Categories
Uncategorized

Nieuwe trends op het gebied van online dating | Verhoudingen

In het afgelopen jaar, dat een revolutie voor de mensheid is geworden, is de communicatie op datingsites ook op veel manieren veranderd. We zullen u precies vertellen hoe.

Communicatie omwille van communicatie

De wereldwijde pandemie neemt af, zelfisolatie is beëindigd, maar veel mensen zijn nooit teruggekeerd naar hun kantoor. Sommige bedrijven zijn overgestapt op “werken op afstand” en meer werknemers hebben besloten om helemaal naar freelance over te stappen.

Wat is het resultaat? Feit is dat er minder mensen offline zijn. Omdat ze beseften dat het niet mogelijk zal zijn om het uitverkoren stel binnenkort in het echt te ontmoeten, begonnen mensen meer te communiceren in dating-apps. Correspondentie werd enige tijd geleden gereduceerd tot een gesprek over gemeenschappelijke interesses en echte kennissen, maar nu valt steeds meer op dat zowel mannen als vrouwen het moment proberen te benutten om een ​​potentiële partner beter te leren kennen.

Onwil om uw telefoonnummer te delen

Gelijkenis – uitwisseling van telefoonnummers – een telefoontje – een ontmoeting. Dit was het basisalgoritme voor het gebruik van dating-apps. Er is nu een nieuwe trend: het telefoonnummer wordt steeds minder gewillig gegeven. Mensen nodigen elkaar uit voor boodschappers waar deze informatie niet vereist is.

Enerzijds geeft deze trend vrouwen meer zekerheid omdat je een persoon op sociale netwerken kunt vinden op zijn telefoonnummer en veel persoonlijke informatie kunt achterhalen. Aan de andere kant gebruiken mannen die privacy vaak om hun burgerlijke staat te verbergen. Wil je echter af en toe gewoon chatten met een prettige gesprekspartner zonder uitzicht op verdere relaties, dan is dit formaat geschikt voor beide partijen.

“Schrijf me op Instagram”

Veel gebruikers van datingapps zijn zo lui dat ze niet eens de moeite nemen om hun profiel in te vullen. In plaats van informatie over zichzelf, laten ze gewoon een link naar hun Instagram achter en nodigen ze de persoon uit om hun profiel te bestuderen en daar verder te communiceren.

In feite is het idee niet slecht. Deze luie mensen zijn dan echter zeer verrast wanneer vreemden van het andere geslacht hen op een sociale netwerkpagina aanspreken met de bedoeling te communiceren.

Whelming

Een trend gecreëerd door mannen. De essentie van whelming is als volgt: bij het communiceren verbergen mannen zich niet, ze scheppen er eerder op dat ze met veel vrouwen tegelijkertijd communiceren. Het doel van de man is simpel: het gevoel opwekken bij de gesprekspartner dat hij een pittige man is, waardoor de interesse in zichzelf wordt opgewarmd.

Maar eerlijk gezegd denken niet veel vrouwen dat dergelijke informatie enthousiasme en competitie oproept. Het creëert eerder een gevoel van niet-uniekheid en verlaagt haar zelfrespect. Of ontmoedigt volledig de wens om met deze man te communiceren.

Whelming wordt het vaakst misbruikt door degenen die op zoek zijn naar snelle seks, zonder enige relatie. Ze sturen likes naar iedereen, communiceren oppervlakkig en stellen voor om onmiddellijk aan de slag te gaan.

Turnberging

Een humane trend gecreëerd door eco-activiste Greta Turnberg. Zij was het die veel moeite heeft gedaan om de trend van zorg voor de natuur populair te maken, en dat moeten we zeggen, niet zonder succes. Veel mensen zijn geïnteresseerd geraakt in het beschermen van het milieu, en voor velen is deze vraag van fundamenteel belang geworden.

Nu, samen met de “veganistische” status in de profielen op datingsites, kun je het teken zien dat je een “eco-activist” bent. Dit onderwerp brengt mensen bij elkaar en motiveert hen om het profiel “leuk” te vinden omdat ze het zeker weten: hoogstwaarschijnlijk zal deze persoon een prettige gesprekspartner worden en mogelijk een gelijkgestemde persoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *