Categories
Uncategorized

Simpele tips om “hoedenhaar” te bestrijden

hat day old spice swagger gel

15 januari is de Nationale Hoedendag. Ja, National Hat Day is een ding. Terwijl het grootste deel van het land een beanie of bivakmuts omdoet die dient om lichaamswarmte vast te houden – fuck you, Old Man Winter! – sommige gelukkiger mensen in warmere klimaten kunnen comfortabel elk deksel naar keuze vastmaken zonder mogelijk een oor te verliezen door bevriezing: baseballpet, baret, schipper, platte pet, hoed van 10 gallon, enz.

Dat gezegd hebbende, of je nu wel of niet een hoed draagt ​​om de ‘vakantie’ te vieren, jezelf tegen de elementen wilt beschermen of dat volledig wilt bedekken merkbare kale plek, als je hoed onvermijdelijk van je hoofd afkomt, wil je voorkomen dat je lijdt aan de schaamte van ‘hoedenhaar’. Weet je, waar je haar in sommige gebieden tot aan je hoofd samenklontert, maar in de meeste andere lijkt te muteren en een eigen leven gaat leiden.

“Veel jongens dragen dagelijks hoeden, en hoeden kunnen ook slim worden gebruikt als stylingtool”, zegt de beroemde trimmer Benjamin Thigpen, die samen met Marc Jacobs, Tony Hale en Josh Duhamel heeft gewerkt om hun manen vorm te geven. “Ze werken geweldig om het haarvolume te verminderen, of om haar in Swagger-stijl op zijn plaats te houden, van huis naar je bestemming.”

Hoe u “hoedenhaar” kunt bestrijden

oude kruiden haar branie gel# 1. Gebruik een High-Hold Gel

Breng een kleine hoeveelheid van het nieuwste product van Old Spice Hair aan, Swagger Gel ($ 7,99)Wrijf ze tegen je vingertoppen, en breng het aan op de hoedenlijn. Swagger Gel heeft de kracht om dingen op hun plaats te houden en geeft daarnaast een matige glans. Niets dat te glanzend is – je hoofd zal niet schitteren als het licht erop valt – maar zorgt voor een glanzende, gezonde look.

# 2. Houd je haar droog

We begrijpen dat de vieringen van de Nationale Hoedendag wedijveren met Vlaggendag in termen van wilde vieringen, maar Thigpen houdt vol dat het een must is om je haar droog en gestyled te houden voordat je de hoed opzet. “Als je haar nat is, zal het plat worden en de vorm van de hoed aannemen”, zegt hij.

# 3. Gebruik water

Het is niet zoals je een helm maakt wanneer je de gel opzet. Hoewel het helpt om de look te behouden die u wilt, zijn er ook gebieden die u met uw vingertoppen moet gladstrijken. Begin daar zonder water. Als dat niet werkt, gebruik dan een kleine hoeveelheid water om alles in vorm te krijgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *