Categories
Uncategorized

Hoe golvend haar te krijgen (van steil haar) -> Tutorial voor mannen

Als het gaat om het stylen van mannenhaar, is textuur een uitstekend hulpmiddel om aan je arsenaal toe te voegen. Op dit moment gestructureerde kapsels zoals de gewas vervagen en textuur styling zijn een grote trend. Waarom? Textuur ziet er geweldig uit en voegt volume, vorm en dimensie toe aan elk kapsel. Als je de look nog verder wilt bekijken, kun je als volgt golvend haar krijgen.

Het komt vaak voor bij mannen met golvend of krullend haar maak het recht om specifieke looks te bereiken. Vandaag gaan we in de tegenovergestelde richting en voegen we golven toe aan steil haar.

Hier zijn 3 verschillende manieren om golvend haar voor mannen te krijgen met haarproduct, föhnen en vlechten van haar. De productmethode werkt het beste voor haar met een natuurlijke golving en kan ook werken voor kortere haarsnitten. De föhnmethode werkt het beste voor heel steil en kort haar. De vlechtmethode is het beste voor halflang tot lang haar. Hier is de tutorial voor elke manier om steil haar golvend te maken.

1. Voeg haarproduct toe

Als je steil haar door vocht begint te kroezen en / of krullen, heeft het al een zekere golving. Dat is een geweldige plek om te beginnen. Het doel hier is om die textuur te versterken en vast te houden. Er zijn een paar soorten producten die zijn ontworpen om de krul te versterken, maar ze worden allemaal op dezelfde manier aangebracht. Hier leest u hoe u steil haar golvend kunt maken zonder warmte te gebruiken.

Hoe steil haar golvend te maken voor mannen

Handdoek het haar voorzichtig uit de douche. Werk het product met de vingers door het haar terwijl het vochtig is. Style het haar op zijn plaats en laat het haar drogen. Dat is het. Het echte geheim is het product dat golven creëert in steil haar.

Zout spray – Als je aan surfhaar denkt, is het altijd golvend. Dezelfde look kan thuis worden nagebootst met een zoutnevel, ook wel zeezoutspray genoemd. Dit haarproduct is verkrijgbaar in een breed scala aan prijsklassen of je kunt het zelfs zelf maken. Sommige zoutsprays bevatten conditioner of oliën om het uitdrogende effect dat zout kan hebben te minimaliseren. Als je haar vaak droog is, zoek dan een van deze. Vergeet anders de conditioner.

Zoals hierboven beschreven, is zoutnevel gemakkelijk te gebruiken. Werk het door vochtig haar en laat het aan de lucht drogen. Haar met de vingers samenknijpen kan het golfpatroon helpen versterken.

Zoutnevel doet meer dan alleen golven toevoegen. Het kan ook worden gebruikt als pre-styler samen met andere haarproducten of om het haar dikker te laten lijken, dus het is een goed product om in je haararsenaal te hebben.

Mousse – Mousse is een ander product dat alleen of met andere haarproducten kan worden gebruikt. Net als bij zoutspray kan mousse worden gebruikt om de textuur te verbeteren, het volume te vergroten en het haar dikker te maken.

Mousse is een lichtgewicht schuim dat gemakkelijk door het haar te verwerken is. Zoek naar een formule met woorden die krullen versterken of krullen definiëren. Werk het product in het haar en laat het aan de lucht drogen.

Zowel mousse als zoutspray kunnen ook met een föhn worden gebruikt om golven te creëren. Blijf hieronder lezen voor het gebruik van verwarmde styling.,

2. Föhnen

Voeg wat warmte toe voor ultrasteil haar of de langst aanhoudende golven. Deze methode vereist ook producten en styling. Verwarmd stylen zet het haar in de positie waarin het zich bevindt, dus draai het haar om golven te creëren met een föhn. Haar kan in secties worden gedraaid voor het föhnen of tijdens het gebruik van de föhn.

Breng eerst een pre-styler aan zoals een hittebeschermer, zoutspray of mousse op vochtig haar. Kam uw pre-styler naar keuze door het haar totdat deze gelijkmatig is verdeeld.

Vervolgens is het tijd voor een product met wat meer houvast, een haarcreme. Het is sterk genoeg om de vorm van het haar te veranderen zonder te kijken in de wendingen die je maakt. Werk de crème of lichte pommade door het haar en style dan grofweg je look door een deel toe te voegen en / of kam het haar op zijn plaats.

Nu is het tijd om die golf te creëren. Draai het haar in kleine secties over het hele hoofd, zoals hieronder. De krulcrème houdt de wendingen op hun plaats terwijl hete lucht die vorm vasthoudt om golf en volume te creëren.

Hoe je haar golvend maakt
Nog steeds van De Salon Guy

Je kan ook draai secties tijdens het föhnen. Doe wat voor u werkt.

Nu is het eindelijk tijd om droog te föhnen. Als je een diffuser-opzetstuk hebt, gebruik deze dan. Het verspreidt lucht om de krul te stimuleren en kroezen te minimaliseren. Als je er geen hebt, houd de föhn dan verder weg dan normaal.

Knijp de wendingen voorzichtig tijdens het föhnen. Blijf doorgaan totdat het haar helemaal droog is. Duw het haar met de vingers op hun plaats en zet het in met haarlak of meer zoutspray.

Hoe steil haar golvend te maken voor mannen
Nog steeds van De Salon Guy

En daar heb je het. Volume, textuur en vooral golven. Het is een coole manier om een ​​nieuwe look te krijgen voor mannen met steil haar.

3. Vlecht

Deze laatste manier om steil haar golvend te maken is het gemakkelijkst, maar vereist ook de langste haar bereiken. Deze methode kan ook werken voor halflang haar. Je kunt met verschillende methoden spelen om de look te krijgen die je wilt.

Dit kan niet eenvoudiger. Werk een zoutspray of krulcrème door vochtig haar, vlecht het en laat het aan de lucht drogen. Dit kan van de ene op de andere dag zijn of wanneer u naar golvend haar hunkert.

Voor mannen met heel lang haar kun je haar in een paardenstaart vlechten. De golven beginnen rond de schouder, wat geldt voor natuurlijk golvend haar. Golven kunnen losser worden gemaakt door al het haar tegelijk te vlechten of door delen van het haar losjes te vlechten.

Sommige kapsels van gemiddelde lengte kunnen in één grote sectie worden gevlochten, maar zo niet, maak dan een aantal vlechten rond het hoofd om het meeste haar vast te leggen. Daarna kan het haar naar beneden worden gelaten of gestileerd met zijn nieuwe textuur.

En daar heb je het, steil haar golvend maken voor mannen. Het is net zo eenvoudig als het juiste product aanbrengen, het haar draaien tijdens het föhnen of vochtig haar vlechten. Je krijgt in een mum van tijd dat surfhaar, een stijl met een hoog volume of een frisse nieuwe look.

Dit bericht kan gelieerde links bevatten. Lees onze openbaarmaking voor meer informatie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *