Categories
Uncategorized

Inzichtelijke nieuwe functie voor docenten en managers: introductie van MHD-rapporten

Hier bij MHD HQ verbeteren we voortdurend de functionaliteit van ons platform om het leven van onze leden gemakkelijker te maken. En we zijn vooral blij met onze nieuwste technologische uitrol: Rapporten.

Exclusief ontworpen voor docenten (op hogescholen, academies of trainingssalons) en salonmanagers, Rapporten stelt u in staat om een ​​gedetailleerd overzicht te zien van de voortgang van uw studenten en salonteamleden door middel van hun toegewezen afspeellijsten – en om rapporten te downloaden om het leren dat gebruikers hebben ondernomen te bewijzen.

Lees verder om meer te weten te komen over de kenmerken en voordelen van MHD Reports – en waarom het vooral handig is in deze uitdagende tijden waarin leren op afstand snel de nieuwe norm aan het worden is.

Ontdek gedetailleerd inzicht in de voortgang van studenten

Gedetailleerd inzicht in de voortgang van studenten

MHD Rapporten biedt ongeëvenaard inzicht in de voortgang van studenten op het MHD-platform. U kunt het gebruiken om precies te zien wat uw studenten of salonteamleden hebben gedaan, waardoor het eenvoudig is om het leren te volgen en te bewijzen, zelfs op afstand.

De nieuwe functionaliteit toont u:

  • In één oogopslag overzicht van studenten of teamleden – inclusief datum van laatste aanmelding, aantal aanmeldingen en aantal toegewezen afspeellijsten (voor degenen die niet op de hoogte zijn, met de afspeellijst kunt u leren persoonlijk maken door onze tutorials te gebruiken om gepersonaliseerde trainingsprogramma’s te maken)
  • Uitsplitsing door afspeellijst – klik gewoon op een gebruiker om toegang te krijgen tot gedetailleerde informatie, inclusief de totale lengte van elke toegewezen afspeellijst en het percentage dat is voltooid
  • Uitsplitsing per tutorial – klik op de afspeellijst zelf om een ​​uitsplitsing per tutorial weer te geven, inclusief de lengte van elk in minuten, waardoor het eenvoudig is om afstandsonderwijs te bewijzen

Monitor afstandsonderwijs met gedetailleerde rapportage

Monitor afstandsonderwijs

We wilden het voor onze docent en leden van de salonpartner zo gemakkelijk mogelijk maken om afstandsonderwijs te bewijzen. We hebben het nu dus mogelijk gemaakt om 2 soorten rapporten te downloaden:

  • Samenvattende rapporten – geef een uitgebreid overzicht van de voortgang in een Excel-sheet, voor al uw studenten of teamleden
  • Individuele gebruikersrapporten – onderverdeeld leren per afspeellijst, tutorial en datum, zodat u precies kunt aantonen hoeveel het leren in minuten is voltooid

Ontdek onze nieuwe intuïtieve functie om alle voordelen te ontdekken

Nieuwe intuïtieve functie

Tot zover de voordelen – maar hoe gebruik je onze nieuwste technologie?

Als je een MHD-tutor of salonmanager bent, Rapporten is al aan uw account toegevoegd – dus verspil geen tijd … bekijk het!

Nadat u bent ingelogd, ziet u ‘Mijn rapporten’ naast ‘Mijn bibliotheek’ en ‘Mijn afspeellijst’. Van daaruit is het volledig intuïtief – net als elk aspect van de samenwerking met ons.

Ontdek ons ​​hulpmiddel voor afstandsonderwijs van wereldklasse

Hulpmiddel voor afstandsonderwijs van wereldklasse

Als u op zoek bent naar een online trainingsplatform dat u de flexibiliteit geeft om de kappersopleiding persoonlijk te maken en te laten zien hoeveel uren studenten of salonteamleden doorlopen – of als u een huidig ​​lid bent en toegang wilt hebben tot onze Rapporten functionaliteit – we helpen u graag verder.

MHD is de thuisbasis van meer dan 500 tutorials over kappers en kapper van topkwaliteit – waardoor kappersstudenten en salonteams toegang krijgen tot een hoogwaardig trainingsplatform met gepersonaliseerde trainingsprogramma’s en bewijsmateriaal – en we bieden fantastische kortingen om u te helpen in deze buitengewone tijden .

Meer te weten komen

Veel plezier met rapporteren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *