Categories
Uncategorized

Schouderlengte krullende haarstijlen

gekruld voor ovaal

Middellange krullende kapsels

We schreeuwen al onze vrouwen met krullend haar! Krullend haar wordt door vrouwen over de hele wereld bewonderd, en terecht. Als je van nature krullend haar hebt, beschouw jezelf dan als een geluksvogel. Hoe prachtig het ook is, we weten dat veel vrouwen met krullend haar soms moeite hebben met het vinden van nieuwe en frisse kapsels die passen bij hun haartextuur. Klinkt bekend? Je bent niet alleen! We dachten dat we je wat frisse inspiratie zouden geven om een ​​nieuw seizoen te beginnen met halflang krullende kapsels waar we absoluut dol op zijn.

1Afgerond met pony

Een geweldig kapsel voor iedereen met natuurlijk krullend haar. De ronde vorm is extreem flatterend voor vrijwel elke gezichtsvorm, vooral met de toevoeging van een zijgevechte pony. Toevoegen in korte lagen geeft dimensie en diepte aan krullend haar.

2Krullende pony

Verander onmiddellijk uw krullend haar op schouderlengte met … een pony! Verwacht dat de pony het komende jaar veel opduikt – ze maken zeker een comeback en sterker dan ooit. Omlijst je gezicht met een gekrulde pony die bij je prachtige krullen past.

3Barrette gestileerd

We houden van elk kapsel dat eenvoudig is en toch natuurlijke krullen omarmt. Je haar naar achteren trekken en vastzetten met een schattig haarspeldje is zo ongeveer zo eenvoudig als het kan. Maar zoals je kunt zien – het is nog steeds ongelooflijk stijlvol en schattig.

4Stompe pony, gekruld

Dit is een edgy kijk op pony voor krullend haar. Door delen van de pony recht te trekken, geeft het een unieke draai aan krullen op schouderlengte. Het is een geweldige manier om het haar een evenwichtige textuur te geven met rechte stukken gemengd met krullen.

5Bouncy Curls verbeterd

Hoe prachtig is dit krullende haar? Met een scheiding aan de zijkant is het een kapsel waardoor de krullen het middelpunt kunnen zijn en hun ding kunnen doen. Als je niet veel lagen wilt, is dit een stijl om te overwegen.

6Sjaal Accessorized

Een van onze favoriete dingen over krullend haar is dat zelfs de meest klassieke kapsels er interessant en uniek uitzien, dankzij getextureerde krullen. Hier ziet een klassieke paardenstaart er alles uit, MAAR klassiek en saai. Krullen, pony’s en een sjaal om de look af te maken is episch.

7Nostalgie geïnspireerd

We konden het niet laten om dit door de jaren 90 geïnspireerde kapsel te delen. Of je nu in de jaren 90 bent opgegroeid of niet, we kunnen het allemaal waarderen om een ​​paar vlinderklemmen in het haar te knippen. Dit geeft ons grote Spice Girl-vibes en we kunnen niet meer verliefd zijn.

8Middendeel gestileerd

Speel met de manier waarop je je krullende haar op schouderlengte scheidt om het uiterlijk van je haar als geheel te veranderen. Je zag een aantal stijlen met een zijscheiding – hier is een middenscheiding. Bij krullend haar is geen ‘perfect’ deel nodig, het draagt ​​bij aan het moeiteloze gevoel.

9Vers gelaagd krullend haar

Praten over prachtig krullend haar! Middellange krullen komen in hun volle glorie tot leven met dit kapsel. De manier waarop het haar met lagen en pony wordt geknipt, neemt gewicht uit de krullen, zodat ze een geweldige natuurlijke vorm kunnen krijgen.

10Stukjes lagen

De ‘ongedaan gemaakte’ esthetiek van dit krullende haar is wat we er het meest van houden. Ben je het er niet mee eens? Scheid je krullen om volume aan het haar toe te voegen, zoals ze hier hebben gedaan. Door de krullen te bewerken en de stukjes van elkaar te scheiden, ontstaat dit ‘stoffige’ gevoel.

11Shag Curly Cut

Het is je misschien opgevallen dat shag-kapsels … overal zijn! Het goede nieuws is dat als je van nature krullend haar hebt, je deze trend zeker kunt proberen, in tegenstelling tot wat je misschien dacht. Gebruik deze afbeelding als referentie om een ​​geweldig shag-kapsel te krijgen.

12Glam verfraaid

Geef je halflang krullende haar een glamoureuze twist met accessoires. Door slechts een paar met strass versierde clips aan één kant vast te maken, krijgen je krullen de kans om te glanzen, met een vleugje glamour.

13Vastgemaakt met een roos

Er is gewoon iets met een simpele bloem die in het haar is geprikt … vind je niet? Het lijkt altijd een leuke draai aan elk kapsel te zijn. Gelukkig voor onze dames met krullend haar, is het een andere leuke manier om je haar te accessoriseren en het toch simpel te houden.

14Pluizige krullen

Is dit donzige krullende kapsel niet verbluffend? We dachten van wel. De snit zelf is vrij minimaal met weinig lagen, maar het is de manier waarop de krullen van elkaar worden gescheiden om dit donzige element aan het kapsel toe te voegen.

15Curl Glamour

Laat het aan Chrissy Teigen over om een ​​belangrijke glamourfactor aan krullend haar toe te voegen. De krullen hier zijn groot en volumineus, wat een perfecte combinatie is voor een zijdeel. Plaag de wortels en gebruik volumeproducten om krullen deze grote, glamoureuze look te geven.

16Gekrulde hoofdbanden

Voeg gewoon een hoofdband toe! Serieus, wie wist dat het plaatsen van een hoofdband krullend haar zo naadloos zou transformeren? De nevenschikking tussen moeiteloze, ‘ongedaan gemaakte’ krullen en glamoureuze hoofdbanden is alles waarvan we niet wisten dat we ze nodig hadden.

17Gebonden met een boog

Schattige kapselwaarschuwing! Leuker dan dit wordt het naar onze mening echt niet. Half opgestoken staartjes, compleet met sierlijke strikken, is een frisse manier om halflang krullend haar te stylen. Het is een geweldige manier om een ​​deel van het haar van je gezicht af te trekken, terwijl je er toch een deel van houdt.

18Pigtail-styling

We hebben het hier allemaal over opties, hoewel dit vergelijkbaar is met het vorige kapsel, laten we je graag verschillende manieren zien om een ​​kapsel te rocken. Krullend haar op schouderlengte is het perfecte haar om in halflange kapsels te stylen, zoals je kunt zien!

19Halve krullen

Ok, we zijn nog niet helemaal klaar met de halflange kapsels. Het is gewoon dat krullend haar de perfecte textuur is om in dit soort kapsels te stylen. Laat een paar stukjes weg om het gezicht in te kaderen en creëer deze moeiteloze aanraking van het kapsel.

20Stijlvolle paardenstaarten

Gooi je krullende haar in een rommelige knot, maar til de dingen een beetje op. Door een paar dunne hoofdbanden aan elkaar te koppelen, zoals op de afbeelding te zien is, kun je zowat elke paardenstaart volledig uniek en stijlvol maken.

21Hoge Curly Pony

Rihanna is de koningin van de krullende kapsels, maar dat is geen geheim. We houden echt van deze versie van een hoge paardenstaart. Het benadrukt krullend haar, met de paardenstaart ZEER hoog op het hoofd geplaatst en laat een paar korte lagen achter.

22Lob Cut en lengte

Geef krullend haar op schouderlengte een moderne twist met een stompe afwerking aan de uiteinden. Deze ‘stompe’ snit creëert een lobachtig kapsel dat de manier waarop krullen eruitzien echt verandert. Een simpele overgang met grote impact.

23Shakira Curls

Een andere beroemdheid met krullend haar waar we altijd op kunnen rekenen om krullen prachtig te laten rocken. We zijn echt dol op het taps toelopende effect aan de uiteinden van het haar hier in combinatie met kortere lagen bovenaan. Het geeft zoveel body en beweging aan krullend haar.

24Medium gelaagd krullend haar

Geloof het of niet, er zijn veel manieren waarop krullend haar met lagen kan worden geknipt om een ​​unieke look te geven. Dit kapsel heeft stompe uiteinden met korte laagjes die door het haar zijn gemengd. Lagen laten krullen stuiteren, waardoor ze onnodig zwaar worden.

25Rommelige knot

Ja, krullend haar kan rommelige broodjes er chic uit laten zien! Het mooie van krullend haar op schouderlengte is de veelzijdigheid. Het kan heel gemakkelijk en moeiteloos worden gedragen. Wat is er niet zo leuk aan die opties?

26Moeiteloze krullen

Krullend haar knippen om deze ronde look op het haar te creëren, geeft zo’n schattige look. Dankzij het natuurlijke volume van de krullen, kun je een ronde vorm als deze omarmen en gewoon spelen met de manier waarop je haar gescheiden is om het af en toe te veranderen.

27Grote krullen gestileerd

Krullen zijn er in alle soorten en maten, zoals je heel goed weet. Als je grote, veerkrachtige krullen hebt, is dit kapsel iets voor jou om uit te proberen. Opzij gescheiden met een paar lagen versterkt de natuurlijke vorm van krullend haar nog meer.

28Expressieve accessoires

Druk jezelf uit met je haaraccessoires! Er is echt geen gemakkelijkere manier om uw kapsel te ontwikkelen dan met haaraccessoires. Haarspelden met woorden en gezegden zijn het afgelopen jaar enorm populair geweest en het is gemakkelijk te begrijpen waarom.

29Stijlvolle paardenstaart

Krullende paardenstaart goed gedaan. Het wordt niet veel leuker dan deze hoge, gekrulde paardenstaart. Nadat je het haar in een paardenstaart hoog op het achterhoofd hebt vastgemaakt, trek je een paar stukjes rond je gezicht en nek om de krullen te accentueren.

30Teruggetrokken stijl

Hier is nog een leuke kijk op het halflange kapsel als je krullend haar op schouderlengte hebt. Dit is een beetje anders omdat delen van het haar vanaf de zijkanten van het hoofd werden teruggetrokken en vastgemaakt met een leuke haarspeld. Makkelijk, schattig en leuk!

31Taps toelopende uiteinden

Krullend haar houdt ongelooflijk goed vorm. Hier krijgt de ronde vorm van het haar een lichtere draai met taps toelopende uiteinden. We zijn dol op dit kapsel!

32Scrunched stijl

Wie wist dat scrunchies een trend zouden zijn die zo sterk terug zou komen? Nou, dat deden ze! We hadden nooit gedacht dat we zo aan boord zouden zijn dat de trend ook weer zou opduiken. Geef een rommelig knotje een stijlvolle upgrade met een scrunchie.

33Korte gelaagde krullen

Wauw! We kunnen niet begrijpen hoe verbluffend dit krullende kapsel eruitziet. Er zijn eigenlijk maar een paar strategisch geknipte lagen nodig om krullend haar te verheffen.

34Gevlochten krullen

Krullend haar + vlechten = zomerhaar goed gedaan! We weten niets over u, maar als het zomer is, houden we van kapsels die moeiteloos en stijlvol zijn. Deze losjes gestileerde vlecht is precies dat, en het is nu eenmaal de perfecte combinatie met halflang krullend haar.

35Volumineuze krullen

Eerlijk gezegd spreekt dit krullende haar op schouderlengte voor zich. Naar onze mening wel. Veeg je prachtige krullen opzij, zoals dit prachtige kapsel, om een ​​beetje extra ‘oomph’ toe te voegen aan krullend haar.

36Eenvoud aan de zijkant

37Aan de zijkant vastgemaakt

38Geveegde krullen

39Gestrekte pony

40Krullen gevormd

Mallory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *