Categories
Uncategorized

Ryan Gosling Haircut & Hairstyles: Hoe Ryan Gosling’s Haircut te krijgen

Ryan Gosling kapsel en kapsels

Ryan Gosling is niet alleen beroemd om zijn charme, maar ook om haarstijlen, die hij vaak beoefent. Hoewel veel mensen denken dat het opnemen van deze kapsels geen gemakkelijke taak is, maar het is niet waar. Elk van deze is gemakkelijk te bereiken als u kennis heeft.

Voordat we ingaan op de exacte procedure om het kapsel van Ryan Gosling te laten knippen, laten we eerst enkele van zijn kapsels bekijken om meer te weten te komen over zijn kapsels.

Hoe kom je aan het kapsel van Ryan Gosling?

Ryan Gosling Hairstyles zijn wereldwijd beroemd geworden vanwege zijn onberispelijke gevoel voor mode en uiterlijk. Probeer je die kapsels op te nemen?

Zo ja, dan zullen we verschillende met u delen De beste kapsels van Ryan Gosling en helpen u ook te begrijpen hoe u ze kunt bereiken.

1. Ryan Gosling Drive-kapsel

Ryan Gosling Drive-kapsel

Het kapsel dat Ryan Gosling in de filmrit laat zien, is de langere crew-cut. Het is echter een beetje anders dan de normale langere crew-cut. De achterkant en zijkanten zijn iets kleiner. Om dit kapsel te krijgen, moet je de onderstaande stappen volgen:

 • Je moet wat pommade op je bovenhaar gebruiken om ze een levendige textuur te geven.
 • Je moet de franjes langer houden om het zijhaar te stylen.

2. Ryan Gosling Crazy Stupid Love-kapsel

Ryan Gosling Crazy Hairstyle

In Crazy Stupid Love geeft het kapsel dat hij beoefent hem een ​​verfijnde look. Het kapsel vereist minimaal onderhoud, wat een bijkomend voordeel is. De procedure om dit kapsel te krijgen is vrij eenvoudig.

 • Je moet kiezen voor korter haar aan de zijkanten en langer aan de bovenkant. Je moet ze kammen.
 • Je moet kiezen voor een zijpartitie zodat het haar in verhoudingen verkleint in plaats van een volledige vervaging.

3. Ryan Gosling kort haar

Ryan Gosling Short Hair

Ryan Gosling heeft ook vaak een crew-cut. Als je voor een klassiek kapsel wilt dat ook stijlvol is, kun je voor deze optie kiezen. De manier om dit kapsel te krijgen is relatief eenvoudig.

 • Je moet de kapper vragen om het haar aan de achterkant en aan de zijkanten te vervagen. Het betekent automatisch dat het haar bovenop langer is.
 • De look van Ryan Gosling heeft een pointcut aan de bovenkant. Het geeft hem zowel de textuur als de impact.
 • Om die exacte look te krijgen, kun je voor hogere bakkebaarden gaan.

4. Ryan Gosling lang haar

Ryan Gosling lang kapsel

Het lange haar van Ryan Gosling is een ander kapsel dat je kunt nabootsen. Er zijn echter enkele stappen die u moet volgen om niet alleen dit kapsel te krijgen, maar ook om het te behouden. Deze omvatten:-

 • Je moet ervoor zorgen dat je haar altijd netjes en opgeruimd is.
 • Het haar moet langer zijn door de zijkanten en franjes.
 • Het is beter om uw kapper te vragen om het haar volgens uw gezichtslijn in lagen te brengen.
 • Je kunt het vergezellen met stoppels om de mannelijke look compleet te maken.

Een lang kapsel lijkt misschien een gemakkelijk te krijgen kapsel, maar dat is het niet. Alleen als je de juiste lagen krijgt en deze goed onderhoudt, kun je die Ryan Gosling-look krijgen.

5. Ryan Gosling Buzz Cut

Ryan Gosling Buzz Cut

Ben je op zoek naar de kapselstijl van Ryan Gosling, die buitengewoon is?

Zo ja, dan is de buzz-cut van Ryan Gosling de perfecte optie voor jou. De manier waarop je dit kapsel kunt nabootsen, is vrij eenvoudig.

 • Je moet ervoor zorgen dat je gezichtshaar altijd getrimd en kort is.
 • Voor het haar bovenop kun je kiezen voor de buzz cut, maar je moet er wel voor zorgen dat het de lengte van je gezichtshaar nabootst.

Het is dus niet zo moeilijk om na te bootsen Ryan Gosling kapsels en kapsels met onze gids hierboven. Je kunt die onberispelijke look krijgen en opvallen als je met een van deze kapsels gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *