Categories
Uncategorized

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

In de mode- en beautywereld worden oude trends voortdurend herboren en opnieuw uitgevonden, en dat is zeker het geval met de jaren 90 haarcliptrend. Bekijk deze superleuke manieren om je oude haarclips uit de jaren 90 te gebruiken om een ​​aantal totaal geweldige nieuwe kapsels te creëren!

1) De Pigtail-Clip-combo

Dit ‘do is ongelooflijk jaren 90, maar met een supermoderne twist. Deze stijl neemt een klassieke half-up half-down en voegt er een speels element aan toe door pigtails te gebruiken in plaats van slechts één paardenstaart in het midden van je hoofd. Om deze look te krijgen, begint u met een scheiding in het midden van uw haar. Neem vervolgens je kam en verdeel een kleiner deel van het haar aan één kant van je deel. Gebruik de boog van je wenkbrauw als leidraad om te beginnen met het knippen van je haar. Verzamel het deel van het haar dat je net hebt gescheiden en gebruik een klein elastiek om een ​​kleine paardenstaart te maken in het midden van je kruin. Herhaal dit proces aan de andere kant van je middendeel. Zorg ervoor dat je beide pigtails zich op hetzelfde punt op je hoofd bevinden! Neem twee grote clips in de kleur en stijl van je keuze en klem ze voor elke pigtail in je haar. Trek er wat piekerige stukjes aan de voorkant uit om de look af te maken en sluit het af met wat haarlak!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

2) De stijlvolle clip-back

Deze look is veel gestroomlijnder en volwassener. Dit is een geweldige manier om iets extra’s toe te voegen aan een werkensemble, maar het zorgt ook voor een sexy look die verslijt! Om deze look te bereiken, scheidt u uw haar in het midden. Om een ​​perfect middendeel te maken, pakt u uw kam en lijnt u deze uit met uw neus. Schuif de kam omhoog en in je haar om een ​​perfect gecentreerd deel te creëren. Kies vervolgens een kant van je hoofd om de clips aan toe te voegen. Strijk het haar voor uw oor glad en zet het vast met bobby-pinnen. De bobby-pinnen houden je haar op zijn plaats onder de grotere clips. Zodra je het gewenste niveau van strakheid hebt bereikt, kies je drie grote clips. Werk elke clip in je haar en zorg ervoor dat je hem van je gezicht af knipt. Scheid de clips zo veel of zo weinig als je wilt, totdat je tevreden bent met het eindproduct!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

3) Kleed je topknoop aan

Om je topknoop naar een hoger niveau te tillen, kun je een paar geweldige clips aan de look toevoegen! Begin door al je haar in een rommelige paardenstaart in het midden van je hoofd te verzamelen. Zet je paardenstaart vast met een elastiek. Draai vervolgens je paardenstaart totdat er iets ontstaat dat op een touw lijkt. Pak je haar en wikkel het om het elastiek waarmee je paardenstaart vastzit. Speld het haar op zijn plaats met bobby-pinnen en gebruik dan je duim en wijsvinger om je haar weg te trekken van het midden van de knot om een ​​vollere knoop te creëren. Spuit eventuele fly-aways weg en speld eventuele verdwaalde stukken vast. Gebruik zoveel clips als je wilt en plaats ze waar dan ook! Ze zien er bijzonder schattig uit als ze onder het knotje op de achterkant van je hoofd worden geplaatst, of aan de zijkant van je hoofd net boven je oor. De clips zullen een leuke dimensie toevoegen, en ze zijn een geweldige en snelle manier om een ​​kapsel dat je waarschijnlijk al een of twee keer per week rockt op te fleuren!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

4) Ontploffing uit het verleden

Deze volgende look had zo uit een tijdschrift uit de jaren 90 kunnen komen. Alle grote tienersterren van de dag wiegden deze blik op een gegeven moment, en we zijn er HIER voor! Om deze look te bereiken, begint u met het maken van rommelige golven met uw krultang. Om golven te bereiken, hoe groter het vat, hoe beter! Voeg wat mousse toe voor een beetje extra textuur. Maak vervolgens een middenstuk. Begin door aan één kant van het onderdeel te werken en maak twee kleinere onderdelen. Gebruik een of twee clips om elk onderdeel te definiëren en doe hetzelfde aan de andere kant. Je kunt je haar samenvoegen tot een mid-pony, of het gewoon laten liggen!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

Zie ook

5) Laat je middenstuk knallen

Deze look kan niet eenvoudiger zijn, maar de uiteindelijke look is schoon en strak en perfect voor vrijwel elke gelegenheid! Deze look is prachtig voor elk type haar, maar het ziet er vooral spectaculair uit in steil haar, dus begin deze look door je stijltang te gebruiken om je haar glad te strijken. Gebruik een hittebeschermer en een leave-in conditioner om te voorkomen dat je je haar beschadigt, elke keer dat je directe warmte op je haar aanbrengt. Dit helpt breuk te voorkomen en gespleten haarpunten te minimaliseren! Maak vervolgens een middenstuk. Maak de bovenkant van je haar glad met een anti-frizz-crème om deze look de hele dag glad en glanzend te houden. Stop vervolgens een deel van je haar achter je oren aan beide kanten van je hoofd. Als je wat extra zekerheid wilt, gebruik dan kleinere schuifspelden om het haar op zijn plaats te houden. Neem de rest van je haar en laat het voor het haar vallen dat je zojuist hebt vastgemaakt. Neem twee haarclips en zet ze vast aan elke kant van je deel, onder een hoek van je gezicht af!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

6) Grote mooie vlinders

Deze look is elegant en stijlvol, en het zorgt voor een perfecte date-night ‘do. Het is in je eentje moeilijk te bereiken, dus misschien wil je hiervoor de hulp van een paar vrienden inroepen! Krul eerst je haar met een grote staaf om grote krullen te maken. Neem vervolgens kleine kosters haar vanaf de voorkant van je hoofd en trek ze naar achteren, beginnend bij je slapen en werkend naar beneden met elke sectie. Zet de secties vast met vlinderklemmen. Til elke sectie lichtjes op en trek eraan om volume te creëren, en maak de look af met wat extra-hold-haarlak. In een mum van tijd heb je de perfecte grillige, sexy look voor elke formele gelegenheid!

Hoe de haarcliptrend uit de jaren 90 te stylen

Welke van deze haarcliptrends uit de jaren 90 is jouw favoriet? Laat hieronder een reactie achter en laat het ons weten!

Uitgelichte afbeelding link: https://pin.it/c9V39ug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *