Categories
Uncategorized

Modefouten die we maken in de herfst | Mode en slijtage

Zijn er stijlregels voor de herfst? Je zult verrast zijn, maar er zijn er enkele, en veel dames breken ze. Maak deze 5 fouten niet bij het kiezen van een garderobe voor het najaar van 2020. Draag geen achterhaalde trends! Hier leest u hoe u uw outfit moderner kunt maken.

Verkeerde panty

Een panty kiezen is een wetenschap. Ze kunnen te dun, compact of glanzend zijn. En dit is allemaal een vergissing. Als alles duidelijk is met glanzende lycra-panty’s (je zou ze moeten vergeten tot de wilde trend uit de jaren 2000 terugkeert), is alles gecompliceerd met de dichtheid van panty’s.

Laat je niet alleen leiden door het weer, maar ook door je outfit. Draag geen te strakke panty van microvezel met een jurk van chiffon en draag geen wollen rokken met een panty van 20 denier.

Blote enkels

Een paar jaar geleden bespotte de mode ons, maar nu is alles eindelijk veranderd. Cropped jeans en broeken zijn nog steeds relevant, en blote enkels tussen hen en schoenen niet. Hoe kouder het buiten is, hoe duidelijker uw fout is.

Kies een paar leuke lange sokken om je warm te houden. De trend is om leuke tekeningen uit de kindertijd te hebben, een print met honden, en we voorzien ook een nieuwe combinatie: een masker en de daarbij passende sokken.

Een dun vest of jasje

Textuur en dichte materialen zijn nu in de mode. Dit betekent dat dunne ‘vodden’-jassen, die veel mensen in de herfst uit hun kleerkast halen, moeten worden gerecycled: ze zullen het beeld goedkoop en ouderwets maken. Hetzelfde kan gezegd worden over jassen van fijne stoffen die hun vorm niet behouden. Dergelijke modellen zien er vooral belachelijk uit op dikkere blouses, hoodies en sweaters.

Besteed aandacht aan gestructureerde materialen. Vesten van groot breisel en dikke jassen die hun vorm zelfs aan een hanger behouden, zijn relevant.

Strakke vacht

Oversize is nu trendy, maar jezelf in enorme cocons wikkelen is niet wat je nodig hebt, als je dat niet wilt. Het belangrijkste is om niet te strakke dingen te kiezen (zie de schoudernaad).

Een te smalle vacht ziet er verouderd uit, maar bovenal belemmert het beweging. Je kunt het ook niet op een trui aantrekken, waardoor er kans op bevriezing bestaat.

Zomerbroeken en rokken

We dromen er ook van om het warme seizoen te verlengen, maar daar blijft het niet dankzij zomerkleding. Maar herfstoutfits met korte spijkerbroeken of dunne minirokjes en dichte panty’s zien er belachelijk uit.

Het is heel goed mogelijk om universele dingen te vinden voor elk seizoen van het jaar, maar je moet niet alles in elk seizoen dragen. We veranderen stoutmoedig denim mini’s voor maxi-items: dergelijke modellen uit de jaren 2000 zijn vooral nu relevant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *