Categories
Uncategorized

Laten we wat schoonheidsspreuken proberen? Zoals in spreuken om je mooier te maken. Ja echt!

Wil je er mooier uitzien? Wil je acne uitbannen? Of misschien die fijne lijntjes wegjagen die langzaam onder je ogen kruipen? Of maak je je lokken blond? Probeer een schoonheidsspreuk, de coolste of gekste (afhankelijk van je perspectief!) Schoonheidstrend die onze kusten treft.

Schoonheidsspreuken? Zoals in een van die Dubbel, dubbel werk en moeite dingen? Om je er op de een of andere manier mooier uit te laten zien? Ernstig? ERNSTIG? Een schoonheidsspreuk? Dat zou $ 900 zijn. Enkel en alleen.

Blijkbaar wel. Het lijkt erop dat schoonheidsspreuken niet alleen grappige eigenaardigheden zijn, maar ook big business. Sommige gaan op deze manier voor maar liefst $ 900 Cleopatra-spreuk “… gebaseerd op oude Egyptische overlevering die duizenden jaren geleden door tovenaars en priesters voor de grote farao’s werd gebruikt.”

Het omvat 113 partijen zeldzame ingrediënten en materialen, een hexuitroeiing en een spiritueel schild met 14 lagen. Veel? Maak je geen zorgen, alles wordt geregeld door de spreukmaker en online beheerd (eMagic? IMagic?). Je hoeft maar 3 schaamharen (!!), 14 haren van je hoofd of wenkbrauwen, 7 tranen op een papieren servet en een klein stukje teennagel van je rechtervoet in te sturen.

Oh! En de $ 900.

We accepteren creditcard en PayPal.

Bespaar geld, ga DIY

Als $ 900 een beetje te hoog lijkt, kun je de budgetroute volgen en minder dan $ 10 betalen om een ​​beautyspreuk te kopen “om aantrekkelijker, mooier te worden of om iemand anders aantrekkelijker en mooier te maken”.

Gierig, veel? Kies gewoon voor doe-het-zelf, want er is geen gebrek aan informatie over schoonheidsspreuken die thuis kunnen worden gedaan. Geen feeën of heksen nodig.

Schoonheidsspreuk voor haarkleur

Ik kwam er een tegen die belooft verander de kleur van je haar. Zo gaat het: ga op vrijdag tijdens de wassende maan naar een plek waar je minstens 15 minuten alleen kunt zijn. Steek 3 oranje of rode kaarsen aan en plaats ze in een driehoek op een plat oppervlak. Visualiseer dat de kleur van je haar vervaagt en wit wordt terwijl de kleur eruit wegvloeit. ‘Houd’ de kleur in je handen. Laat uw handen langzaam boven de kaarsen zakken en concentreer u op de vlammen. Steek uw handen boven uw hoofd en stel u voor dat de kleur die u wenst in uw haar stroomt en in die kleur verandert. Zeg na dit alles het volgende:

Vuur warm en vuurrood
Charm het haar op mijn hoofd
Vuurdans en vuur schijnen
Van [the current colour of your hair] naar [the colour you want it to be] deze wens is van mij.
Zoals ik wil, zal het nu zijn
Door vuur, water, wind en boom

Hoewel ik het niet persoonlijk heb getest, lijkt het zeker een leuke manier om salonkosten te besparen! Maar wat zou je doen als je ook hoogtepunten wilde? Of misschien een ombre-effect? Zucht… de Egyptenaren waren duidelijk tevreden met veel minder.

Schoonheidsspreuk voor het aanpakken van acne

Er is er nog een voor acne. Het gaat dus: Pak een appel en snijd hem horizontaal doormidden. Als je het eenmaal hebt gesneden, zie je een 5-puntige ster. Wrijf de ene helft van de appel over je gezicht terwijl je zegt: “Appel, heilige vrucht van de Godin; met deze gave streel ik; Het puistje dat me schaamte; Ik verban deze puist uit jouw naam. ” Pak nog een appel en snijd deze verticaal van boven naar beneden. Wrijf ook een helft over je gezicht. Zeg dit: “Ik houd van mezelf en accepteer mezelf zoals ik nu ben; heldere huid ik roep om mijn kant op te komen; Volgens mijn wil is het dus drie keer drie keer drie. ” Begraaf de eerste appel bij een boom, struik of bloem die buiten staat. Begraaf de tweede appel met water. Als je zo’n plek niet kunt vinden, begraaf hem dan ergens en giet er water overheen.

Nou, het klinkt niet veel bizarder dan de beweringen van sommige huidverzorgingsbedrijven tegenwoordig.

En zoals alle heksenkwesties, kun je iemand anders vervloeken om zijn schoonheidskwaliteiten te verliezen. Er is er een voor haaruitval en een ander voor Voortijdige veroudering dat zou op dit moment perfect zijn voor minstens 17 mensen in mijn leven.

Geschiedenis? Magie? Wetenschap? Onzin?

Een grapje terzijde, mijn graafwerk levert nog een interessant feit op: schoonheidsspreuken zijn historisch gezien enkele van de oudste charmes die de mensheid kent. Ze zijn verspreid over tientallen papyri- en kleifragmenten die dateren uit het oude Griekenland, Rome en Egypte.

Bezweringen en charmes om er mooier uit te zien, worden ook in de literatuur gevonden, die teruggaat tot de middeleeuwen. En elke grote wereldreligie heeft gebeden en rituelen om iemands aantrekkelijkheid te vergroten.

Niet verwonderlijk, gezien het feit dat het menselijke verlangen om er mooier, glanzender en dunner uit te zien allesomvattend is. Dat is tenslotte de manier waarop we oogmake-up en body butters en nagelkleur hebben ontwikkeld – al die oude Griekse, Egyptische, Chinese, Indiase, Arabische en Amerikaanse vrouwen die experimenteerden met potten en drankjes van inheemse ingrediënten.

Dus, geloof ik in schoonheidsspreuken? Nee. Niet omdat ik niet geloof in oude rituelen en recepten. En natuurlijke ingrediënten zijn vaak krachtiger dan alles wat Lancome of La Mer in een glans van $ 500 zouden kunnen bottelen.

Ik hou gewoon van mijn rituelen en recepten, onderstreept door redeneringen en onderbouwing. Toverhazelaar vernauwt de poriën vanwege het tanninegehalte. Appels verwijder acne omdat ze een hoog niveau van immuniteitsverhogende pectine hebben. Kurkuma pakt vroegtijdige veroudering aan omdat het een sterke antioxidant is. Kortom, laat me de onderbouwing zien en ik zal je volgen naar de ketel. Laten we tot die tijd gewoon wat plezier hebben.

Wat is uw mening? Geloof jij in schoonheidsspreuken? In hekserij? In magie? Ga je een van deze charmes en bezweringen proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *