Categories
Uncategorized

Hoe gelaagde bob-kapsels te stylen

Het beste van bob-kapsels is dat ze een kortere tijd nodig hebben om te stylen. Bovendien zijn bob-kapsels erg praktisch tijdens de hete zomermaanden en flatteren ze bijna elke vrouw. En ze gaan zo ver in de herfst over. Laten we dus zeggen dat de voordelen van bob-kapsels talrijk zijn. Om creatief te worden met deze stijl, heb je een middellange bob met lagen nodig en volg je onze stylingtips voor gelaagde bob-kapsels die hieronder worden gepresenteerd!

Gelaagde bob-kapsels met dimensionale haarhoogtepunten

krullende bob-kapsels voor herfst

Foto door @ natalieannehair / Instagram

De middellange bob ziet er volumineus uit als je haar met twee kleuren hebt. De eerste tint moet van een warme, donkere tint zijn, zoals chocolade, terwijl de tweede heel licht kan zijn. De donkere tint moet de onderste laag zijn. Het voegt kunstmatig een dubbele dimensie toe aan het haar. Om met het volume te spelen, moet je eerst föhnen met een kleinere borstel en vervolgens een grote borstel aan de bovenkant gebruiken.

Juiste haarscheiding

Gelaagde bob-kapsels zal slechts binnen een paar seconden drastisch worden veranderd als u het haar van een andere kant scheidt dan vroeger. Vergeet bij het föhnen niet te werken aan het toevoegen van volume aan de kant met minder haar. Het is goed om een ​​grote borstel te gebruiken bij het föhnen van het haar.

Rode gelaagde bob-kapsels

De rode kleur ziet er eigenlijk geweldig uit met medium kapsels. Onthoud Rihanna gewoon! Een enkele gedurfde kleur ziet er geweldig uit met een gelaagde bob. U moet stylinggel gebruiken op vochtig haar en het föhnen. De uiteinden van het haar moeten idealiter worden gestrekt met behulp van een stijltang.

Shaggy Bob-kapsels met lagen

Dip-dye is een andere versie om uit te proberen. De stijl kan worden gecombineerd met bob-kapsels die verdorren met een korte, rommelige pony of zonder. Het belangrijkste is om de randen artistiek te maken. Je moet een grote borstel aan de bovenkant gebruiken en een krultang gebruiken om de uiteinden van het haar naar de willekeurige kanten te krullen. Om de laatste look te krijgen, kun je de bovenkant naar achteren kammen en een beetje met de vingers gaan om de uiteinden te scheiden.

Vintage krullende gelaagde bob-kapsels

krullende bob-kapsels voor herfst

Foto door @ capellistyle.it / Instagram

Het hebben van een donslaag, die iets langer is dan de rest van de lagen, kan ideaal worden gebruikt voor een klassiek kapsel. U moet het haar föhnen met een stylingsmuis. Probeer de bovenste lagen recht te houden, terwijl de lagen aan de onderkant van het gezicht moeten worden gekruld. Op dezelfde manier kun je de langere randen aan beide kanten weer omkrullen.

Afgeronde bob-kapsels met lagen

De ronde bob is de meest gebruikte stijl. Om de look te krijgen, moet je het haar föhnen met een medium borstel. Om het flatterend te maken, kunt u proberen het haar te kammen tijdens het föhnen. De bovenste lagen, in tegenstelling tot de onderste, moeten een beetje afgerond zijn naar het gezicht. De look is perfect voor bijna alle gezichtsvormen, behalve de ronde. Let er dus op dat u geen extra kilo’s aan uw gezicht toevoegt als u deze stijl kiest als u een rond gezicht heeft.

Gelaagde bob-kapsels met uitgeslagen uiteinden

Het kapsel is geweldig voor volumineus haar. Het geknipte bobhaar moet zeer aandachtig worden gestyled. U moet een stylingmuis op het haar aanbrengen om het volume onder controle te krijgen. Bij het föhnen van het haar is het geweldig om een ​​grote ronde borstel te gebruiken en wanneer je de punten bereikt, deze lichtjes uit te krullen. De pony moet recht naar buiten worden geföhnd. De uiteinden van het haar kunnen worden gestyled met behulp van spray wax.

Retro gelaagde bob-kapsels

Volumineus haar kan meerdere lagen hebben en in combinatie met korte lagen en pony’s kan het een geweldige stijl worden. Retro bob-kapsels bedekken prachtig je grote voorhoofd en laten je gezicht er natuurlijk ovaal uitzien. Om de stijl te krijgen, moet je wat stylingproduct op het haar aanbrengen en het föhnen met een middelgrote peddelborstel. De pony moet naar het gezicht worden afgerond. Om het kapsel af te ronden, kunt u haarlak gebruiken.

Casual gelaagde bob-kapsels

Het casual bob-kapsel is de beste keuze voor actieve dames. De stijl is geweldig, vooral bij mensen met droog en steil haar. Het geeft je een natuurlijke uitstraling. De gladde pony is het enige deel dat een meer gedetailleerde styling vereist. U moet het haar föhnen met een peddelborstel, eerst het haar naar voren kammen en vervolgens opzij. Het kapsel ziet er geweldig uit, zelfs zonder speciale haarlak.

krullende bob-kapsels voor herfst

Foto door @ courtneydtv / Instagram

Gelaagde bob-kapsels zullen een chique trend zijn, voor zover je goede technieken kent om je haar te stylen. Volg onze kapsel tips en ziet er altijd vogeachtig en fris uit!

U WILT OOK GRAAG:

Hoe u uw bob met pony kunt stylen

Hoe gelaagde bob-kapsels te stylen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *