Categories
Uncategorized

Hoe kunt u uw eigen pony knippen?

Dit artikel gaat over manieren om je eigen pony te knippen. Een pony is altijd mooi. Het maakt niet uit hoe lang of kort ze zijn. Ze stromen over je gezicht en laten je er mooier uitzien. Pony’s zien ook geen gezichtstype. Ze zien er geweldig uit op elk gezichtstype. Ze zien er prachtig uit op het lange en ovale gezicht en maken het ronde gezicht leuker en aantrekkelijker. Het maakt niet uit of je haar gekruld of steil is, je kunt in ieder geval voor de pony gaan. Maar voor een pony gaan kan je echt kosten, aangezien de kapsalons veel geld vragen om dat kleine stukje haar te knippen. Maar het goede is dat je je eigen pony kunt knippen zonder naar een salon te gaan. In dit artikel gaan we je helpen om je pony thuis te knippen.

Stappen om je eigen pony te knippen:

Je haar knippen is geen moeilijke taak. Het is vrij eenvoudig en vereist alleen uw alertheid, omdat het verkeerd knippen van uw haar een kapselramp kan veroorzaken. Toch is het heel gemakkelijk om je eigen pony te knippen. In dit artikel gaan we de stappen bespreken waarmee je je eigen pony kunt knippen. Volg gewoon de gegeven stappen voor het doel:

Als je de pony aan de zijkant wilt knippen, kun je zeker voor deze manier gaan. Hier bespreken we de stappen die u zullen helpen uw eigen pony te knippen. Volg de gegeven stappen om uw eigen pony te knippen:

1.) Kam je haar en maak een scheiding

knip je eigen pony

Dit is de allereerste stap die u moet volgen voordat u met het proces begint. Je haar moet vanaf de voorkant klitvrij zijn. Als je klaar bent met kammen, is het tijd om je haar te scheiden. Bepaal aan welke kant je de pony wilt hebben en kam je haar dienovereenkomstig.

2.) Trek je haar naar achteren

knip je eigen pony

Nadat je je haar hebt gescheiden, bepaal je het gedeelte dat je wilt knippen en scheid je dat gedeelte van je haar van de rest van je haar. Trek de rest van je haar naar achteren en speld het vast. Door het vast te zetten, worden dingen voor je gemaakt. En je zult in staat zijn om gescheiden haar van de rest van je haar te knippen.

3.) Meet de lengte en breedte

knip je eigen pony

Het is het belangrijkste onderdeel van het proces. Meet de lengte van het haar goed. Het opmeten van het verkeerde deel kan ertoe leiden dat het verkeerde deel wordt afgesneden. U moet dus speciale aandacht besteden aan de hoeveelheid haar die u plukt. Nadat je de lengte van je haar hebt gemeten, trek je de rest van je haar naar achteren en knoop je ze vast.

4.) Snijd ze nu

knip je eigen pony

Het is tijd om naar de laatste stap van het proces van het knippen van je haar te gaan. Volg de gegeven stappen voor het doel:

  • Kam het verzamelde deel mooi uit.
  • Maak ze nat en kam opnieuw.
  • Markeer waar je de pony moet knippen en knip deze af.
  • Heb je dikker haar of wil je ze een natuurlijke uitstraling geven dan kun je het scheermesje ook op je haar gebruiken.

Het ging over de zijwaartse pony in het bovenstaande punt. Als je de pony aan de voorkant wilt knippen, volg dan de stappen.

  • Laat het haar op je voorhoofd vallen en bepaal hoeveel haar je moet knippen.
  • Gebruik nu de schaar om je haar te knippen.

Dit zijn dus stappen die u kunt volgen om uw eigen pony te knippen. Deze stappen zullen je zeker helpen om je haar te knippen. Dus als je je pony wilt knippen, moet je het op deze manier proberen. Hiermee kunt u zeker veel geld besparen dat u zonder reden aan salons zou hebben besteed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *