Categories
Uncategorized

Kort bruin haar met highlights

blond rood op bruin

Kort bruin haar met highlights

Kort haar is trending! Echt, of je nu al kort haar hebt of je hebt erover nagedacht om de hak te maken, het is de tijd om te stralen met kort haar. Het maakt het stylen van het haar een beetje gemakkelijker, met minder haar om je echt zorgen te maken over het stylen. Omdat kort haar zo’n trend is, wilden we onze dames met kort haar een beetje extra liefde geven. We hebben prachtig kort bruin haar gevonden met ideeën voor highlights die te mooi zijn om niet te delen. Heb je highlights nodig voor bruin haar? Blader door enkele van onze favorieten.

1Balayage Honey Hoogtepunten

Verlicht kort bruin haar met honingkleurige highlights. Deze prachtige honingkleur is een warme blonde tint die prachtig mengt met bruin haar, zoals je hier kunt zien. Krijg meer flow met highlights dankzij de balayage highlight-methode.

2Blonde Piecey Hoogtepunten

Dit is een andere markeringsmethode en we zijn er helemaal weg van. Kort bruin haar voelt modern aan met deze strategisch geplaatste honingblonde highlights.

3Gemarkeerd zijstuk

Hier is een unieke gemarkeerde look voor kort bruin haar. We zijn dol op de plaatsing van goudblonde highlights op de zijkant van het haar, wat een asymmetrische esthetiek geeft.

4Helderrode hoogtepunten

Hoogtepunten hoeven niet altijd in de blonde familie te zitten! Dit korte bruine haar laat ons zien hoe rood een andere prachtige kleuroptie is. Het voegt een leuke, onverwachte kleur toe aan bruin haar.

5Subtiele chocoladebalayage

We houden ervan hoe subtiel de hoogtepunten zijn in dit bruine kapsel. Ze zijn zo subtiel dat je ze in eerste instantie niet echt opmerkt, maar toch voegen ze een prachtige dimensie toe aan donkerbruin haar. Het is een manier om een ​​stevige donkerbruine tint te doorbreken.

6Brown Bob Hoogtepunten

De lengte van de bob is … overal! Donkerbruin haar krijgt een helderder tintje dankzij blonde highlights die door het haar worden gemengd. Zelfs een paar highlights, zoals hier getoond, is alles wat je nodig hebt om de look te bereiken.

7Koffie gekleurde hoogtepunten

Er zijn drie gedefinieerde tinten in deze haarkleurlook. Het is ombre goed gedaan! Beginnend met de donkerste tint bruin, overgaand in een koffiekleur bruin, en eindigend met bijna blonde punten, is een frisse kijk op het accentueren van bruin haar.

8Blonde Balayage op bruin

Door blonde highlights te mengen met de balayage-techniek, krijg je deze geweldige mix van bruin en blond in één look. Het geeft deze leuke, moeiteloze esthetiek aan haar waar we geobsedeerd door zijn.

9Caramel Balayage Hoogtepunten

Hoe prachtig is dit korte bruine haar met highlights ?! Gewoon verbluffend! Karamelkleurige highlights voegen zo’n geweldige warme glans toe aan chocoladebruin haar.

10Bruin met Ash-tonen

We hebben je nogal wat kapsels laten zien die bruin zijn met warm getinte highlights, maar dat is niet de enige optie. Hier kozen ze voor askleurige highlights die bruin haar een leuk randje geven.

11Kastanjebruine hoogtepunten

Dit is een prachtige donkerbruine haarkleur, kastanjebruine highlights passen perfect bij elkaar. Door voornamelijk highlights aan de punten toe te voegen, krijgt het haar diepte en wordt het zacht.

12Chocoladebruine lichten

Nog een prachtig voorbeeld van zeer sierlijke highlights toegevoegd aan kort bruin haar. Het aanbrengen van highlights in een lichte, bijna blonde kleur, geeft genoeg contrast met chocoladebruin haar om een ​​statement te maken.

13Honing hoogtepunten op chocoladebruin

Deze hoogtepunten bevinden zich tussen ombre en balayage, wat een absoluut verbluffend resultaat oplevert. Chocoladebruin haar, met zijn warme ondertoon, is een prachtige combinatie met honingbruine highlights.

14Schokkerige hoogtepunten

We dachten dat deze schokkerige highlights er fantastisch uitzien met donkerbruin haar. Vooral voor kort bruin haar. Door overal schokkerige highlights toe te voegen, krijgt bruin haar zoveel persoonlijkheid en dimensie.

15Dikke hoogtepunten

Dit is een beetje een throwback-look met highlights met dikke highlights gemengd in donkerbruin haar. Hoewel het een populaire trend is, vindt deze de afgelopen maanden zijn weg terug. Voeg een statement toe met highlights.

16Donkerbruin, Caramel Hoogtepunten

Karamelhighlights zijn prachtig op dit donkerbruine haar. Hoewel de lengte van het haar kort is, brengen highlights die worden aangebracht met dit soort ontgroeide methode de lagen en vorm van het kapsel echt naar voren.

17Subtiele chocolade-hoogtepunten

We waarderen het enorm dat zo velen highlights hebben gebruikt op manieren die anders en speciaal zijn. Zelfs highlights die niet zo opvallen als sommige van de andere die we hebben gedeeld, vormen nog steeds een prachtige aanvulling op kort bruin haar.

18Eva Longoria Hoogtepunten

Het haar van Eva Longoria is gedurende haar hele carrière altijd een statement geweest. Ze heeft een manier gevonden om keer op keer kort bruin haar met highlights te nagelen. Deze afbeelding is niet anders! De hoogtepunten zijn zacht maar toch opvallend en vet.

19Face Framing Balayage

Ahh, wat houden we van het gebruik van balayage-hoogtepunten hier. Dit korte bruine haar is meestal blond met de balayage-highlights, maar bruine wortels voegen een donkere rand toe aan de algehele esthetiek.

20Sierlijke hoogtepunten

Dit zijn de definitie van sierlijke of baby-hoogtepunten. We houden van deze look! Het is op dit punt in onze lijst duidelijk dat baby-highlights allesbehalve sierlijk van stijl zijn.

21Rode hoogtepunten

Als blonde of lichtbruine highlights niet echt iets voor jou zijn, maar je toch een kleine dimensie wilt toevoegen aan donkerbruin haar, dan zijn rode highlights misschien de kleur voor jou. We zijn helemaal weg van de manier waarop rood een kleurrijke pop toevoegt aan diepbruin haar.

22Stukjes honing hoogtepunten

Een van de beste manieren om highlights te gebruiken om een ​​look te creëren die uniek is voor jou en jouw stijl, is door de plaatsing van de highlights zelf te veranderen. Zoals je hebt gezien op de foto’s die we hebben gedeeld, zijn er talloze opties en manieren waarop highlights op donkerbruin haar kunnen worden aangebracht.

23Omgekeerde Bob, gemarkeerd

Hier is nog een geweldig voorbeeld van een unieke plaatsing van highlights voor kort bruin haar. Voeg nog meer stijl toe aan een omgekeerd bob-kapsel met deze stoffige highlights. We vinden het erg leuk dat de highlights voornamelijk rond het gezicht zijn om lichtheid in het gebied te creëren.

24Beige hoogtepunten

Nog een kleurwisseling om je door te laten inspireren! Beige highlights worden steeds populairder vanwege de neutrale kleuresthetiek. Het is toevallig ook een kleur die er prachtig uitziet in combinatie met bruin haar.

25Zacht hoogtepunt

Deze highlights geven zeker een zachte touch aan donkerbruin haar. De highlights zijn buitengewoon subtiel, toch verheffen ze deze diepbruine basiskleur echt. Dit zou er geweldig uitzien op elk kort kapsel!

26Afgeronde bob gemarkeerd

We zijn dol op dit ronde bob-kapsel. De snit zelf is zo stijlvol en leuk, maar het krijgt zeker nog meer stijl met honingblonde highlights die sporadisch door het haar worden gemengd.

27Gemarkeerde uiteinden

Transformeer een stomp lob-kapsel met highlights! Slechts één blik op deze haarkleur en de highlights en je kunt zien hoeveel de verlichte uiteinden de hele esthetiek van het kapsel veranderen.

28Jessica Alba Uitgelicht

Jessica Alba is een andere beroemdheid die kort bruin haar met highlights onder de knie heeft. We houden vooral van deze look vanwege de highlights die over het hele haar worden aangebracht en de gedefinieerde donkere wortels. Het is warm en donker, zonder hard te zijn.

29Korte Ombre Brown

Hallo lob haar! Serieus, heb je gemerkt dat IEDEREEN nu een lob krijgt? Als je in de lob-trein zit, is dit een absoluut verbluffende manier om het kapsel te accentueren om je haar nog meer persoonlijkheid te geven.

30Ontgroeide hoogtepunten

Er is iets met highlights die bijna een ontgroeid uiterlijk geven aan haar waar we echt van houden. Misschien is het te danken aan de populariteit van balayage-hoogtepunten. Wat de reden ook is – als u highlights wilt die echt natuurlijk en moeiteloos zijn, dan is dit iets voor u.

31Peek a Boo-hoogtepunten

Toen we dit bruine haar met highlights tegenkwamen, wisten we dat we het met jullie moesten delen. De hoogtepunten hebben dit kiekeboe-effect dat zo anders en leuk is. Ze voegen op subtiele wijze een gezichtskadereffect toe.

32Rose goud afgezwakt

Hier gaan we met een andere kleur om bruin haar te accentueren met: roségoud. Ja, je leest het goed. Roségouden haar is een tijdje geleden op het toneel verschenen en is nooit meer weggegaan. Zoals je kunt zien – het is een belangrijk stijlmoment, dus er is geen verrassing.

33Platina hoogtepunt op bruin haar

Geef bruin haar een edgy effect met platinablonde highlights. Deze platinablonde stukken geven bruin haar een grauwe esthetiek die perfect is voor de herfst- en winterseizoenen.

34Rood afgezwakt met bruin haar

Kunt u niet één kleur kiezen om uw haar mee te accentueren? Geen zorgen, u kunt er meer dan één toevoegen! Zoals op deze foto te zien is, voegt het mengen van blonde en rode highlights samen een nog grotere dimensie toe aan bruin haar.

35Rijke bruine hoogtepunten

Deze haarkleur is de belichaming van rijk bruin. Ben je het er niet mee eens? De kleuren sluiten naadloos op elkaar aan. Ook al zijn de highlights op een chunky manier aangebracht, doordat de kleuren dicht bij elkaar liggen met een warme ondertoon vloeien ze verbluffend.

36Bruin haar met staalgrijze highlights

37Rechtstreekse hoogtepunten

38Brunette zonneschijn

39Alle hoogtepunten

40Gesegmenteerde roodachtige hoogtepunten

Mallory

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *