Categories
Uncategorized

Je pony laten groeien? U moet dit lezen

Een pony is geweldig, maar als je ze beu bent, kan het een hele uitdaging zijn om ze uit te laten groeien. Je zult je haarverzorgingsprogramma moeten opvoeren en nieuwe dingen moeten proberen als je verwacht dat ze er elke dag geweldig uitzien, totdat ze eindelijk genoeg groeien om geen pony meer te zijn.

Bekijk enkele van de handigste tips en trucs voor het uitgroeien van je pony, en vind de juiste oplossingen voor je haar. Van de juiste manier om je haar te scheiden tot het omgaan met de middelste fase, wanneer je pony zowel lang als kort is, hier zijn de beste manieren om met je groeiende pony om te gaan.

Trim elke zes weken

Je hebt haast, maar je kunt de gewone trims gewoon niet overslaan. Als je te maken hebt met gespleten haarpunten, zul je niet blij zijn met hoe je haar eruitziet als het eindelijk tot de gewenste lengte is gegroeid. Vraag je kapper om het dienovereenkomstig bij te knippen als je klaar bent met de pony. Door de buitenste randen en de onderkant uit te dunnen, heb je meer stylingopties.

Stijl met klei

Zelfs als je de voorkeur geeft aan mousse of gel, hebben de beste stylingproducten voor je pony een beetje gewicht. Pommade is goed, maar haarklei is nog beter. Dit is een van de beste manieren om je ponyuiteinden uit te laten groeien, omdat het je zal helpen een gladdere look te krijgen, en het zal ook eventuele vliegjes verminderen door je haar een beetje te verzwaren.

Schuin deel om pony te verbergen

Regelmatig diepe toestand

Om je pony gezond en mooi te houden terwijl ze groeit, is het belangrijk om ze goed te behandelen. Als je chemisch behandeld haar hebt, is een diepe conditioneringsbehandeling eenmaal per week een goed idee. Voor onbewerkt haar is om de week prima. Je kunt ook elke keer dat je je haar stylt een beetje leave-in conditioner op de punten van je pony gebruiken.

Zijdeel met pony aan de zijkant

Ga voor een schuin gedeelte

Omgaan met een lastige lengte is het ergste, en daarom is een schuin deel een van de beste trucs voor het laten groeien van je pony. Maar er komt meer bij kijken dan alleen je pony afsnijden voordat je je haar gaat drogen en een kant kiest. Vraag de volgende keer dat je een knipbeurt krijgt je haarstylist om een ​​hoek van je pony af te ronden. Kunt u niet beslissen op welke manier u uw zijgevechte pony wilt houden? Als je neus perfect recht is, kun je beide kanten op, maar als hij een beetje naar één kant van je gezicht gekanteld is, moet de pony in de tegenovergestelde richting worden gestyled om evenwicht te creëren.

Verberg pony met bandana

Accessorize

Bobby-pinnen en clips zijn niet alleen erg handige hulpmiddelen om een ​​kortere pony onder controle te houden, ze kunnen ook een statement-accessoire in je look worden. Van sjaals tot bandana’s, wees creatief en je krijgt genoeg looks waar je van houdt. Je kunt je pony ook helemaal onder dikkere sjaals stoppen als je er gewoon geen zin in hebt.

Probeer een hoofdband

Als je besluit dat de enige manier om een ​​slechte haardag te voorkomen een hoofdband is, is het gebruik van pommade een van de beste tips om je pony uit te laten groeien. Werk je pony omhoog en naar achteren, strijk ze glad in de rest van je haar voordat je naar een schattige hoofdband grijpt. U kunt ze ook terugspelden als ze bijzonder koppig zijn.

Uitgroeiende pony vlecht

Vlecht

Zelfs een simpele twist van twee strengen kan er geweldig uitzien en de pony uit de weg houden. Je krijgt bonuspunten als je kiest voor een meer verfijnde Franse vlecht. Om vliegjes op de vlecht glad te strijken, kunt u gel of mousse gebruiken, geen klei nodig als ze al zijn gevlochten en vastgemaakt.

Rollen

Het stylen van je pony in een kleine pompadour kan werken als ze korter zijn, maar als je het gevoel hebt dat ze daar te lang voor worden, probeer dan een van de eenvoudigste trucs om je pony uit te laten groeien en rol ze. Stop langs de haarlijn en zorg ervoor dat u dicht bij uw jaar met bobby-pinnen vastzet.

Gladde pony

Heb het op beide manieren

Terwijl je pony groeit, kun je het bovenste gedeelte vastpinnen en tegelijkertijd genieten van de kortere stukken als tijdelijke pony. Door deze simpele truc te gebruiken, om het langere gedeelte terug te pinnen, kun je de lastige fase aanzienlijk verkorten.

Houd het fris

Een van de beste tips om je pony uit te laten groeien, je look van dag tot dag veranderen is een goed idee. Het betekent niet alleen meer schattige looks, maar het voorkomt ook dat je pony beschadigd raakt als je hem constant aan dezelfde kant houdt. Trek ze terug, verberg ze in een hoge knot, wees niet bang om elke dag dingen te veranderen totdat ze volwassen zijn.

foto’s: Eleven Australia, weheartit.com, Tigerlamb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *