Categories
Uncategorized

Hou je van noedelnagels? | Grappig en bizar

Het begon allemaal met het feit dat bloggers op zoek gingen naar alternatieve manieren om hun gebruikelijke schoonheidsrituelen uit te voeren tijdens de internationale quarantaine. Ze zaten zonder salons en de hulp van specialisten, maar hadden veel vrije tijd.

In plaats van acrylnagels kwamen ze op het idee om macaroni te gebruiken voor nagelverlenging. Later groeide het letterlijk uit tot vermicelli-waanzin – Italiaanse pasta bleek niet alleen een van de favoriete gerechten van mensen over de hele wereld, maar ook een inspiratie voor nail art.

Nu het gemakkelijker is geworden om openbare plaatsen te bezoeken, gebruiken meisjes nog steeds noedels (of andere vaste voorwerpen, bladeren van gras of zelfs noten), schilderen ze op hun nagels of plakken ze ze gewoon op hun vingers voor de lol.

De trend deed veel mensen denken aan de sterren die van lange, lange nagels houden (waaronder Rihanna, Khloe Kardashian, Rita Ora en Cardi B). Aan het laatste werd het vaakst gedacht – de gezichtsuitdrukkingen en gebaren van de rapper, die enorme sieraden aan haar vingers demonstreerde, worden ironisch genoeg gekopieerd door sommige meisjes.

En dit meisje probeerde een dag te leven met Cardi B’s nagels – kijk eens hoe het is:

Dus, ben je klaar om ook de nieuwe modetrend te proberen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *