Categories
Uncategorized

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

[dropcap size=small]Y[/dropcap]Je hebt misschien de recente trend van haarklemmen opgemerkt die op internet circuleert. Winkels zoals Urban Outfitters, PacSun en Brandy Melville brengen al jaren haaraccessoires in hun winkels, dus wat maakt deze haarcliptrend zo anders? Ten eerste is het een comeback. Als je het nu nog niet weet, loopt de mode-industrie in een cyclus in plaats van in een rechte lijn. Dit betekent dat kleine aspecten van outfits enigszins worden gewijzigd voordat ze jaren later worden hergebruikt voor vintage of retro-effecten. Eenvoudige haarspeldjes die je misschien op de basisschool hebt gedragen, hebben eindelijk de cyclus doorlopen en vinden hun weg terug naar de voorhoede van de mode-industrie. Beroemdheden zoals Gigi Hadid en Kendall Jenner pronken vaak met deze haarcliptrend, terwijl gewone middelbare scholieren dat ook zijn. Dit betekent dat het niet uitmaakt wie je bent of wat je haarlengte ook is, je kunt deze haarcliptrend ook rocken. Hieronder vindt u enkele manieren om deze haarcliptrend te stylen als u korter haar heeft.

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

De trend met twee clips

De eerste methode om deze haarcliptrend te stylen als je korter haar hebt, is door eenvoudige haarspeldjes te gebruiken en deze aan beide kanten van een middenstuk te plaatsen. Deze look is retro en trekt je haar uit je gezicht. In tegenstelling tot kapsels, zijn haarclips een gemakkelijk accessoire om in een mum van tijd aan te brengen, omdat er slechts twee stappen nodig zijn om ze vast te klikken.

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

Clips op clips op clips op clips

Als je deze haarcliptrend unieker voor je wilt maken, kun je verschillende soorten clips bestellen die niet duur zijn bij online winkels zoals Amazon. Er zijn veel verschillende soorten clips, zoals haarspeldjes, haarspelden en schuifspelden. Enkele leukere clip-ideeën voor deze specifieke trend zijn echter meerkleurige, bloem-, vlinder- of een met parel gevoerde haarspeld. Afhankelijk van of je een leuke en kinderachtige look of een meer verfijnde uitstraling nastreeft, zijn verschillende soorten clips uitwisselbaar voor verschillende evenementen.

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

The Hair Decade maakt een comeback

Hoewel deze haarcliptrend stamt uit de jaren 90, beperkt dit geenszins het gebruik van haarclips. Door de voorste stukken van je haar naar achteren te trekken en een enkele haarspeld te gebruiken, kun je het jaren 60 biker chick-kapsel vormen dat je een gecentreerde haarbult aan de voorkant geeft. Deze look is eenvoudig, maar toch stoer, en is perfect voor iemand met schouderlange sloten.

E-Girl is trendy geworden

Om deze voortdurende trend van haarclips op te nemen in de huidige popcultuur, plaats je drie tot vijf clips op een rij aan elke kant van je middendeel (als je er geen hebt, heb ik hieronder een andere methode opgesomd). Je kunt ofwel identiek gekleurde clips kiezen en ze allemaal bij je outfit afstemmen om een ​​monochrome eenheid te creëren. Of u kunt een verscheidenheid aan clips kiezen om een ​​kleurenpalet voor uw kleding te creëren. De plaatsing van deze clips zal niet alleen opvallen, maar ook passen bij de E-girl-vibe die op sociale media circuleert.

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

Het einde zien van het stylen van kort haar

Als je kort haar hebt, begrijp je waarschijnlijk hoe moeilijk het is om het te stylen vanwege het enorme aantal mensen met lang haar. Het is bijvoorbeeld een grotere uitdaging om unieke kapsels te repliceren of je haar in een standaard paardenstaart of knot te steken vanwege je gebrek aan lengte. Als je deze problematische onvermogen in het verleden hebt ervaren, spring dan op deze haarcliptrend. Haarclips zijn een gemakkelijke manier om elke outfit te stylen of om je haar er anders uit te laten zien dan het gebruikelijke dagelijkse uiterlijk. Dit is waarschijnlijk de reden waarom de haarcliptrend zo lang heeft geduurd, omdat het meer diversiteit in kapsels mogelijk maakt. Toen het voor het eerst onder de aandacht van modebladen werd gebracht, vloeide deze haarcliptrend voort uit de mogelijkheid voor iedereen om dit accessoire te dragen.

Zie ook

Achter het oor

Voor een eenvoudige toevoeging aan uw dagelijkse outfits en kort haar, plaatst u een clip aan de linker- of rechterkant van uw deel, waarbij u uw haar achter uw oor duwt. Dit kan fungeren als zowel een formeel als casual kapsel, afhankelijk van welke clip wordt gebruikt. Je haar achter je oor knippen is niet alleen een stilistische benadering van een frisse look, maar zorgt er ook voor dat je haar uit je ogen of mond blijft. Afhankelijk van de lengte van uw haar is het waarschijnlijk moeilijk om het achter uw oor te duwen en het op zijn plaats te houden. Deze trend in haarclip zal je daarbij helpen en zal je archieven een modieuze nieuwe look geven.

Besties met je pony

Als je een pony hebt met je korte haar, dan ken je de moeilijkheden die volgen op het elke dag stylen van je haar om ervoor te zorgen dat je pony perfect op zijn plaats valt. Niet alleen is pony hard werken, maar het is ook een verbintenis omdat je er elke dag mee te maken hebt totdat ze volgroeid zijn. Clips vormen hierop de enige uitzondering. Als je een dag ‘zonder knal’ wilt doorbrengen, kun je clips gebruiken om je pony vast te spelden en je haar uit je gezicht te halen. Daarnaast kun je clips gebruiken om je pony op een leuke, unieke manier te stylen. Zet bijvoorbeeld clips naast je pony.

Hoe je de jaren 90 haarcliptrend kunt trekken met kort haar

Het op smaak brengen

Naast de hierboven genoemde opties, zijn er honderden verschillende unieke manieren om je korte haar met clips te stylen. Of je nu probeert een specifiek persoonlijkheidstype te matchen, zoals VSCO of Soft Girl, of je probeert gewoon je outfit op te fleuren, deze haarcliptrend is terug en beter dan ooit tevoren. Laat het hebben van kort haar je niet beperken en geef het in plaats daarvan pit door wat haaraccessoires toe te voegen. Deze haarcliptrend is goedkoop en gemakkelijk te stylen en verheerlijkt elke dagelijkse outfit of kapsel.

Hoe style je je korte haar en welke accessoires gebruik je? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Aja Ward

Mijn naam is Aja Ward. Ik kom uit Zuid-Californië, maar ik studeer momenteel aan de Hofstra University in New York. Ik ben een eerstejaarsstudent journalistiek en momenteel onderzoek ik een minor in design. Ik ben betrokken bij het radiostation 88.7 FM WRHU van mijn school, het # 1 niet-commerciële radiostation in het land, en een van mijn grootste passies is mode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *