Categories
Uncategorized

Hoe maak je een kapsel met een schaar vervagen

Zelf een vervagend kapsel met een schaar doen is in het begin misschien een beetje moeilijk, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, komt alles goed. Als u dit onder de knie krijgt, kan u zowel veel tijd als geld besparen, en dat is iets wat u toch wilt? Maar zorg ervoor dat je perfect bent voorbereid op deze stap, want je wilt je haar niet verknoeien.

Hoe haar te vervagen met een schaar

Aan het doen vervagen cut met een schaar kan een beetje moeilijk zijn, omdat je veel professionele gereedschappen nodig hebt. Laten we niet vergeten dat shampoos en conditioners, föhns en handdoeken de meest elementaire hulpmiddelen zijn. Haartrimmers, een schaar natuurlijk, een kam en een spiegel zijn ook de basisbenodigdheden die je nodig hebt.

Zorg er ook voor dat je een uitdunschaar hebt. Zie dat deze gereedschappen niet alleen iets zijn dat u in uw huis heeft liggen, dus u moet misschien een aantal van deze dingen kopen of op zijn minst lenen.

Maak het nat

maak het haar nat voordat u het kapsel laat knippen

Begin altijd met je natte haar dat is afgedroogd met een handdoek. Zorg er ook voor welke fade-stijl het is waar je voor gaat. Zorg ervoor dat uw idee altijd klaar is voor gebruik. Pak je tondeuse en doe één kant tegelijk.

Enkele gerelateerde artikelen

Werk eraan

tondeuse voor een vervaagd kapsel

Bij het hanteren van die trimmers moet u een juiste beschermkap kiezen. Hoe lager de beschermkap, hoe korter de fade-cut zal zijn, dus onthoud die gouden regel. Als je nu een bundel haar hebt, wil je deze misschien zo veel mogelijk trimmen, omdat je het gemakkelijker zult vinden om met minder haar te werken.

De meeste mannen gaan om te beginnen met nummer 2 of 3. Wees heel stil als dit je eerste keer is en doe het liever langzaam dan jezelf pijn te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *