Categories
Uncategorized

Hoe eruit te zien als een echte Franse chic: weggestopt in haar

hoe je eruit kunt zien als een echte Franse chic in haar haar


Als je je nog steeds afvraagt ​​wat je met jezelf moet doen om eruit te zien als een echt Frans meisje, dan ben ik hier om een ​​truc met je te delen die je uiterlijk echt kan veranderen. Ja, ik heb het over je haar wegstoppen. Dit kleine detail is zo Parijse chic en elk meisje kan deze stijl kopiëren naar haar dagelijkse looks. Wat ik het leukst vind aan dit verstopte haar, is de eenvoud en het gemak om het gemakkelijk te doen. Dus ik ben hier om je te laten zien hoe je heel weinig moeite kunt doen om je haar ingestopt te dragen en het maximale kunt halen uit zo’n eenvoudige look.

verscholen in haar als een Frans meisje

Tucked In Hair: hoe het te doen

Alles wat je nodig hebt is een lang haar en een top of bovenkleding om je haar onder te stoppen, ik bedoel een overhemd met kraag, sjaal of jas. Zo:

  • Je moet je haar los laten, een shirt, jas of jas aantrekken en je haar van onderaf naar buiten trekken, zodat het lijkt alsof het van nature erin is gestopt.
  • Het belangrijkste onderdeel van zo’n uiterlijk: de natuurlijkheid. Dus als je het graaft, zal het geen probleem zijn om deze look te spijkeren.
  • Dat is het! Er zijn geen andere geheimen aan het creëren van zo’n coole stijlgimmick. Je hebt een stijl onzorgvuldigheid en een mooie top of jas nodig.

Deze truc is zo Frans! Het ding over eruit zien als een Franse dame gaat niet om wat je draagt, maar meer om hoe je het draagt.

Overigens was dezelfde stijl te zien op modellen en beroemdheden in de jaren zestig en zeventig. Een ander ding dat u moet onthouden, is dat we vrij zijn om te dragen wat we willen! Oh, ik vergat bijna een faux bob-kapsel te noemen dat je kunt maken door je haar in te stoppen, je hoeft je haar niet uit om een ​​cool kapsel te creëren!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *