Categories
Uncategorized

Omgaan met een teruglopende haarlijn

EEN terugwijkende haarlijn is onvermijdelijk, maar het is niet het einde van de wereld. Het betekent niet dat je vast komt te zitten in de meest belachelijke kapsels om het te verbergen. U kunt een teruglopende haarlijn voor u laten werken door enkele van deze tips in gedachten te houden over hoe u ermee om moet gaan.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 1: zorg voor een kort kapsel.

teruglopende haarlijnen (1)

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, maakt het lang dragen van je haar een terugtrekkende haarlijn niet minder opvallend. Het zorgt er zelfs voor dat het er prominenter uitziet.

Als u uw teruglopende haarlijn minder opvallend wilt maken, moet u uw haar kort knippen. Een goed kapsel dat precies het werk zal doen, is de Caesar-kapsel.

Het is nauw bijgesneden en getextureerd en wordt vaak naar voren gekamd, waardoor brede voorhoofden en dunnere haarlijnen minder opvallen. Dit kapsel geeft ook een mooie en evenwichtige uitstraling aan het haar. Het ziet er stijlvol en natuurlijk uit en ziet er niet uit alsof het iets bedekt.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip 2: scheer alles eraf.

teruglopende haarlijnen (2)

Noem het een preventieve aanval als het moet, maar a zoemend hoofd ziet er zeker beter uit dan lang haar dat gewoon te hard probeert, of kammen over kapsels die er gewoon belachelijk uitzien. Als we een teruglopende haarlijn hadden, zullen we die zeker gewoon afscheren en de kale look met trots en stijl rocken.

Om deze look te krijgen, heb je alleen een tondeuse, een grote spiegel en een paar vaste handen nodig. Pas gewoon de instellingen van de tondeuse aan, afhankelijk van hoe gezoem u wilt dat uw hoofd is, en scheer dan weg! Het is gemakkelijk, het is snel en zeker een stuk goedkoper.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 3: Laat het bovenste haar lang groeien.

teruglopende haarlijntjes (3)

Er is niets mis mee om vast te houden aan al het goede en gezonde haar dat je nog hebt. Als je nog niet klaar bent om alles eraf te scheren, kun je het bovenaan laten groeien zodat je met verschillende kapsels kunt werken en de teruglopende haarlijn effectief minder prominent kunt maken. Houd het bovenste haar lang en druk, maar houd de zijkanten kort en dun.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 4: kleur je haar.

Je haar donkerder kleuren kan ook helpen om je haar dunner en voller te laten lijken. Kies een natuurlijke kleur, bij voorkeur een kleur die donkerder is dan je natuurlijke haarkleur. Kiezen om blond te worden als je donkerharig bent, ziet er niet alleen drastisch uit, maar het kan je ook onnatuurlijk of niet vleiend overkomen.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 5: laat een baard groeien.

teruglopende haarlijnen (4)

Als je de strijd om haar op je hoofd verliest, kun je het in plaats daarvan naar de baard verplaatsen. Haal de focus weg van de terugwijkende haarlijn en geef mensen een baard waarover ze zullen praten.

Dit is een indrukwekkende volle baard waardoor je je de mannelijkste man voelt. Het is lang en dik. Het is perfect gevormd en netjes bijgesneden tot de al even indrukwekkende snor. Je ziet er niet uit als een wilde bergman, maar je ziet er zeker uit als een sterke, sexy en intellectuele man. Tussen een onhandige kam over en deze indrukwekkende volle baard, we nemen de baard op elk moment!

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 6: zorg voor een ruig kapsel.

teruglopende haarlijnen (5)

Een ruig kapsel is een geweldig kapsel voor mannen met terugwijkende haarlijnen. Het ziet er niet ongemakkelijk of onnatuurlijk uit, maar het helpt effectief en verbergt probleemgebieden langs de haarlijnen. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het er cool en stijlvol uitziet. Het werkt ook op de meeste haartypes, of ze nu fijn of dik zijn, of steil, golvend of gekruld.

Als je een glad kapsel wilt, kun je wat pommade of hairstyling wax aanbrengen. Wees echter voorzichtig met hoeveel je toevoegt. Te veel haarstylingproducten kunnen ervoor zorgen dat het haar er vettig, vezelig en zwaar uitziet. Ze zullen het haar er nog fijner uit laten zien dan het in werkelijkheid is.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 7: houd het gestructureerd en stekelig.

teruglopende haarlijnen (6)

Een lang en stekelig kapsel kan ook teruglopende haarlijnen minder opvallen. Hoogte en spikes zijn een goede manier om de ogen af ​​te leiden en ze weg te houden van de haarlijnen. U kunt dit kapsel bereiken door het bovenste haar lang te laten groeien en vervolgens de zijkanten en de achterkant kort en netjes te houden.

Gebruik wat pommade of hairstyling wax op het bovenste haar, en begin dan het haar te stylen met een ronde volumekwast om meer hoogte en textuur te creëren. Zet het kapsel vast door een beetje haarlak aan te brengen.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 8: was je haar niet te veel.

Was je haar niet te veel met shampoo. Je hebt de natuurlijke oliën in je haar nodig om het zachter en handelbaarder te maken. Door regelmatig te shamponeren kan het haar van de natuurlijke oliën worden verwijderd, waardoor het vatbaarder wordt voor beschadiging.

Gebruik dagelijks een conditioner om de vettigheid te bestrijden die kan optreden als u niet regelmatig shampoo gebruikt. U wilt voorkomen dat uw haar er glanzend en vettig uitziet, want hierdoor kan het haar er fragmentarisch en klonterig uitzien. Probeer de shampoo te beperken tot slechts twee of drie keer per week.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 9: Gebruik niet te veel stylingproducten.

Te veel stylingproducten op dunner wordend haar of terugwijkende haarlijnen kunnen het haar nog zwaarder en dunner doen lijken. Als je een natuurlijk en droog kapsel kunt dragen, doe dat dan. Hierdoor kan het haar ook ademen en ontspannen zonder te worden belast door te veel stylingproducten.

Omgaan met een teruglopende haarlijn Tip # 10: gooi de hoed weg.

Als je niet wilt omgaan met je teruglopende haarlijn, bedek deze dan niet elke keer met een hoed. Het is niet alleen lui, maar een hoed kan je stijl ernstig verkrampen. Het kan ook je haar beschadigen door het allemaal onder de hoed op te sluiten. Je moet je haar loslaten en laten ademen.

Een terugwijkende haarlijn hoeft niet zo’n probleem te zijn, of een angstaanjagende gedachte voor degenen die het nog niet hebben. Het kan iets zijn waardoor je er nog beter uitziet. Je moet gewoon de juiste manier weten om het te laten zien, zodat het je flatterend lijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *