgesneden. Deze look is uniek dankzij de toevoeging van zoveel verschillende functies, waaronder langer haar, gebleekte blonde kleur en perfecte lijnen.

18. Vol bovenop

Een tijdelijke fade-snit waardoor het volle haar bovenop het hoofd rijk en weelderig is, helpt echt om te pronken met gezonde lokken die er geweldig uitzien. De beweging van de krullen en golven in deze snit voorkomen dat het saai wordt en zorgen ervoor dat de look gezond en fris is.

19. Inductie gesneden

Het toevoegen van wat magere bakkebaarden is een geweldige manier om elke vervaging bij te werken en kan gemakkelijk door een professional worden gedaan. Deze look is geweldig voor jongere mannen die niet zeker weten of ze zich volledig willen wijden aan een vervaging zonder haar om hun oren.

20. Rechte hoeken op het voorhoofd

tempel vervagende kapsels voor mannen

De rechte hoeken op elke slaap helpen om de aandacht te vestigen op zowel de snit van het haar als op de ogen van de man. Het is een gewaagde look die niet voor iedereen werkt, maar het is een geweldige manier om aandacht te geven aan een alledaagse vervaging.

21. Fohawk Vervagen

Er zit veel volume aan de bovenkant van deze stijl, wat helpt om het kortere haar in de fade gemakkelijk te compenseren. Het haar bovenop het hoofd ziet er vol en rijk uit dankzij de natuurlijke krul, en de manier waarop het uit het hoofd steekt, zorgt ervoor dat het het echte middelpunt van het kapsel is, zonder dat het kapsel er saai uitziet.

22. Dichtbijgesneden met golven

Een geweldige manier om veel interesse aan een fade toe te voegen, is door het haar bovenop het hoofd wat beweging te geven. Dit kapsel met tijdelijke fade met golven doet precies dat door de natuurlijke beweging van het haar door te laten in de snit.

Dankzij de manier waarop de golven in het haar worden gevormd, ziet het er schoon en vloeiend uit, ook al heeft het scherpe randen.

23. Volledig achter het oor

Een geweldige vervaging kan wat haar achter het oor achterlaten, waardoor het medium rond de tempel vervaagt en de echte ster van de show wordt. Dit is een geweldige kapsel voor mannen die geïnteresseerd zijn in vervaging, maar zich nog niet hebben gecommitteerd aan iets drastischer.

24. Vervaagd in de baard

Mannen die een baard hebben en ervoor willen zorgen dat hun hele stijl samenwerkt, zullen overwegen om hun baard en hun haar in elkaar te laten vervagen. Deze vervaging op de slapen en op de bakkebaarden helpt de baard te verbinden en een samenhangende look te creëren.

25. Hoge kale vervaging met volle baard

temp fade kapsel met ontwerp

Een vloeiende lijn die de zijkant van het hoofd volgt, ziet er natuurlijk en aantrekkelijk uit en is een geweldige manier om tussen de bovenkant van het hoofd en de vervaging boven en achter de oren te scheiden. Deze sterke lijn moet schoon worden gehouden, zodat de look er niet rommelig uitziet.

26. Gegarneerd met een Mannenknot

Een geweldige fade ziet er geweldig uit wanneer deze met een knot op de achterkant van het hoofd wordt bedekt. Langer haar dat omhoog en uit het gezicht en uit de zijkanten van het hoofd wordt getrokken, laat de schoonheid van een grote vervaging gemakkelijk zien. Dit is een geweldige look voor mannen die het beste van zowel korter als langer haar willen.

27. Net voor het oor

Vervaagde haren tempel die beperkt is tot de voorkant van het oor is een geweldige look. Door het haar achter het oor iets langer te laten groeien, wordt deze look gecompenseerd. Mannen die deze stijl willen, moeten hun pony geknipt houden en ervoor zorgen dat hun vervaging regelmatig wordt bijgewerkt.

28. Braam gesneden + Diepe vervaging

Sterke lijnen rond het gezicht gecombineerd met een diepe vervaging rond en achter de oren helpen deze look op te vallen. Mannen die voor deze stijl en snit kiezen, moeten hun gezicht en slapen ongelooflijk schoon houden om ervoor te zorgen dat ze er zo goed mogelijk uitzien.

Kort haar op het hoofd en op de baard vervagen gemakkelijk in elkaar voor een indrukwekkend en aantrekkelijk uiterlijk.

29. Kort Quiff

temp vervagen met kort krullend haar

In plaats van krullen over het hele hoofd toe te staan, laat deze fade-stijl bij hoge temperatuur slechts een paar aan de voorkant toe. Deze krullen kunnen gemakkelijk over het voorhoofd vallen, dus ze moeten regelmatig worden bijgesneden om te voorkomen dat de look rommelig wordt. Een grote vervaging op de slaap compenseert de beweging van de krullen.

30. Kort stijl haar

man met tempel vervagen kapsel

Een langere pony ziet er geweldig uit in combinatie met een vervaging rond de slaap, vooral wanneer de pony netjes recht naar voren is geknipt. Dit voorkomt dat de look te zacht of vrouwelijk overkomt en zorgt ervoor dat mannen zich veel mannelijker voelen wanneer ze deze stijl dragen.

Een tempelfade-kapsel is een frisse kijk op een traditionele fade en een leuke manier om een ​​look te ontwerpen. Mannen die een vervaging willen die er geweldig uitziet met hun gezichtsvorm en stijl, moeten een professional bezoeken die hen kan helpen een unieke look te creëren die indrukwekkend en aantrekkelijk is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *