Categories
Uncategorized

Hoe je haar bleken?

Wil je je haar bleken zonder chemicaliën te ondergaan? Zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. Als je je haar wilt bleken zonder de haarkleur of chemicaliën te gebruiken, dan hebben wij de perfecte oplossing voor je. We hebben de beste manieren gedeeld om je haar te bleken om de gewenste haarkleuren te krijgen. Deze methoden zijn veilig en veroorzaken geen schade aan uw haar. Gebruik deze manieren dus gerust om thuis je haar te bleken.

De beste manieren om je haar te bleken

1.) Citroen om je haar te bleken

Omdat citroen het haar van nature licht maakt, omdat het blekende eigenschappen heeft. Wanneer u het citroensap in uw haar aanbrengt, wordt automatisch het bleekproces geactiveerd en wordt het haar op natuurlijke wijze lichter. Je kunt een citroen gebruiken om je haar te bleken in vergelijking met andere producten die erg duur zijn en je negatieve effecten geven. Het bevat een frisse geur en heeft ook de mogelijkheid om je haar op natuurlijke wijze te bleken.

Neem voor deze methode gewoon twee citroenen en haal er het sap uit. Meng de 2 delen sap in 1 deel water. Doe de oplossing in de verstuiver en strooi het over je haar en neem dan 3-4 uur een zonnebad. U ziet het resultaat in 1 week aangezien het snel werkt. Zorg ervoor dat je na het proces een goede hydraterende conditioner gebruikt, want de citroen is erg sterk, waardoor je föhn wordt.

bleekblonde pixie schokkerig pixie-bezuinigingen

2.) Honing om je haar lichter te maken

Honing is het meest gebruikte ingrediënt dat in elk huis te vinden is. Omdat het je haar bleekt en op natuurlijke wijze lichter maakt. Veel mensen voegen honing toe aan shampoo en conditioner om de subtiele lokken te krijgen. Omdat de honing waterstofoxiden en ijzer bevat, activeert dit het bleekproces. De oplichtende effecten zijn afhankelijk van de hoeveelheid honing die door uw haar wordt opgenomen.

Om deze methode beter te proberen, neem je een kopje rauwe honing en twee kopjes azijn met 1 eetlepel olijfolie. Neem ook een eetlepel van de gemalen kardemom en kaneel. Meng alle ingrediënten in een kom. Breng het mengsel aan op het natte haar zodat het snel kan intrekken. U kunt een borstel gebruiken om het mengsel op het haar aan te brengen. Als je highlights in het haar wilt, breng het mengsel dan aan op het betreffende gebied. Gebruik een douchemuts of plastic folie om uitdroging van het bleekmiddel te voorkomen. Laat het een nacht staan ​​en spoel het de volgende ochtend uit. Na het wassen zult u prachtige resultaten zien.

3.) Kamille thee om haarkleur te vervagen

Er zijn tal van behandelingen beschikbaar om je haar te bleken, maar ze zijn niet allemaal effectief en veilig. Omdat de lichtgekleurde en natuurlijke substantie die in de kamille aanwezig is, het een geweldige optie is om je natuurlijk te bleken. Je kunt ook zwarte thee gebruiken in plaats van kamille, omdat ze allebei dezelfde blekende eigenschappen hebben. Het bleekt op natuurlijke wijze je pigmenten in je haar.

Voor deze methode heb je een haarconditioner en kamille thee nodig. Zet de kamille thee gewoon een half uur in een pan met gekookt water. Aangezien de thee veel sterker is, moet u voldoende tijd geven om af te koelen. Voeg vervolgens 6-7 eetlepels kamille thee toe aan je haarconditioner en laat dit 10 minuten staan. Gebruik na elke haarwas met shampoo kamille-conditioner om je haar op natuurlijke wijze te bleken. Het werkt langzaam, dus je moet geduld hebben. Zie het resultaat na 2 weken.

4.) Kaneel om haarkleur lichter te maken

Kaneel werkt effectief als het je haar gaat bleken. De methode werkt het beste voor het donkere haar. Het is niet schadelijk voor je haar zoals andere bleekproducten in de winkels verkrijgbaar zijn. Kaneel bevat peroxide dat je haar niet droog maakt. Het bleekt het haar goed met een lekkere geur. Je vindt dit ingrediënt overal in de winkel en ook bij jou thuis.

Voor deze methode, maak je haar nat en breng conditioner op je haar aan. Omdat de haarconditioner de kaneel helpt om lang op het haar te blijven zitten. Het zal je helpen om de highlights door je haar te verspreiden. Voeg kaneel en water toe aan de kom en meng het goed. Verdeel de pasta over je haar en zorg ervoor dat elk deel van het haar bedekt is met de pasta. U kunt een haarborstel gebruiken of u kunt het haar in de hand wrijven. Laat de pasta vervolgens 4-8 uur op het haar zitten, afhankelijk van hoe lichter je wilt. Bedek je haar met een plastic zak of een douchemuts. Spoel de pasta af met shampoo.

5.) Hennapoeder om de haarkleur te verminderen

Hennapoeder wordt veel gebruikt voor de haarkleuringstechniek. Het werkt als een uitstekende haarconditioner en verlicht de hareigenschappen. U kunt hennapoeder gebruiken om uw haar te bleken. Voor een beter bleekproces gebruikt u henna met kamillepoeder en kokend water.

Meng voor deze methode een gelijke hoeveelheid van 2 poeders en vorm een ​​dikke pasta. Meng de pasta met kokend water en laat afkoelen. Breng de pasta aan op het natte haar en kam het haar zodat het mengsel elke lok goed bedekt. Gebruik een plastic zak of douchekap zodat het mengsel niet uitdroogt. Laat de pasta een half uur op het haar zitten, als je een donkere natuurlijke tint hebt, laat het dan 2 uur staan. Spoel het haar uit met shampoo en gebruik geen conditioner na het wassen, omdat henna je haar op natuurlijke wijze conditioneert.

6.) Azijn om te krijgen Lichtere haarkleur

Azijn is de perfecte oplossing om je haar te bleken. Spoel je haar met azijn en maak je haar natuurlijk lichter. Als je rode highlights wilt, kun je rauwe appelciderazijn gebruiken. De blekende eigenschappen van azijn maken je haar lichter en stralender. Voor deze methode moet u de appelciderazijn met een gelijke hoeveelheid in gedestilleerd water nemen. Spray het haar om je haar te bleken. Als je highlights in je haar wilt, gebruik dan katoen of borstel op een bepaalde lok. Laat de oplossing 30 minuten op het haar zitten en was daarna het haar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *