Categories
Uncategorized

Hoe menselijke haarpruiken te kiezen

Hoewel medische problemen een sterke reden zijn voor vrouwen om pruiken te dragen, is het een feit dat de hoogwaardige pruiken van tegenwoordig steeds vaker worden gedragen omdat ze er zo goed uitzien! We lijken allemaal haar te wensen dat anders is dan ons natuurlijke type! Vrouwen met krullend haar besteden uren aan het strekken van hun lokken. En permanenten zijn uitgevonden om vrouwen met steil haar de krullen te geven waar ze naar verlangden!$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

Als je haar in een korte stijl wordt geknipt, ben je jaloers op vrouwen met lang haar. En als je haar lang is, zie je overal om je heen mooie pixiesnedes en bobs!

lang zwart haar voor vrouwen
lang zwart haar voor vrouwen

De pruik-oplossing

Het antwoord op onze wens om er voor verschillende gelegenheden anders uit te zien, is opgelost door de ongelooflijk natuurlijke uitstraling van vandaag menselijk haar pruiken. Nu de salonprijzen voor ombré- en balayage-haarkleuring door het dak gaan, is het volkomen logisch om te investeren in een pruik van goede kwaliteit. Je pruik hoeft nooit getrimd te worden of constant kleur opnieuw aangeraakt te worden en dat zal je redden Veel van tijd en geld! Dus dit artikel gaat je helpen te begrijpen waar je op moet letten en hoe je een geweldige pruik met echt haar kunt kiezen die je zelfvertrouwen zal vergroten en je er fantastisch uit zal laten zien!

De juiste maat vinden

Dit is belangrijk voordat u op zoek gaat naar het beste stijl. Als je een pruik past die te groot is voor je hoofd, denk je misschien dat de stijl helemaal verkeerd voor je is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is. De meeste vrouwen vinden dat een pruik van gemiddelde grootte goed past. Er zijn echter tal van pruiken beschikbaar voor degenen onder ons met kleinere of grotere hoofden. En een pruik van hoge kwaliteit heeft meestal een verstelbare riem om een ​​extra ½ ”speelruimte te bieden. Wees gerust dat de huidige pruikenfabrikanten hun producten hebben verfijnd om u een volledig veilige en comfortabele draagervaring te bieden.

Hoe u uw hoofd meet

Voorbereiding is zo handig voordat u naar een pruikenwinkel gaat of online gaat bestellen en hoe meer informatie u kunt verstrekken, hoe beter de pasvorm u krijgt van een online bestelde pruik. Neem dus een meetlint en meet rond uw hoofd, volg uw natuurlijke haarlijn. Dit wordt de dopmaat of omtrek genoemd. Schrijf dit nummer ergens op waar u het niet kwijtraakt en u kunt online pruikmaattabellen raadplegen of het aan de assistent in een pruikensalon laten zien.

Verschillende soorten dopjes

De basiscap is het meest duurzaam en economisch en heeft een uitstekende ventilatie door open inslagen. Dit kan vooral belangrijk zijn in warme klimaten. Als u bovenop extra volume nodig heeft, heeft de basiskap een gevormde volumecurve rond de kroon. En om de kap eronder te verbergen, wordt het haar bij de wortels licht naar achteren gekamd, wat er natuurlijk uitziet en goed werkt.

Pruiken met kanten voorkant

Deze zijn gericht op het creëren van een zeer natuurlijke haarlijn rond het voorhoofd en de slapen. Ze hebben individuele haren die met de hand zijn vastgemaakt aan een voorste gedeelte van fijn, bijna transparant kant. De voordelen van lace front pruiken zijn onder meer er natuurlijk uitzien als u uw haar omhoog en weg van uw gezicht wilt stylen. Dus dat omvat paardenstaarten en een verscheidenheid aan up-stijlen. Het haar is ook bij de wortels licht naar achteren gekamd om de hoed te bedekken.

Monofilament pruik caps

Deze zijn geweldig als je een natuurlijk ogend haardeel wilt, omdat ze een deel van de bovenkant hebben bedekt met individuele haren die met de hand zijn vastgemaakt aan een fijne stoffen basis. Hierdoor kun je veranderen waar je je scheiding aanbrengt en het ziet er altijd uit als natuurlijk groeiend haar voor elke scheiding. Het deel van de pruik dat individueel met de hand wordt vastgebonden, varieert per pruikstijl. Sommige zijn mono-filamented over de hele bovenkant, sommige net aan de kruin en andere langs een vaste scheiding. En voor nog een paar dollar heb je een dubbele mono met een extra laag zachte stof voor extra comfort.

Wat is het beste type mensenhaar voor jou?

Er is een groot kwaliteitsverschil tussen soorten mensenhaar en u moet hier rekening mee houden wanneer u besluit waarin u wilt investeren. Premium mensenhaar en Remy mensenhaar zijn de beste kwaliteit en meest natuurlijk ogende pruiken van mensenhaar. Ze zijn gemaakt met de haarschubben allemaal in dezelfde richting, net als je natuurlijke haar, en dit betekent dat het niet in de knoop raakt. Pas op voor zeer goedkope pruiken van natuurlijk haar, want deze kunnen er rommelig uitzien en moeilijk te stylen zijn. Goede pruiken hebben nauwelijks onderhoud nodig en zijn in één of twee minuten op te zetten en in orde te brengen.

Welke stijl kies jij?

Je kunt gewoon naar een pruikenwinkel gaan en verschillende stijlen proberen, wat een goede manier is om te kiezen. Maar als u online gaat kopen, moet u wat onderzoek doen om te zien welke stijlen het meest flatterend zijn voor uw gezichtsvorm. Sommige vrouwen zijn liever conservatief en kiezen een pruik die dicht bij hun gebruikelijke stijl ligt, dus de overgang is niet zo merkbaar. Maar je kunt stijlen proberen die je altijd al hebt gewild, maar misschien was je eigen haar niet dik genoeg om de look te krijgen. Misschien hou je wel van een pruik voor een speciale gelegenheid, of een ‘wilde avond in een dansclub’-pruik – de opties zijn echt enorm!

Vind je gezichtsvorm

Het is vrij belangrijk om uw gezichtsvorm te kennen, omdat dit u zal helpen stijlen te kiezen die uw gezicht in balans brengen en het weer een ovale vorm geven. Kapsels in het middengedeelte zien er alleen goed uit bij vrouwen met ovale gezichten, die niet uitgebalanceerd hoeven te worden. Maar aan de andere kant zien hartvormige gezichten er misschien het beste uit in een stijl met een pony, die een breed voorhoofd minimaliseert en volume heeft om breedte toe te voegen rond een smalle kin. Lange gezichten zien er goed uit met een schuine lange pony en geen hoogte bovenop, omdat het gezicht er ‘korter’ uitziet. En volume aan de zijkanten van een lang of smal gezicht voegt ‘breedte’ toe om je gezicht in balans te brengen. Ronde gezichten zien er goed uit met extra hoogte bovenop om het gezicht te ‘verlengen’. En een asymmetrisch zijdeel zal de cirkelsymmetrie van een rond vlak op een flatterende manier doorbreken. Hoekige kaaklijnen kunnen worden verzacht met golven die de kaak bedekken. En natuurlijk hebben vierkante, ruitvormige en langwerpige gezichtsvormen stijlen nodig om de hoeklijnen te compenseren.

Kleuren die uw huidskleur flatteren

In principe kunt u elke kleur dragen, zolang deze maar past bij uw persoonlijke huidondertonen. Dit betekent dat als u groene of blauwe ogen heeft, met een bleke huid waarin uw bloedvaten blauwachtig lijken, u koele tonen nodig heeft. Dus probeer lichte kleuren met een modieuze as-toon om het gevoel te krijgen dat uw huid er het aantrekkelijkst uitziet. Als je hazelaar, honingkleurige of bruine ogen en sproeten hebt, kunnen de aderen aan de binnenkant van je pols groen lijken. En dat geeft aan dat hoewel je een bleke tot medium huidtint hebt, de ondertoon warm is. En dat betekent dat warme tinten zoals chocoladebruin, koper, goudblond, donker beige-blond je teint moeten flatteren.

Het kiezen van een pruik met mensenhaar is een leuk avontuur en een gezonde investering in het produceren van een verzorgd, aantrekkelijk schoonheidsbeeld dat zo gemakkelijk te onderhouden is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *