Categories
Uncategorized

Hoe haar natuurlijk lichter maken?

Bewaar je afstand tot haarkleuren om je haar lichter te maken? Zo ja, dan is dit artikel iets voor jou. U hoeft geen haarkleuring of een andere chemische behandeling te gebruiken om uw haar lichter te maken. Volg gewoon deze beste methoden om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken.

De beste manieren om haar natuurlijk lichter te maken

1.) Zwemmen Haar natuurlijk lichter maken

Als u van zwemmen houdt, heeft u het voordeel dat u uw haar op natuurlijke wijze lichter maakt zonder enige moeite. Ga genieten van de zonnige dag in een zwembad tijdens het bleekproces. Het is niet nodig dat u daarbij in de zon hoeft te staan. De zon heeft geen invloed op het proces. Alleen het zout- en chloorwater dat in de oceaan en in het zwembad aanwezig is, helpt het proces te verlichten. Dus geniet van de duik in je nabijgelegen baai en zie dat je haar in een mum van tijd lichter wordt. Het is de gemakkelijkste en meest effectieve methode om uw haar op natuurlijke wijze lichter te maken.

hoe je haar op natuurlijke wijze lichter kunt maken

2.) Honing om haar natuurlijk te verminderen

Honing is zeer effectief om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Als uw haar geen chemische behandeling heeft ondergaan, gebruik dan citroen om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Omdat honing het haar diep hydrateert en zelfs sporen van waterstofperoxide bevat die het haar op natuurlijke wijze lichter maken. Voor een beter resultaat kunt u honing met water of azijn gebruiken om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Omdat honing een plakkerige substantie is, moet je het verdunnen voordat je het gebruikt. Maak vervolgens een blend door honing te mengen met water of azijn. U kunt de oplossing zelfs een nacht op het haar laten zitten door de douchemuts te dragen om vlekken te voorkomen. Spoel je haar met haarshampoo om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken.

3.) Kaneel om haarkleur te verminderen

Kaneel is een van de effectieve manieren om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Als je donkerder haar hebt, gebruik dan kaneel. Het is een natuurlijk ingrediënt dat niet eens schadelijk is en in ieder huis terug te vinden is. Gebruik kaneel in plaats van die chemische producten die zo duur zijn en beschadigd achterlaten in je haar. Peroxide gevonden in de kaneel waardoor het haar niet droog wordt. Het bleekt het haar zachtjes door een heerlijke geur in je haar achter te laten. Het veroorzaakt geen schade aan je haar zoals ander commercieel bleekmiddel.

Bij deze toepassing moet u eerst uw haar nat maken en haarconditioner gebruiken. Haarconditioner helpt kaneel om lang aan het haar te kleven. Als je highlights in je haar wilt, breng dan de kaneel aan op een bepaalde lok. Bereid de kaneelpasta voor om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Voeg gewoon water en kaneel toe om een ​​pasta te vormen. Breng de pasta aan op je haar met behulp van de haarborstel of je kunt het kammen met behulp van je hand. Neem de pasta en wrijf deze in de hoofdhuid, laat de pasta vervolgens 4-8 uur staan ​​om de lichtere tint te krijgen. U kunt een plastic zak of douchekap gebruiken om de pasta te bedekken. Spoel de pasta af met shampoo om de beste effecten te krijgen.

4.) Kamille thee voor lichter haar

Kamille thee is een van de beste manieren om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Het is echt effectief dan de andere producten die vol chemicaliën zitten en je zwaar breken. Omdat kamille een gouden kleur heeft en een natuurlijke substantie heeft die je haar bleken zonder je te beschadigen en te breken. Als je thuis geen kamille hebt, kun je zwarte thee gebruiken die net zo werkt als kamille.

Voor deze toepassing had je haarconditioner en kamille thee nodig. Je kunt kamille-theezakjes nemen en in gekookt water trekken. Laat de kamille thee gewoon afkoelen voor gebruik, want het is erg sterk van aard. Neem je haarconditioner en voeg 5-6 eetlepels kamille toe aan je haarconditioner. Meng het goed en laat het 10 minuten staan. Dus als je je haar gaat wassen nadat je je haar met shampoo hebt gewassen, gebruik dan deze kamille-conditioner om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken.

5.) Azijn om de haarkleur te verminderen

Azijn is een van de methoden om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Spoel je haar met azijn om het lichtere haar te krijgen. Als je van rode highlights houdt, gebruik dan appelciderazijn. De azijn heeft een blekende eigenschap waardoor je haar op natuurlijke wijze lichter wordt. Voeg voor deze methode azijn toe aan het normale water met gelijke hoeveelheden. Spray de oplossing op je haar om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken. Als je highlights wilt krijgen, gebruik dan katoen of borstel op bepaalde lokken. Breng de oplossing aan en laat het 30 minuten intrekken op het haar. Spoel daarna je haar uit met haarshampoo.

6.) Hennapoeder om de kleur te veranderen

Je kunt hennapoeder gebruiken dat veel door de mensen wordt gebruikt. Het werkt als een haarconditioner en heeft verlichtende eigenschappen van het haar. Gebruik hennapoeder om je haar op natuurlijke wijze te bleken zonder je haar te beschadigen. Om je haar beter te verlichten kun je kamillepoeder en water met hennapoeder gebruiken. U moet beide poeders in gelijke hoeveelheid toevoegen. Je kunt de pasta door het kokende water mengen en laten afkoelen. Breng de pasta direct met de hand of met de borstel aan op je haar. Laat de pasta een half uur staan, als je een donkere tint hebt, laat hem dan 2 uur staan. Spoel de pasta af met shampoo voor normaal haar. Gebruikt geen conditioner omdat henna als een conditioner werkt.

7.) Vitamine C om je haar te verminderen

Vitamine C is een van de methoden om je haar lichter te maken. Het maakt je lichter en sterk. U kunt een vitamine C-fles kopen die vitamine C-tabletten bevat. U hoeft de tabletten niet te consumeren, u hoeft de tabletten alleen maar fijn te malen tot een pasta. Plet 5-10 tabletten om een ​​pasta te vormen. Voeg dit poeder toe aan de shampoo en was je haar om je haar op natuurlijke wijze lichter te maken.

8.) Olijfolie om je haar natuurlijk lichter te maken

Olijfolie is essentiële olie die goed is voor de haargroei en ook helpt om het haar op natuurlijke wijze lichter te maken. U kunt olijfolie aanbrengen die uw haar diep verzorgt en u een natuurlijke tint geeft. Als je vettig haar hebt, werkt de conditioner mogelijk niet goed. Het werkt als de natuurlijke conditioner en laat je haar niet droog achter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *