Categories
Uncategorized

Schoentrends najaar 2020 | Mode en slijtage

We zullen je vertellen welke trendy schoenen je look modieus maken en meerdere seizoenen meegaan.

Sneakers

In de herfst kun je nog steeds sneakers dragen. Maar beter niet dezelfde die je in de zomer droeg. Voor het herfstseizoen geven merken geïsoleerde en vochtbestendige modellen uit. Let op de donkere tinten: ze zijn nu trendy en ze zijn niet zo snel vuil als de witte.

Ruwe laarzen

Lange laarzen op een ruw platform zijn in de trend voor de tweede herfst op rij (dus als je ze al hebt gekocht, kun je ze gerust uittrekken). En als u nieuwe wilt, is er genoeg om uit te kiezen. Dit seizoen is de tractorzool nog steeds relevant, maar als je van plan bent hem voor de komende jaren te kopen, kies dan voor een klassieker model.

Chelsea laarzen

Comfortabele korte laarzen met elastische inzetstukken kunnen klassiekers worden genoemd. Chelsea-laarzen zijn veelzijdig en kunnen elke schoen uit onze lijst vervangen, omdat ze een elegante look perfect aanvullen met een jurk en een casual met jeans.

Kozakken

Een paar seizoenen geleden verwachtten we nog dat de Kozakken uit de mode zouden raken, en nu hebben we het zeker opgegeven. “Cowboy” -laarzen zullen niet wijken in trends. En we zien geen reden om onszelf dit model te ontzeggen: ze zijn comfortabel, stijlvol en het is geen probleem om er een afbeelding van te maken – kijk gewoon door de blog van een fashionista of zoek inspiratie op Pinterest.

Laarzen

Zolang het weer het toelaat, hebben we de neiging om laarzen te dragen. Brogues, derbies, oxfords – wat je ook kiest. Modellen die dicht bij de klassieke modellen lijken, zijn in de mode; wat betreft de experimenten, de tractorzool (het zal je ook beschermen tegen regen en plassen) en perforatie zijn relevant. Draag ze met een trendy culottes, een wijde jeans of vervang ongemakkelijke bootschoenen voor naar kantoor.

Enkel laarzen

Enkellaarzen zijn elk jaar relevant, maar van seizoen tot seizoen veranderen ze hun uiterlijk. Dit najaar dragen we cropped enkellaarzen met een kleine blokhak. Het kan schuin en contrasterend zijn.

Een voor de hand liggend pluspunt: zo’n hak is stabieler en comfortabeler, waardoor je gemakkelijk de hele dag in enkellaarsjes kunt lopen. Dit seizoen zijn de noughties weer trendy, dus schoenen met vierkante neus.

Trompetschoenen

Nog een groet van vorig jaar en de jaren 2000. Trompetlaarzen, die modevrouwen vorig najaar ‘voor het seizoen’ kochten, zijn ook dit jaar relevant. Stylisten stellen voor om een ​​model met hakken te kiezen en deze te vervangen door laarzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *