Categories
Uncategorized

Prachtige krullende kapsels voor meisjes om te sporten in 2020

Meisjes, heb je natuurlijk krullend haar en heb je moeite om te beslissen welk kapsel je dit jaar op het schoolbal moet dragen? Nou, we weten dat krullend haar een beetje handvol is, maar raak niet teleurgesteld, want we zijn hier om je te redden. Stel beroemdheden met krullend haar als voorbeeld en zij zijn in staat hun haar te onderhouden, jij ook.

We hebben de beste krullende kapsels op de shortlist voor meisjes die zal vertrekken viel iedereen op het bal samen met gratis tips over make-up en jurken. Laten we kijken!

Lees ook: Schattige kapsels voor natuurlijk krullend haar

Inhoud die u gaat bezoeken

Rommelige krullende topknoop

Als je een jurk zonder rug draagt ​​of een jurk met een stijl die je wilt laten zien, probeer dan een rommelige topknoop, want het is een prachtig krullend kapsel voor meisjes.

Maak eenvoudig een knot, maar deze keer bovenop je hoofd. Zet het vast met een mooie band en sprankel wat glitter voor een prinsessenlook.

Haal een paar haarlokken uit de voorkant om een ​​kader toe te voegen aan je gezichtssnede. Als je jurk licht van kleur is, draag dan lichte make-up met aantrekkelijke donkere lippenstift. Draag echter niet te veel sieraden, een fatsoenlijke hanger zal je het meisje voor de nacht maken!

Rommelig krullend kapsel met topknoopBeeld

Half Lob krullend kapsel

Halve lobs zijn alleen voor vrouwen die het verstand hebben om het te onderhouden. Dit is een meisjes krullend kapsel waarmee je kunt lopen alsof de oprit van jou is, maar als je niet weet hoe je hem moet dragen, kan iemand anders je oprit stelen. Dit is ook perfect als je dun haar hebt.

Verzamel al je haar en leg het op beide schouders. Speld het haar aan de andere kant vast – je kunt een stijlvolle vissenstaart maken die in die bos haar terechtkomt.

Zorg ervoor dat de pinnen niet te zien zijn, verberg ze in je haar. Draag zware make-up maar draag geen accessoires, het geeft een sierlijke uitstraling.

Half gekruld bobkapselBron

Volumineuze Curly Updo

Dit is een volumineuze opgevouwen opsteekkapsel, dat wil zeggen, als je een gelaagd kapsel. Maak gewoon een make-up en laat al het haar eruit komen.

Vervolgens moet je voor de strengen zorgen. Pak dus geleidelijk die strengen, vouw ze en speld ze vast. Zorg ervoor dat je ze niet te strak speldt, want dat verpest de stijl.

Het is een krullend kapsel voor meisjes dat wat tijd kan kosten, maar je moet geduld hebben om er sexy uit te zien. Draag bij sieraden lange oorbellen en een armband met een donkere lippenstift.

Volumineus opgestoken krullend kapselBeeld

Deze zijn het best gekruld kapsels en kapsels voor meisjes die je dit jaar op het bal kunt proberen. Als je overweegt een dure jurk en sieraden te dragen en redelijk veel tijd te besteden aan het maken van make-up.

Waarom niet moeite doen voor een kapsel? Waarom zou je er zoals gewoonlijk willen uitzien op een van de belangrijkste leuke avonden?

Kies een kapsel dat het beste bij je jurk en haar past, en begin met oefenen zodat je op het laatste moment geen verprutst.

Krullende kapsels zijn niet gemakkelijk te onderhouden, dus het is essentieel dat u een product gebruikt dat uw kapsel vier tot vijf uur lang op slot houdt. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *