Categories
Uncategorized

Mooie nieuwste Eid-kapselscollectie 2020-2021 voor vrouwen

Over een paar weken Eid ul Fitr zal net voor zijn. Nu vraag je je af wat je voor deze Eid kunt kopen, na de vermoeiende zomerse hittegolf zou je jezelf een traktatie voor deze willen hebben. Of het nu een perfecte garderobe is of de sieraden of het verfrissende mehndi ontwerpen of het mooie kapsel, misschien wil een meisje alles om zichzelf een perfecte kijk te geven op de meest veelbelovende feestelijke gelegenheid van de moslimwereld. We delen de nieuwste Eid-kapselscollectie voor vrouwen.

Mooie nieuwste Eid-kapselscollectie 2020-2021 voor vrouwen

Zoals dit jaar vieren we allemaal feest Eid tijdens het laaiend hete weer moeten we ervoor zorgen dat onze make-over ook zal blijken te zijn. Voor de gelegenheid worden verlichting en verfrissende kleuren jurken geselecteerd. Evenzo zullen onze haren dit jaar ook veel van onze aandacht nodig hebben. Het is niet gemakkelijk om een ​​kapsel te krijgen dat zowel mooi als comfortabel is. Daarom hebben we je een lijst met kapsels voor deze Eid gebracht, die een wereld van je keuzes voor je zal openen. Laten we naar de verbazingwekkende verzameling nieuwste eid-kapsels gaan.

GEVLOCHTEN HAARDO’S:

Voor zomers zijn vlechten meestal de voorkeursoptie voor een kapsel. Hoewel we een heel traditioneel beeld van vlechten in onze gedachten hebben, is er de enorme reeks variatie die we erin kunnen brengen om te creëren fantastische kapsels; deze zien er niet alleen netjes en netjes uit, maar ook mooi met je Eid-outfits.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (36)

ZIJVLEUGELS:

Zijvlechten zien er geweldig uit voor meisjes van alle leeftijden. U kunt de voorkant van de haren aanpassen aan de vorm van uw gezicht. Gebruik broches of bloemversieringen om een ​​verleidelijke aantrekkingskracht te creëren. U kunt een eenvoudige vlecht of de vissenstaartvlecht houden.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (17)

MESSY BRAIDS:

Funky rommelige vlecht zijn overal populair in de modekringen, deze vlechten zijn makkelijk te dragen en geven je haar het gewenste volume. Het voordeel van het houden van rommelige vlechten is dat ze je haar helemaal vast kunnen houden, maar er tegelijkertijd prachtig en blitse uitzien.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (3)

HALF-UP HAARVLOCHTEN:

Het is een perfect kapsel voor meisjes, het is eenvoudig maar mooi. Houd half haar vastgebonden in een vlechtband rond het hoofd en half haar open. Het geeft je een koninklijke en elegante uitstraling voor de gelegenheid van Eid en ziet er bovendien geweldig uit met traditionele Pakistaanse jurken.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (37)

STIJLVOL HAAR BROODJES:

Meisjes houden ervan om in de zomer broodjes te dragen. Hoewel ze te casual lijken, kun je er toch je creativiteit in creëren.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (22)

TOP KNOOP:

Topknot is een mooie stijl die al het haar op een nette en perfecte manier in een knoop vastbindt. Een topknoop kan eenvoudig of chique worden gemaakt door een paar kralen of sprankelende broches toe te voegen. Of je nu zijdezacht steil haar hebt of kroezende krullen, het ziet er bij beide geweldig uit.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (30)

ZIJBONJES:

Bijbroodjes zijn weer een geweldige optie voor een formeel Eid-feest. Ten eerste moet je je haar een paar krullen aan de onderkant geven en ze vervolgens in een zijbroodje vastbinden, zodat je een geweldig uitzicht krijgt. Houd een paar kleine pony’s met krullen van je haar die aan de zijkanten van je knot hangen.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (5)

MESSY BUNS:

Rommelige broodjes zijn het gemakkelijkst te dragen en het mooist om uit te zien. Ja, rommelige broodjes zullen ook het uiterlijk van je jurk en je make-over doen rocken.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (25)

EENVOUDIG EN RECHT:

Als je geen grote fan bent van spelen met je, dan kun je ook proberen om ze recht en simpel te houden, vooral als je lange haren hebt. Lang, steil haar staat geweldig op elke jurk en laat je de hele dag stralen.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (14)

KRULLENDE HAARDO’S:

Als je meer volume aan het haar wilt toevoegen, dan kun je gewoon proberen om een ​​paar lange of kleine krullen toe te voegen, naar keuze. Probeer je haar tot op de bodem te houden, dit zal een zekere charme aan je haar geven.

Beste en nieuwste Eid-kapsels 2016-2017 voor vrouwen (33)

Nieuwste Eid-kapselscollectie voor vrouwen:

Hier plaatsen we enkele van de mooie Eid-kapsels voor jullie meisjes om jullie te helpen. Ik hoop dat je het leuk vindt om ze te zien en ze eens te proberen.

Zie meer als:

Bekijk Gerelateerde mode en stijl

Opmerkingen

opmerkingen

Fazeela Hussain 'src =

24, computerwetenschapper, ondernemer, fashion & style blogger sinds 4 jaar. Bloggen is mijn passie en ik vind het heerlijk om artikelen te schrijven over de laatste modetrends en moderne levensstijlen. Fijn om te weten of je iets interessants vindt op mijn blog.
Deel uw mening en werk met ons samen op: bloggerfazeela@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *