Categories
Uncategorized

Hoe u de beste borsteldroger kiest

Vooral haar kan er groezelig uitzien, of het nu te plat, te steil, te gekruld of te duidelijk gestyled is. Al het haar kan echter worden gered met een geweldige föhnborstel!

Dit is een nieuw product op de markt dat over de hele wereld opduikt. Ineens kun je je haar tegelijkertijd drogen en borstelen. Dit bespaart je niet alleen tijd, maar maakt je haar ook beter.

Dit is momenteel een trend en daarom wilt u een betrouwbaar merk vertrouwen in plaats van de eerste optie die u ziet. Als het tijd is om je föhnborstel te kopen, bekijk dan deze handleiding voor de beste föhnborstel in Australië. Anders zouden de volgende 5 factoren u moeten helpen bij het kiezen van het penseel dat u zou moeten kopen.

1. Wattage en temperatuur

Het is belangrijk om te bedenken hoe hoog het wattage is van de borstel die u wilt kopen. Als het wattage te laag is, zal je haar langzaam drogen en is het dus efficiënter om een ​​hoger wattage te kiezen.

De drogers met een lager wattage zijn echter vaak goedkoper in aanschaf, wat aantrekkelijker kan zijn als je een klein budget hebt en bereid bent wat extra tijd te besteden aan het stylen van je haar.

Het kiezen van een föhnborstel met een gemiddeld wattage, zoals 1500, kan een goede optie zijn. Dezelfde principes zijn van toepassing op temperatuur. Kies een föhnborstel met een lage temperatuurinstelling dan moet je er langer over doen, maar kies je iets te hoog en het kan je haar beschadigen. Nogmaals, het is logisch om voor een middelste optie te gaan.

2. Stijlen

Haardrogerborstels zijn er in verschillende stijlen.

U kunt borstels met ronde kop krijgen die drogen, volume creëren, kroezen verminderen en de glans versterken. Als je echter een gladde, glijdende borstel wilt, dan is de peddelvorm de betere keuze.

Grootte, lengte en vormdetails variëren van merk tot merk, dus lees altijd de instructies, maar dit zijn enkele algemene regels en tips die u kunt volgen.

3. Uiterlijke kenmerken

Als je een föhnborstel koopt, moet je letten op:

  • Kleur
  • Textuur
  • Af hebben
  • Grootte
  • Het formulier

Dit zijn allemaal volledig te danken aan persoonlijke voorkeur. Andere belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden, zijn echter:

  • Varkenshaar lengte
  • Textuur
  • Product draden

Draden worden vaak over het hoofd gezien, maar moeten vooral op lengte worden gecontroleerd. Als je kaptafel ver van een stekker verwijderd is, wil je dat je föhn erbij kan. Wat betreft borstelharen, het is aan jou of je ze zacht, stevig, lang of kort wilt. Het hangt allemaal af van je haartype, dus kies zorgvuldig! Zachte haren kunnen kroezen veroorzaken in bijvoorbeeld krullend haar, terwijl harde haren je haar mooi plat maken.

4. Unieke kenmerken

Klassieke modellen zijn vaak het meest betrouwbaar. Het kopen van een penseel met extra functies kan echter de moeite waard zijn:

Draaibare borstels

Roterende luchtblazers

Instelbare warmte- en snelheidsinstellingen

Dit zijn allemaal kenmerken om op te letten – dit is wat het gemiddelde penseel onderscheidt van het absoluut gewenste. Wil je dus een stapje extra zetten, dan is het kiezen van een penseel met extra instellingen een goede optie. Het komt misschien voor een hogere prijs.

5. Kwaliteit en prijs

Over het algemeen komt kwaliteit overeen met de prijs die u betaalt, en borsteldrogers vormen daarop geen uitzondering.

Borsteldrogers worden verkocht tegen een reeks of prijzen, van zeer goedkoop tot veel te duur tot in de honderden. Als je een amateurstylist bent, zou je kunnen denken dat beginnen met de goedkoopste het beste is. Als je echter voor een duurdere droger gaat, kun je je haar veel beter stylen, aangezien de borstel het halve werk voor je zou moeten doen. Nogmaals, tenzij je een professionele stylist bent, kan het in je voordeel zijn om voor een droger van gemiddelde kwaliteit tegen een gemiddelde prijs te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *