Categories
Uncategorized

Mijn 8-stappen ochtend roodharige huidverzorgingsroutine – Hoe een roodharige te zijn

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharige vriendelijk’ achten. Volledige openheid.

Als medeoprichter van How to be a Redhead ben ik constant producten aan het testen en uitproberen. Maar ik heb mijn nietjes. Mijn go-to’s. Neem het van mij aan, behoud je roodharige huidverzorgingsroutine is de sleutel tot een gezonde, stralende teint en dit begint met uw ochtendregime. Uw huid voorbereiden op de dag maakt uw huid klaar voor succes, maar er is geen “juiste” huidverzorgingsroutine moet volgen. Het draait allemaal om het vinden van wat voor jou en je huid werkt. Onthoud gewoon: uw roodharige huidverzorgingsroutine in de ochtend is net zo belangrijk als uw avondroutine.

U merkt misschien dat de producten prijzig zijn, maar hier is een reden voor. Het zijn de meest effectieve huidverzorgingsproducten om te helpen bij het verhelderen, herstellen en corrigeren.

Hier is mijn 8-stappen huidverzorgingsproces waar ik elke ochtend mee wakker word en het is gecategoriseerd in de volgorde waarin ik ze gebruik:

Stap 1: Cleanser

PCA Creamy Cleanser voor de huid, $ 31

Ik ben nu ongeveer een jaar een grote fan van deze reiniger. Het is zacht, romig en hydraterend. Het ontdoet mijn huid niet van zijn natuurlijke oliën en geeft me nooit dat gevoel van strakke wangen. Het werkt met mijn roodharige huid.

Stap 2, 3 + 4: Serums

PCA Skin Hyaluronzuur Boosting Serum$ 115

Nog een PCA Skin-product! Ik ben hier enigszins door geobsedeerd hyaluronzuur serum. Het heeft mijn huidverzorgingsroutine in de ochtend echt getransformeerd met zijn hydraterende voordelen die onder het huidoppervlak doordringen. Breng 1-2 pompjes op uw huid aan voordat u doorgaat met de rest van uw producten.

PCA Skin Brightening Serum$ 115

Ik heb een hoop sproeten op mijn gezicht, maar naarmate ik ouder ben, is wat vroeger schattige kleine sproeten waren, nu diepe pigmentatie. Ik weet dat veel roodharigen dit begrijpen, dus ik moest dit product belichten. Ik heb het onlangs geprobeerd en merkte echt een verschil in mijn huidverkleuring (van de zon) en roodheid. Ik meng soms 1-2 pompjes met mijn hyaluronzuur – bijna een cocktailachtige formule creëren.

Revisie Huidverzorging Vitamine C-lotion$ 122

Vitamine C is zo goed voor je huid. Daarom hebben we Vitamine C-serums toegevoegd maandelijks + Deluxe H2BAR-dozen! Ik gebruik dit product alleen ‘s ochtends. Deze vitamine C bevat THD ascorbaat 30%, een krachtige vorm van vitamine C.

Stap 5: Oogcrème

Farmacy Cheer Up Cherry Vitamine C oogcrème, $ 45

Sommigen raden aan om oogcrème direct na het reinigen aan te brengen. Ik geef er echter de voorkeur aan na mijn serums maar vóór mijn moisturizer. Tip: De huid rond je ogen is supergevoelig! Dep zachtjes met je ringvinger om het product voorzichtig aan te brengen.

Stap 6: Moisturizer

Reviva Labs Coconut Charcoal Moisturizing Day Crème, $ 13

Ik begon dit product ongeveer twee maanden geleden te gebruiken terwijl we het aan het testen waren voor een aanstaande H2BAR Box. Het kwam net in het verleden voor Augustus maandelijkse H2BAR Box. Het is hydraterend en gaat heel soepel. Vergeet niet om echt in de houtskoolkralen te mengen.

Wil je het proberen? Mogelijk hebben we extra H2BAR-dozen van augustus in ons magazijn. Winkel nu.

Stap 7: Oliën

Leven Rose Jojoba-olie, $ 9 of Bambu Earth Repairing Facial Serum, $ 68

Ja, je ziet het goed. Ik breng mijn oliën aan na mijn vochtinbrengende crème maar vóór mijn zonnebrandcrème. Ik heb hier in de loop der jaren mee geëxperimenteerd en heb ontdekt dat dit voor mij het beste werkt. Om aan te brengen, verwarm je een paar druppels olie in je handpalmen en dep je ze zachtjes over je gezicht.

Stap 8: Zonnebrandcrème

Belli Pure Radiance Tinted Facial Sunscreen SPF 30, $ 24 of Thinksport Dagelijks Gezicht Zonnebrandcrème Natuurlijk Getint$ 30

Sluit uw huidverzorgingsroutine ‘s ochtends altijd af met een beschermende zonnebrandcrème voor het gezicht. Ik ben dol geweest op deze twee getinte zonnebrandmiddelen uit het verleden H2BAR Dozen. Ze geven bescherming terwijl ze een natuurlijke tint aan de huid geven.

Wat zijn de essentials voor je ochtendverzorging? Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *