Categories
Uncategorized

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Staart uw haar te lang, of verliest het zijn zachte aanraking? Nou, je bent niet de enige! De meeste meisjes in quarantaine gaan door hetzelfde dilemma. Het kan moeilijk zijn om uw haarroutine bij te houden als u uw kapper niet kunt zien of uw favoriete haarproducten niet kunt kopen. Het is niet nodig om elke dag een slechte haardag te hebben tijdens quarantaine! Er zijn veel dingen die u kunt doen om uw haar gedurende deze tijd gezond te houden. Gebruik deze tips om ervoor te zorgen terwijl je binnen vastzit!

Haarmasker

Haarmaskers zijn een nieuwe populaire routine waaraan veel meisjes deelnemen. Haarmaskers zijn perfect om je natuurlijke haar gezond te houden! Ze kunnen je haar hydrateren, je hoofdhuid verzachten, beschadigd haar helpen en haargroei stimuleren. U kunt online een haarmasker bestellen of u kunt creatief zijn en uw eigen masker maken! Een gemakkelijke om te proberen thuis te maken, gebruikt slechts 3 eenvoudige ingrediënten, namelijk kokosolie, honing en yoghurt. Je hebt misschien nooit gedacht om deze dingen in je haar te stoppen, maar geloof me, het zal werken!

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Trim de uiteinden

Als je haar veel te lang wordt en de punten er niet op hun best uitzien, knip ze dan! Door de punten van je haar te trimmen, kun je gespleten punten verwijderen en je haar ook helpen groeien. U hoeft hiervoor geen professionele kapper te zijn, u heeft alleen een schaar en haarclips nodig om uw haar af te knippen. U wilt uw haar in dunne delen splitsen om een ​​algeheel gelijkmatige trim te krijgen. Je natuurlijke haar ziet er schoner uit en je hoeft je geen zorgen te maken over al die gespleten punten!

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Gebruik Moisturizing Shampoo / Conditioner

Je natuurlijke haar kan droog en kroezend zijn, wat heel gewoon is. Het gebruik van een vochtinbrengende shampoo of conditioner kan echter de oplossing zijn! U moet wellicht experimenteren met verschillende merken en soorten shampoos om de beste pasvorm voor uw haar te vinden. Shampoos en condities kunnen het grootste verschil maken in je haar. Nadat je ze een paar minuten in je haar hebt laten zitten onder de douche, laat je je har drogen en zie je de verbluffende resultaten. Je haar zal hierna glad en fris aanvoelen. Je kunt proberen om een ​​shampoo of conditioner met kokosolie te krijgen, wat persoonlijk mijn favoriet is. Dit geeft u direct resultaat na gebruik. Als je er niet achter komt wat het juiste product voor je haar is, maak je dan geen zorgen, je kunt altijd je kapper of zelfs een vriend vragen wat ze gebruiken.

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Ga warmtevrij

Je natuurlijke haar zou iets moeten zijn om te omarmen! Als je veel krullen hebt, laat ze dan hun ding doen! Het natuurlijke haar van iedereen is op zijn eigen manier mooi en moet op de juiste manier worden verzorgd. Warmte kan je haar beschadigen en veel mensen realiseren zich misschien niet hoeveel warmte ze elke dag op hun haar zetten. Probeer voor een paar dagen uw haar niet recht te trekken of te krullen. Probeer ook geen föhn te gebruiken en laat deze op natuurlijke wijze drogen. Je zult na een paar dagen zien dat je haar er gezonder uitziet. Om hitteschade te voorkomen, kunt u ook een hittebeschermend product proberen dat als barrière voor uw haar dient. U zult nog steeds warmte op uw haar aanbrengen, maar er zal minder schade optreden met een product als dit.

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Gebruik droge shampoo

Veel meisjes gaan een paar dagen zonder hun haar te wassen om het gezond te houden. Het gebruik van droogshampoo is een geweldige manier om je natuurlijke haar er de hele dag schoon en gezond uit te laten zien. Als je het naar de bovenkant en de banen van je haar spuit, kan het er minder glanzend of vettig uitzien. Dit is perfect als u tijdens quarantaine thuis blijft en niet de behoefte voelt om het elke dag te wassen. Droogshampoo is een andere manier om product voor je haar te gebruiken en het er gezond en fris uit te laten zien. Niemand wil wakker worden met een vies en ongewassen haar. Droogshampoo is de juiste keuze om je haar er geweldig uit te laten zien!

Zie ook

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Leave-in conditioner

Als je iemand bent die onder de douche gaat en zijn haar gaat kammen, maar het is een warboel, dan zal leave in conditioner je nieuwe beste vriend zijn. Uw natuurlijke haar kan soms verstrikt raken en verergeren. Leave in conditioner is een perfect product om te gebruiken om je haar gezond te houden. Dit werkt als een de-tangler en maakt je haar ook zijdezacht. Doe dit in voordat je je haar kamt en dan zul je zien hoe gemakkelijk het is om het allemaal uit te borstelen! Er zal een groot verschil in je haar zijn na het gebruik van leave-in conditioner. Dit product is ook perfect als je naar het strand gaat en na het zwemmen je haar moet borstelen. Deze kun je heel goedkoop online krijgen. Het is zeker de aankoop waard!

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Vermijd producten met agressieve chemicaliën

Het laatste dat u wilt doen, is uw haar nog meer beschadigen. Sommige producten die u koopt, kunnen uw haar pijn doen zonder dat u het weet. Controleer de ingrediënten in uw producten voordat u ze gebruikt. Probeer producten te gebruiken die allemaal natuurlijk zijn. Dit is beter om uw haar gezond te houden. soms wordt er geadverteerd dat producten geweldige dingen met je haar doen, maar als je goed kijkt, kunnen de chemicaliën die erin worden gebruikt, zeer schadelijk zijn. Deze chemicaliën kunnen je haar uiteindelijk uitdrogen of zelfs breken. Zoek beoordelingen op van producten die u koopt voordat u ze uittest. Dit voorkomt dat u uw natuurlijke haar beschadigt!

Hoe u voor uw natuurlijke haar zorgt tijdens quarantaine

Als je deze tips hebt uitgeprobeerd om je natuurlijke haar gezond te houden tijdens quarantaine, laat ons dan weten wat je ervan vond in de comments!

Uitgelichte afbeelding: https://www.pinterest.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *