Categories
Uncategorized

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

Snijd vouw oogschaduw is een van de nieuwste en meest populaire oogmake-uptrends. Het is eigenlijk elke oogmake-up die dramatisch verandert bij de plooi van je ooglid. Make-up voor geknipte vouwen ziet er geweldig uit als het correct wordt aangebracht, maar omdat het in tegenspraak is met alles wat je ooit hebt geleerd over het mengen van oogschaduw, kan het catastrofale resultaten opleveren als het verkeerd wordt gedaan. Als je wilt leren hoe toe te passen oogschaduw knippen en prachtige resultaten behalen, blijf lezen voor zeven handige tips.

1. Begin met een basis

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen$ 100 Amazon Gift Card Sweepstakes / gratis weggeefacties

via

Om de perfecte oogschaduw te krijgen, is het belangrijk om te beginnen met een basis van primer en een neutrale oogschaduw. Breng de primer en de neutrale oogschaduw aan op je hele ooglid, van je wimperlijn tot je wenkbrauwbot.

2. Gebruik een potlood

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

Gebruik een eyelinerpotlood in een donkerbruine kleur om een ​​nette geknipte vouw te creëren. Veeg met het potlood in een V-vorm, beginnend vanuit het midden van je oogplooi en naar buiten toe naar de buitenrand van je oog. Deze stap creëert een duidelijke lijn voor uw geknipte vouwlook en helpt uw ​​vouw te definiëren.

3. Vervaag de lijnHoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

Ook al ben je minimaal moet mengen bij het creëren van een oogschaduwlook met geknipte vouw, is het belangrijk om de lijn die u met uw eyelinerpotlood tekende te vervagen om een ​​te harde look te voorkomen.

Gebruik een klein, afgerond penseel om de lijn die u naar buiten en naar boven hebt gemaakt, te vervagen. Meng het nooit naar beneden.

4. Voeg meer kleur toe

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

De volgende stap in het proces van het creëren van een oogschaduwlook met geknipte vouw is het toevoegen van een andere oogschaduwkleur boven de plooi van je ooglid.

Als je voor een meer subtiele look gaat, kun je het beste een tint gebruiken die een paar tinten donkerder is dan de neutrale tint die je op het onderste deel van je ooglid hebt aangebracht. Voor een meer dramatische of kleurrijke afwerking, breng een lichtere of donkerdere tint oogschaduw aan boven de plooi van je ooglid. Vervaag de oogschaduw naar boven richting je wenkbrauwbot.

Maak de look af door een accentuerende kleur aan je wenkbrauwbot toe te voegen om het te accentueren. U kunt voor deze stap een lichte kleur oogschaduw of een parel- of champagnekleurige markeerstift gebruiken.

5. Weersta de drang om te mengen

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

Het hele punt van oogschaduw met cut-crease is dat het een dramatische verandering inhoudt tussen het onderste deel van je ooglid onder je plooi en het bovenste deel van je ooglid boven je plooi.

Bij het creëren van een oogschaduwlook met geknipte vouw, mengt u de oogschaduw alleen als het absoluut noodzakelijk is. Beperk uw vermenging tot de onderste en bovenste delen van uw ooglid afzonderlijk. Als u uw vouwlijn voldoende wazig hebt gemaakt, hoeft u de tinten op verschillende delen van uw ooglid niet te mengen.

6. Probeer Glitter

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

Je kunt een leuke draai geven aan de traditionele oogschaduwlook met geknipte vouwen door glitter te gebruiken. Nadat je je vouwlijn hebt aangebracht met een eyelinerpotlood en kleur hebt toegevoegd aan het bovenste deel van je ooglid, gebruik je een vloeibare glitter eyeliner om een ​​dunne lijn over de oogplooi te trekken. De glitter benadrukt je vouw nog meer en voegt extra flair en fun toe aan je look.

7. Koppel met een vleugel

Hoe Cut Crease Eyeshadow aan te brengen

via

Oogschaduw met cut crease ziet er geweldig uit in combinatie met winged eyeliner. Nadat je je oogschaduw met geknipte vouw hebt voltooid, breng je een dikke lijn gevleugelde eyeliner aan om je look extra drama en definitie te geven.

Oogschaduw met cut crease is zeker een uitdaging om goed aan te brengen, maar het is zeker de moeite waard. Gebruik de tips in dit bericht om te leren hoe je oogschaduw met cut crease aanbrengt correct voor een nette, mooie afwerking.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *