Categories
Uncategorized

Sara Sampaio Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Sara Sampaio Mandela Lange wandeling naar vrijheid
Sara Sampaio bij de première van Mandela: Long Walk To Freedom

Geboren naam

Sara Pinto Sampaio

Leeftijd

Sara werd geboren op 21 juli 1991.

Geboorteplaats

Porto, Portugal

Bezetting

Mode / catwalk-model

Natuurlijke haarkleur

Donker bruin

Sociale aanwezigheid

Maak contact met haar op Twitter en Facebook.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Sara Sampaio kapsel 2016

Sara Sampaio toonde haar supermodel-stijlreferenties door een opvallende verschijning te serveren in een kastanjebruine jurk met ronde crotchet-stijl gaten bij de halslijn en een dij-begrazende zoomlijn, die haar lange en afgezwakte pinnen liet zien, terwijl ze over de rode loper liep de Liverpool Fashion Fest herfst / winter 2016 bij Televisa San Angel op 6 september 2016 in Mexico City, Mexico. Als onderdeel van het evenement nam ze ook deel aan een persbijeenkomst.

Haarkleur

Donker bruin

Het Portugese model koos ervoor om haar glanzende donkere brunette lokken te dragen in een stijlvol warrig kapsel waarmee ze haar verfijnde jurk probeerde aan te vullen met een wat korte zoomlijn die op haar onderbenen raakte en de aandacht vestigde op haar benijdenswaardige en gym-geslepen benen en een ronding -hugging-ontwerp, dat hielp haar slanke taille te benadrukken en haar tengere figuur accentueerde.

Haarlengte

Lang

Het 25-jarige fotomodel besloot haar lange, golvende donkerbruine lokken in een los kapsel te stylen, dat goed werd ondersteund door haar gepolijste make-up met een glinsterende roze tint op haar lippen, een vleugje subtiele roze-getinte blos die complementeerde haar bedauwde teint en een minimale zwarte eyeliner.

Haarstijl

Losse golven

Sara koos ervoor om haar zijdeachtige en lange lokken in een stijlvol, los golvend kapsel te kleden. Ze had ervoor gekozen om haar lokken aan de linkerkant te scheiden in een ietwat rommelig gedeelte. Haar lokken aan de zijkant van een deel werden netjes naar achteren geborsteld en achter haar oor gladgestreken, wat hielp om haar stijlvolle oorbellen te laten zien. Haar lokken aan de andere kant waren zo gestileerd dat ze in trapsgewijze golven naast haar gezicht vielen. Haar losse lokken waren over haar schouders geveegd.

Markeer kleur

Geen

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze koos ervoor om haar glanzende brunette lokken te dragen in een prachtig rommelig, recht gestructureerd kapsel voor haar opvallende verschijning tijdens het evenement dat werd gehouden om de lancering van de nieuwe productlijn van het beroemde kledingmerk te promoten.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Begin met schone, droge en rechte lokken. Verdeel vervolgens uw lokken in secties, afhankelijk van de lengte en het haartype. Strijk een gedeelte glad en vernevel het met texturerende spray. Wikkel het rond de loop van de krultang en laat het twee tot drie minuten zitten. Herhaal de stappen met alle secties. Vingerkam om krullen te breken en klitten te verwijderen. Mist wat meer textuurspray om de finishing touch te geven.

2.

Sara Sampaio kapsel 2016

Sara Sampaio diende opnieuw een verbluffende en stijlvolle verschijning in een zwarte jurk met ruches aan het lijfje en doorschijnende stof over schouders en armen, die een glimp van haar strakke armen en gebeeldhouwde schouders plaagden, terwijl ze de Jimmy Choo 20th Anniversary Event gedurende New York Fashion Week op 8 september 2016 in New York City. De andere opmerkelijke aanwezigen op het evenement waren Chanel Iman, Olivia Culpo, Jasmine Tookes, Jamie Chung en Taylor Hill.

Haarkleur

Donker bruin

Het 25-jarige fotomodel besloot om haar glanzende donkere brunette lokken in een stijlvol kapsel te stylen, wat perfect paste bij haar verfijnde zwarte jurk met een zoomlijn die de dijen begraasde, die haar lange benen perfect liet zien en omhelsde. passend, wat hielp haar slanke taille te benadrukken en haar tengere figuur accentueerde.

Haarlengte

Medium

Het Portugese model koos ervoor om haar glanzende brunette lokken te kapselen in een vastgebonden kapsel, waardoor het voor ons onmogelijk is om haar haarlengte tijdens het evenement vast te stellen. Daarom gaan we voor deze sectie met haar gebruikelijke haarlengte.

Haarstijl

Hoog broodje

Sara besloot haar halflange brunette lokken glad te strijken in een chique, hoog knot kapsel. Ze had haar lokken netjes en volledig naar achteren geborsteld en boven de kruin van haar hoofd verzameld. Haar haar werd ook uit haar oren geveegd, wat hielp bij het pronken met stijlvolle diamanten oorbellen. Ze had een paar lokken aan de zijkanten en aan de bovenkant van de knot losgelaten om het stijlquotiënt van haar kapsel verder te versterken.

Markeer kleur

Geen

Haarsoort

Rechtdoor

Ze koos ervoor om haar zijdezachte donkerbruine lokken te stylen in een mooi, recht gestructureerd kapsel voor haar verschijning op het blitse evenement dat werd gehouden om het succes van het prestigieuze modemerk te vieren.

Haaraccessoires

Onbekend

Professionele tip

Breng gladmakend serum aan op je vochtige lokken. Laat je haar vervolgens aan de lucht drogen, want het geeft een betere textuur. Als je wat tijd tekort komt, kun je ervoor kiezen om ook een föhn te gebruiken. Maak je lokken glad met een peddelborstel, die zorgt voor klitten en knikken. Met een gemengde borstel, strijk je je lokken terug in een zeer hoge paardenstaart. Draai de paardenstaart om zichzelf heen om een ​​chique knot te maken. Laat olie over de zijkanten en bovenkant lopen om losse lokken te verwijderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *