Categories
Uncategorized

Hoe u in 4 eenvoudige stappen een kapsel voor een moeilijk deel krijgt

Een hard deel is geen gewoon haardeel dat u kunt bereiken met alleen uw vingers of een kam. Het wordt meestal gemaakt door een kapper door in het haar te knippen met behulp van een goede tondeuse, trimmers en soms zelfs een scheermesje.

Een moeilijk stuk zorgt voor een heel mooi en sterk contrast, vooral als je aan het sporten bent ondersnijding, een vervaagd kapsel, een combover of stekelig haar. Het is tegenwoordig een heel trendy kapsel, maar het vereist ook toewijding. Toewijding om het elke dag te onderhouden en te stylen, zodat het er altijd schoon en aantrekkelijk uitziet. Als je het goed doet, kan een moeilijk onderdeel de beste beslissing zijn die je ooit over je haar zult nemen.

Er zijn videozelfstudies die u online kunt bekijken om het perfecte harde deel te creëren. Maar als dit de eerste keer is dat u er een aanschaft, kunt u het beste naar een zeer bekwame professional gaan. U bent niet alleen verzekerd van een vlekkeloos kapsel, het zal ook een stuk veiliger zijn. Lees verder om erachter te komen hoe een moeilijk onderdeel wordt gemaakt in deze vier eenvoudige stappen.

Hard Part Stap # 1: Bereid het haar voor.

harde haarstijl (1)

Je kunt het moeilijke deel van dit kapsel niet missen. Het is dat heldere en schone geschoren deel op de hoofdhuid net buiten het midden. Voordat het harde deel klaar is, maakt uw kapper het haar nat waar u het harde deel wilt hebben. Op deze manier is het gemakkelijker om het haar te scheiden en een rechte lijn op de hoofdhuid te maken.

Hij kan een kam gebruiken om het haar te scheiden, of gewoon het natuurlijke of bestaande deel van je haar volgen. Harde delen moeten uit het midden worden geplaatst. Omdat het midden in het midden van invloed is op hoe uw bovenhaar eruit zal zien en hoe u het gaat stylen. Bovendien ziet een hard deel in het midden er gewoon belachelijk uit.

Moeilijk deel Stap # 2: Maak een pad.

harde haarstijl (2)

Nadat je kapper je haar heeft natgemaakt en de perfecte locatie van je harde deel heeft bepaald, met behulp van een scheermesje met een rechte rand, laat hij het scheermesje op je hoofdhuid glijden om een ​​weg te banen voor het harde deel. Dit is echter niet de laatste scheerbeurt. Het is gewoon om duidelijk aan te geven waar het moeilijke deel begint en eindigt.

Als je een groter hard deel wilt, zal de kapper een dikkere lijn scheren. Als je het kleiner wilt en maar een beetje opvalt, kan de kapper het ook dunner maken om aan je eisen te voldoen. Zorg ervoor dat u hem vertelt wat u wilt voordat het eigenlijke knippen en scheren begint.

Hard Part Stap # 3: Scheergel aanbrengen.

harde haarstijl (3)

Uw kapper zal een beetje scheergel op uw haar en op de hoofdhuid aanbrengen om het knippen of scheren te vergemakkelijken. Scheergels zijn kleurloos, dus ze zijn eigenlijk beter te gebruiken dan scheerschuim bij het harde deel. Crèmes kunnen de hoofdhuid bedekken en het zal moeilijker zijn om een ​​rechte en vlekkeloze scheerbeurt te krijgen.

Nu gaan we naar het beste deel. Zodra uw kapper de juiste hoeveelheid gel op de hoofdhuid heeft aangebracht, gaat hij over tot het eigenlijke scheren en trimmen van het harde gedeelte.

Hard Part Stap # 4: Begin met scheren.

harde haarstijl (4)

Je kapper maakt het harde deel af met een paar trimmers. Je zult zien dat het harde deel witter en gladder wordt naarmate het haar steeds dichter bij de hoofdhuid wordt afgeschoren. Dit wordt verder gladgestreken en perfect omlijnd om je kapsel een opvallend en dramatisch contrast te geven.

Wat u voor het bovenste haar wilt doen, is geheel aan u. Je kunt de snit afwerken met een stijlvolle pompadour, of een gladde combover, of een side sweep, of een quiff, of zelfs een topknoop. Er zijn zoveel kapsels waarmee je een mooi hard onderdeel kunt matchen. Je kunt er elke moderne draai aan geven en er altijd modieus en elegant uitzien. Je hoeft alleen maar creatief en avontuurlijk te zijn!

Een hard deel geeft een echt unieke draai aan normale kapsels, vooral stekelig haar, ondersnijdingen en vervaagt. Het nadeel van het hebben van een moeilijk onderdeel is dat het regelmatig onderhoud vereist om het harde deel zichtbaar te houden en er altijd goed uit te zien.

Omdat het harde deel meestal wordt geschoren, zal het binnen enkele dagen stoppels krijgen. Als je niet van stoppels houdt of als je een hekel hebt aan regelmatig bijwerken, is het kapsel voor harde delen misschien niet het perfecte kapsel voor jou. Als het niet regelmatig wordt onderhouden, kan het behoorlijk onaantrekkelijk zijn om naar te kijken, en het zal ook icky aanvoelen.

Als je een kapsel met een moeilijk deel wilt, ga dan naar een zeer bekwame kapper om het kapsel voor je te doen. Dit kapsel vereist vaste handen en precisievaardigheden om het perfecte harde deel te bereiken. Plus kappers hebben de beste tools tot hun beschikking om op deze manier ingewikkelde kapsels te maken. Dus nee, helaas kun je deze niet zelf maken, ongeacht hoeveel YouTube-videozelfstudies je hebt bekeken. Laat het voorlopig maar aan de professionals over.

als jij Doen besluit om een ​​moeilijk stuk te krijgen, je moet ook weten dat als het klaar is, het klaar is. Je kunt een moeilijk stuk niet ongedaan maken als je op een dag wakker wordt en besluit dat je het niet meer leuk vindt. De enige manier waarop u deze haarsituatie kunt verhelpen, is door te wachten tot het haar teruggroeit en het harde deel steeds minder opvalt. Of je kunt het haar naar de andere kant vegen en hopen dat de combover het harde deel goed verbergt.

Terwijl je wacht tot het haar uitgroeit, kun je een paar verschillende kapsels proberen om te veranderen hoe je haar eruitziet, en hopelijk ook hoe je je voelt voor je moeilijke deel. Draag je harde deel met een geweldige boete pompadour, of een slechte paardenstaart, of een gladde combover. Geef het nog niet op. Een moeilijk onderdeel kan je verrassen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *