Categories
Uncategorized

Hoe CATRICE Cosmetics schone en hoogwaardige make-up levert tegen een betaalbare prijs

Make-up betekent voor iedereen iets anders. Voor sommige mensen is het een passie. Voor anderen is het een noodzaak. Sommige mensen doen elke ochtend dezelfde snelle make-uproutine, terwijl anderen plezier vinden in het uitproberen van nieuwe producten en looks. Maar bovenal moet make-up worden gebruikt als een manier om onze innerlijke schoonheid te versterken en ons zelfvertrouwen te geven.

Ongeacht je bedoelingen met make-up, is het belangrijk om make-up te gebruiken die je niet alleen een goed gevoel geeft, maar ook echt goed voor je is. Dat betekent dat je make-up gebruikt die vrij is van parabenen, alcohol, parfum, olie en meer. Dat betekent make-up gebruiken die duurzaam en dierproefvrij is.

Maar u hoeft geen prijs en kwaliteit op te offeren voor schone make-up. Ze moeten allemaal hand in hand gaan. En dat is waar CATRICE Cosmetica komt binnen.

CATRICE Cosmetics is de definitie van schone schoonheid en levert hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen. Met CATRICE hoeft u geen prijs en kwaliteit op te offeren voor schone make-up.

Ik heb onlangs het genoegen gehad om alles te horen over CATRICE Cosmetics en hun toewijding aan schonere normen in gesprek met beroemde make-upartiest Robert Sesnek en model / activist Iskra Lawrence. Ik kreeg zelfs de kans om hun nieuwe uit te proberen Schone ID Hydro BB Cream, wat de definitie is van het verbeteren van je innerlijke schoonheid met make-up. Robert en Iskra spraken over CATRICE Cosmetics-producten en hoe het werkt voor hun levensstijl. Tegelijkertijd deed Iskra haar make-up met verschillende producten.

De Clean ID Hydro BB Cream is gemaakt met sheaboter, dus het is licht op je huid en zal niet aankoeken. Het is een lichte tot gemiddelde dekking, maar het is gemakkelijk te bouwen. En volgens Robert is het beste eraan dat het een huidbehandeling en BB-crème is.

Ik ben persoonlijk een grote fan van lichte foundation en BB-crèmes, omdat ik mijn huid met make-up er graag uit laat zien en aanvoelen als huid. En de Clean ID Hydro BB Cream doet precies dat. Het glijdt naadloos over je gezicht en in plooien, maar het is niet-comedogeen en 99% natuurlijk, dus het verstopt je poriën niet.

Na het aanbrengen van de BB-crème, volgde Iskra met de Liquid Camouflage High Coverage Concealer, die prachtig in de huid mengt met slechts uw vinger. Vervolgens gebruikte ze de Sungasm Luminizing Bronzer, die je die “fresh off the beach” -look geeft, gevolgd door de Sungasm Face & Body Highlighter, die de perfecte hoeveelheid glow geeft. Robert raadde zelfs aan om een ​​schoonheidssponsje nat te maken om het hoogtepunt in te mengen, zodat de gloed er echt natuurlijk uitziet.

Iskra maakte de look af met een veeg van de Hemp & Mint Glow Lip Balm en een spritz van de Prime & Fine Dewy Glow Finishing Spray om de look vast te zetten en een laatste dewy touch te geven.

Door het eindproduct zag Iskra er mooier en glanzender uit dan ik voor mogelijk had gehouden. Iskra zei zelf dat het de perfecte snelle make-uproutine is die haar nog steeds een zelfverzekerd gevoel geeft.

En het beste deel van CATRICE Cosmetics? Het is waanzinnig betaalbaar. Alle producten die Iskra gebruikte zijn minder dan $ 15, maar de kwaliteit is zo goed dat je niet eens kunt zien dat het zo betaalbaar is. CATRICE Cosmetics is toegewijd aan het creëren van betaalbare, hoogwaardige en schone schoonheidsproducten die voor iedereen werken. Ze worden de komende twee weken in Ulta gelanceerd en zijn momenteel beschikbaar op https://www.catricecosmetics.com/.

U hoeft geen kosten en kwaliteit op te offeren voor schone schoonheidsproducten, en met CATRICE Cosmetics hoeft u dat ook niet te doen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *