Categories
Uncategorized

Rochelle Humes Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Rochelle Humes 2015 National Television Awards
Rochelle Humes poseert bij de National Television Awards 2015

Geboren naam

Rochelle Eulah Eileen Wiseman

Leeftijd

Rochelle werd geboren op 21 maart 1989.

Geboorteplaats

Barking and Dagenham, Londen, Verenigd Koninkrijk

Bezetting

Zanger, songwriter, danser, presentator

Natuurlijke haarkleur

Bruin

Sociale aanwezigheid

Bezoek haar officiële website @ rochellehumes.com.

Maak contact met haar op Twitter, Facebook, en Instagram.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Rochelle Humes kapsel 2016

Rochelle Humes zag er prachtig en zeer stijlvol uit in een zwarte jurk met witte verenprints en dij-grazende zoomlijn, wat hielp om te pronken met haar strakke benen die ook werden benadrukt door haar sandalen met gladiatorenhakken, terwijl ze poseerde voor de camera’s op de rode loper bij de première De baby van Bridget Jones gehouden op het Odeon Leicester Square op 5 september 2016 in Londen, Engeland. De andere opmerkelijke aanwezigen op het evenement waren Patrick Dempsey en de belangrijkste sterren van de film – Colin Firth en Renee Zellweger.

Haarkleur

Donker bruin

De 27-jarige Engelse zangeres besloot haar zijdeachtige donkere brunette lokken in een stijlvol kapsel te stylen, terwijl ze probeerde haar stijlvolle en chique zwarte jurk aan te vullen met een korte zoomlijn, die op haar knieën viel en haar lange benen tot in de perfectie en een zwarte kleur liet zien. riem over haar buik, wat hielp haar slanke taille te benadrukken en haar tengere rondingen accentueerde.

Haarlengte

Medium

De tv-presentator koos ervoor om haar middellange brunette lokken los te laten in een warrig kapsel, dat goed werd aangevuld door haar stijlvolle make-up met een glinsterende glans op haar weelderige lippen, een subtiele, honingkleurige blos op haar wangen en een gulle gladde van zwarte eyeliner.

Haarstijl

Slordige lange bob

Rochelle koos ervoor om haar glanzende donkerbruine lokken in een chique warrig lang bobkapsel te dragen. Ze had ervoor gekozen haar lokken in het midden te scheiden en had haar haar weggeveegd van de scheiding en langs haar zijden in trapsgewijze golven. Haar losse lokken vielen over haar schouders en omlijstten haar gezicht op de meest flatteuze manier.

Markeer kleur

Lichtbruin

Ze besloot haar kapsel een stijlupgrade te geven door voor lichtbruine highlights te gaan, die de onderste helft van haar lokken domineerden, terwijl de basiskleur aanwezig was in de bovenste helft.

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze koos ervoor om haar fijne en glanzende brunette lokken in een rommelig, recht gestructureerd kapsel te stylen voor haar stijlvolle uitje op de rode loper voor de première van de langverwachte film die maandagavond in de Engelse hoofdstad wordt gehouden.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Als je voor highlights gaat, is het essentieel om ervoor te zorgen dat je haar zo gezond mogelijk is, vooral als je je lokken gaat bleken met sterke chemicaliën. De gezonde lokken vangen nieuwe kleur beter op en krijgen een mooie glans, waardoor je highlights er beter uitzien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *