Categories
Uncategorized

Hoe rode lippenstift te dragen met rood haar

We kunnen commissies ontvangen van links op deze pagina, maar we raden alleen producten aan die we geweldig vinden en die we ‘roodharigvriendelijk’ vinden. Volledige openheid.

Jarenlang heb ik geen rode tint gedragen. Het voelde alsof de kleur een wilde cheetah was; veel te strak voor mij en potentieel destructief als ik dichtbij kom. Ik huilde toen een vriend het uitkoos rode bruidsmeisjekleding voor haar bruiloft, saboteerde een interview met stagiair bij Disney World toen ik ontdekte dat we dagelijks een rood T-shirt moesten dragen, en ik zwoer dat ik nooit rode lippenstift zou aanraken.

LEZEN: Roodharigen: de kleuren die u zou moeten dragen

Waarom voelde ik me zo?

Omdat iemand me ergens vertelde: “Roodharigen kunnen geen rood dragen. ” Vermoedelijk was het een “regel” in de modewereld. Ik had genoeg geworsteld met mode en zelfbeeld en zou er niet aan denken om de regels te overtreden, dus volgde ik ze naar de T. Of naar de RED.

Ik was ver in de dertig toen ik begon met een rode lip. Ik zag andere roodharigen het doen, en ik vond het er prachtig uitzien. Ik heb wat complimenten gekregen over de “schattige lippenstiftkleur”, En ik voelde me eigenlijk moedig en een beetje bekrachtigd. Ik begon na te denken over waarom ik deze hele regel “roodharigen kan geen rood dragen” toch had overgenomen. Ik ging letterlijk naar Google om erachter te komen wie deze regel heeft gemaakt. Blijkt, niemand weet het zelfs. Waarom volgde ik een regel die niet eens waar is ?!

Het eclectische mode-icoon Iris Apfel zei ooit: “Ik word constant om stijladvies gevraagd. Ik haat het om richtlijnen te geven…. Maar hier is wat ik geloof. De ergste mode-faux pas is in de spiegel kijken en iemand anders zien. “

Dus hier is de afhaalmaaltijd, mede-gingers: als rood je het gevoel geeft dat je jezelf bent, rock het dan.

Nu ik niet langer door rood word achtervolgd, draag ik het graag op basis van mijn humeur die dag en soms zelfs het seizoen. Ik heb bijvoorbeeld de neiging om een ​​rode lip vaker te wiegen in de winter en vaker roze in de zomer. Dat is alleen omdat ik me daardoor net als mezelf voel. JIJ hebt toestemming om precies het tegenovergestelde te doen of iets totaal anders.

Mijn favoriete ‘Redhead Friendly’ lipstick is POP Beauty Matte Velvet Lipstick in Cosy Crimson. Ik draag het op de foto hierboven! Het is een mix van een roze / rode tint die het hele jaar door perfect is.

Nog drie ‘roodharige vriendelijke’ rode lippenstiften:

Klaproosrood:

NARS Audacious Lipstick in Annabella

Mat klaproosrood:

NARS Lipstick in ongepast rood

Mat diep rood:

Als je jezelf nog nooit toestemming hebt gegeven om wat rood te rocken, raad ik DIT artikel aan. Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt als jij. En aan mijn ongetrouwde vrienden, mocht je een rode bruidsmeisjesjurk kiezen, dan draag ik die graag op je speciale dag.

Rock het als een roodharige!

Abonneer u op de H2BAR Box: een maandelijkse en driemaandelijkse beauty-abonnementsbox voor roodharigen! Gebruik code: REDHAIR voor 10% korting. Abonneer nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *