Categories
Uncategorized

Hoe een Faux Hawk Updo te stylen

Soms resulteert het gaan voor iets onverwachts in een opvallende stijl, die je later aanneemt, waardoor het helemaal de jouwe wordt. Dus als je dezelfde oude alledaagse eentonige looks beu bent en iets nieuws, wild en sexy, maar ook elegant wilt proberen, schiet dan op en leer hoe je een faux havik-opgestoken kapsel kunt stylen. Faux havikskapsels zien er prachtig en benijdenswaardig uit en verschillen totaal van alle andere kapsels bekend voor u. Op het eerste gezicht lijkt het vrij moeilijk om dergelijke resultaten te bereiken: je begrijpt niet waar je moet beginnen en wat de stappen zijn om deze hele look te bereiken. Maar als je de tips stap voor stap bekijkt, zul je zien dat er niet zo veel moeilijkheden zijn bij het creëren van deze look. Het enige wat je nodig hebt is geduld, oefening en een goed humeur. Als je hebt besloten om er een speciale avond van te maken voor je geliefde als de echte ‘roofdier’, schiet dan snel op de tutorial van faux hawk hieronder om je man te verrassen.

Let op elk detail. Voor het starten je haarstyling, zorg ervoor dat je alle benodigde instrumenten hebt, zodat je geen tijd verspilt aan kleinigheden. Neem een ​​kam of borstel, naargelang het gemak waarmee u kunt werken, 6 dunne elastische banden, een volle fles haarlak, een paar haarspelden en hete rollers, of een krultang, afhankelijk van wat u gewend bent.

modernsalon-faux-havik-updo

Door @modernsalon op Instagram

Onthoud dat de essentie van dit kapsel is gebaseerd op paardenstaarten, 6 vergelijkbare paardenstaarten op een rechte lijn. Voordat je naar de paardenstaarten gaat, moet je allereerst aan de voorkant van je hoofd werken om een ​​fijne pompadour te creëren, en dan alleen de rest slagen. Neem een ​​klein deel van het haar vanaf de voorkant van je hoofd net boven het voorhoofd, kam het haar en begin het haar erin te wikkelen, zodat je een volumineuze halve opgestoken haar krijgt. Zet de pompadour vast met haarspelden. Nu heb je het belangrijkste: maak met veel aandacht en zorg je paardenstaart net onder de pompadour. Neem aan elke kant gelijke delen van het haar en verzamel het aan elkaar en zet het stevig vast met een stropdas. Herhaal vervolgens dezelfde handeling voor de rest van het haar. Zorg ervoor dat je het haar in gelijke delen verdeelt. Maak alle 6 paardenstaarten die ze elk stevig vastmaken. Zorg ervoor dat ze een rechte lijn op de rug vormen.

Hoe een Faux Hawk Updo te stylen

Door @hair_bylexih op Instagram

Als je eenmaal de paardenstaarten hebt, moet je nu de paardenstaarthaar ziet er fantastisch uit. Je moet volume creëren. Gebruik warme rollers of een krultang om krullen op het paardenstaarthaar te maken. Als het paardenstaarthaar veel is, verdeel het dan in verschillende delen en breng de hete rollers aan. Beveilig ze en herhaal dezelfde actie met de rest van het haar met paardenstaart.

Als je hiermee klaar bent, laat je de hete rollers (als je ze hebt gekozen) afkoelen en begin je ze een voor een weg te halen, beginnend bij de eerste paardenstaart. Wieg de krullen in je handpalm, houd je hoofdhuid vast en zet deze vast aan je hoofd met de haarspelden. Doe hetzelfde met alle andere krullen en breng een flinke hoeveelheid haarlak aan om ze lang mee te laten gaan. Spray nu het haar van beide kanten en druk met je handpalmen op de havik van beide kanten om het er dik uit te laten zien.

dianawiththebesthair-faux-hawk-updo

Door @dianawiththebesthair op Instagram

Gefeliciteerd! Je bent klaar met dit originele kapsel. Al je haar is netjes verzameld op één plek, maar het ziet er niet uit als een alledaags knotje, maar eerder een rijk en uniek kapsel, dat de meeste vrouwen nog niet eens kennen.
Trek voor de rest van de look voor deze avond een elegante, hete jurk aan en haast je om je geliefde te verrassen met je geweldige en aantrekkelijke havikachtige look.

U WILT OOK GRAAG:

51 fantastische gelaagde kapsels en kapsels voor kort haar

layered_haircuts_for_short_hair_ideas_Main_image_bob_with_bangs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *