Categories
Uncategorized

Hoe u het perfecte kapsel kiest voor een ovaal gezicht 2019-haarstijl

Hoe kies je het perfecte kapsel voor een ovaal gezicht?

Vervolgens bekijken we welke opties voor kapsels en haarlengte het beste de voordelen van het ovale gezicht kunnen benadrukken, en kijken we ook naar de huidige modetrends.

Stylisten merken op dat een van de belangrijkste trends van de afgelopen jaren een aanzienlijke vermindering van de haarlengte is. Meer recentelijk probeerden fans van mode koste wat het kost om krullen te laten groeien, populaire gladde en perfect rechte lokken onder de bladen. Tegenwoordig geven steeds meer modellen, popsterren en films, evenals al diegenen die constant de modetrends van de wereld volgen, de voorkeur aan korte kapsels.

Kapsels voor ovaal gezicht, modieus in het seizoen 2018-2019
1. Pixie (Pixie)

De handpalm moet worden gegeven aan het kapsel dat een pixie wordt genoemd. In zijn klassieke uitvoering verwijst hij naar korte kapsels, maar door verbeeldingskracht en vaardigheid te tonen, zal een professionele kapper je met zijn hulp helpen om bijna elk beeld te realiseren. Ondeugend, expressief of zelfs gedurfd – het resultaat hangt af van het type haar en de gekozen lengte. Met een ovale vorm van het gezicht, kunt u veilig experimenteren met verschillende Pixies en stylingopties.

De voordelen van dit kapsel zijn onder meer de veelzijdigheid ervan – het ziet er even goed uit op rechte en gekrulde krullen, en bovendien kan het het ontbrekende volume toevoegen aan de eigenaren van dun haar.

Bovendien is pixie veel te donker voor de leeftijd, zonder de aandacht van het gezicht af te leiden. Beroemdheden zoals Sharon Stone en Rihanna gaven de voorkeur aan jeugd en gemak, belichaamd in deze versie van het kapsel.

Als u besluit een sterafbeelding te proberen en een kapsel te kiezen, moet u rekening houden met de volgende nuances:
om het kapsel in perfecte staat te houden, moet het regelmatig worden bijgewerkt, het zal niet één keer per maand naar een schoonheidssalon moeten gaan;
u zult haarstyling nodig hebben om ervoor te zorgen dat het haar de gewenste vorm behoudt;
kort haar concentreert zich op het gezicht, daarom moet de huid er onberispelijk uitzien;
Uitpuilende oren kunnen zelfs het mooiste korte kapsel bederven.
Rekening houdend met het bovenstaande, geven velen de voorkeur aan de gemiddelde haarlengte. Dergelijke kapsels zijn minder grillig in de zorg, vereisen geen constante styling en behouden de juiste lengte. Bovendien stelt een grote selectie van mogelijke opties voor kapsels elk meisje in staat om de meest geschikte te kiezen.

2. Bob is altijd trendy

Dit kapsel is een optie tussen kort haar en middellange krullen. Tot op heden hebben kappers veel verschillende variaties van haarstijlen ontwikkeld – Bob kan asymmetrisch zijn, gegradueerd, langwerpig van voren, met pony of zonder, evenals met verschillende opties voor de locatie van de scheiding. Bob-kapsel is niet kieskeurig – het ziet er geweldig uit op dunne, dikke, rechte of gekrulde krullen. Fans van Bob zijn Victoria Beckham en Keira Knightley.


Stylisten raden aan om te proberen de boon aan één kant te leggen, de schuine pony af te knippen, een korte nek te maken in combinatie met lange lokken, het gezicht te omlijsten, de bovenste krullen te krullen of de slaap van de scheiding te scheren. Elk van de voorgestelde opties zal bijdragen aan uw imago van elegantie en chic.

Het meest voorkomende kapsel voor halflang haar is nog steeds quads. Er is een grote verscheidenheid aan soorten quads, waarvan de meest populaire quads op het been zijn, langwerpig, gegradueerd of asymmetrisch.

Bij de klassieke versie van het vierkant wordt het haar langs één lengte langs het midden van de nek geknipt. Het ziet er perfect uit op steil en dik haar.

3. Gegradueerde vierkant

Onvolkomenheden zoals fijn haar verbergen, zal een afgestudeerde Bob helpen. Het ziet er geweldig uit op elke gezichtsvorm, geschikt voor krullend haar, en professioneel uitgevoerde kleuring kan opzichtigheid en expressiviteit toevoegen.

Voeg indien nodig het haarvolume toe, het is beter om de voorkeur te geven aan het vierkant op het been, wat perfect is voor eigenaren van een ovaal gezicht.

Een hoog voorhoofd verbergt het vierkant met een pony, die zowel recht als schuin of langwerpig kan zijn.

4. Cascade raakt niet uit de mode

Cascade zal als geen ander kapsel de tekortkomingen van dun haar, verstoken van volume, helpen verbergen. Om textuur te creëren, of om individuele lokken te accentueren, zal het markeren of kleuren van haar helpen. De voordelen van dit kapsel zijn onder meer het vermogen om een ​​verscheidenheid aan stijlen uit te voeren, bovendien maakt de cascade vrij stromend haar mogelijk of verzameld in de staart, de aanwezigheid van elke soort pony.


Voor oudere dames ideale korte kapsels. Allereerst komt dit door het feit dat met de leeftijd de haarstructuur aanzienlijk verslechtert en hun aantal afneemt. Deze defecten kunnen kapsels met korte of middellange lokken gemakkelijk verbergen, dergelijke opties vereisen niet veel tijd voor verzorging en styling en kunnen bovendien de leeftijd van de vrouw visueel verminderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *