Categories
Uncategorized

Hoe je een ring op elke vinger schudt

Het dragen van meerdere ringen aan beide handen kan worden beschouwd als een traditionele mode-faux-pas, maar regels zijn bedoeld om te worden overtreden.

Zolang je de stijl en plaatsing van je ringen goed plant om een ​​balans te behouden, kun je absoluut een ring om elke vinger laten schommelen.$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

1. Begrijp de betekenis van elke vinger

Hoe je een ring op elke vinger schudt

via

De meeste van uw vingers aan elke hand hebben een speciale betekenis als het gaat om het dragen van ringen. Hoewel veel moderne vrouwen ringen dragen als niets meer dan modeaccessoires, zijn ringen traditioneel symbolisch en bedoeld om een ​​boodschap te sturen, afhankelijk van hoe je ze plaatst. Het is duidelijk dat de meest gebruikelijke duurzame praktijk van het dragen van ringen als symbolen het dragen van een trouwring om de vierde vinger van uw linker- of rechterhand is, afhankelijk van uw land van herkomst. Andere voorbeelden van ringsymboliek zijn echter het dragen van een puurheidsring aan je linkerringvinger of zelfs het dragen van een pinkring om de banden met de maffia te symboliseren.

Het dragen van een ring om elke vinger creëert een gedurfd fashion statement, maar het minimaliseert de traditionele symboliek van het plaatsen van ringen. Mensen zullen waarschijnlijk niet veel aan uw keuze denken om een ​​ring om een ​​bepaalde vinger te dragen als u een andere ring om elke andere vinger hebt. Dit kan positief zijn als de enige uitspraak die je met je ringen wilt maken modegerelateerd is. Het kan echter ook de betekenis van elk bericht bagatelliseren zijn proberen door je ringen te sturen.

2. Houd ze in evenwicht

Hoe je een ring op elke vinger schudt

via

Als je een ring om meerdere vingers tegelijk wilt dragen, is het belangrijk om ze in balans te houden. Draag geen vier ringen aan de ene hand en geen aan de andere. Vermijd het combineren van een gedurfde pinkring met een delicate duimring en geen ring ertussenin. Probeer aan beide handen ongeveer hetzelfde aantal en dezelfde stijl ringen te dragen. Als je ringen er nog steeds ongelijk uitzien, probeer dan een delicate metalen knokkelringband of twee toe te voegen om de sieraden aan je handen te balanceren.

Gewaagde statement ringen met prominente juwelen en dikke banden worden beter gedragen zonder de aanwezigheid van andere ringen. Als je samen met andere ringen een statement ring wilt dragen, zorg er dan voor dat je andere sieraden licht en delicaat zijn. Of probeer een kleinere statement-ring om je pink te dragen in plaats van je middelvinger of wijsvinger voor een onverwachte maar stijlvolle look.

3. Houd het simpel

Hoe je een ring op elke vinger schudt

Eenvoud is de sleutel tot het modieus dragen van een ring om elke vinger zonder er opzichtig of overweldigend uit te zien.
Hoe je een ring op elke vinger schudt

via

Dunne, delicate metalen ringen zijn de beste keuze als het gaat om het dragen van meerdere ringen tegelijk. Als je altijd dezelfde ringen wilt dragen, kies dan voor een enkel metaal dat gemakkelijk bij de rest van je garderobe past. Roségoud is een goede keuze vanwege de gemakkelijk te matchen zachte afwerking die toch een stijlvol statement maakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *