Categories
Uncategorized

Hilary Rhoda Haar, kapsel, kapsel, haarkleur

Hilary Rhoda Tony Awards 2015
Hilary Rhoda op de rode loper bij de Tony Awards 2015

Geboren naam

Hilary Hollis Rhoda

Leeftijd

Hilary werd geboren op 6 april 1987.

Geboorteplaats

Chevy Chase, Maryland, Verenigde Staten

Bezetting

Mode- / catwalkmodel

Natuurlijke haarkleur

Donker bruin

Sociale aanwezigheid

Volg haar Twitter.

Line Break voor Trendy Celeb

1.

Hilary Rhoda kapsel 2016

Hilary Rhoda toonde haar onberispelijke stijl en haar supermodel-schoonheid door zich te verkleden in een eenvoudige maar stijlvolle jurk met witte en zwarte strepen met een zeer ingetogen halslijn en een onderste zoomlijn die haar lange benen liet zien, terwijl ze poseerde voor de foto’s op de Carolina Herrera modeshow gedurende New York Fashion Week op 12 september 2016 in New York City.

Haarkleur

Donker bruin

De Estee Lauder merkambassadeur was te zien op het blitse evenement met haar zijdeachtige donkere brunette lokken gedragen in een stijlvol kapsel, wat perfect paste bij haar chique witte en zwarte jurk met patroon met een nauwsluitend bovendeel en uitlopende rok, die haar slank hielp accentueren buik en accentueer haar slanke figuur. Ze droeg een paar zwarte designer pumps om haar elegante look af te maken.

Haarlengte

Medium

Het 29-jarige Amerikaanse model koos ervoor om haar middellange donkerbruine lokken los te laten in een chique kapsel, dat goed werd aangevuld door haar stijlvolle make-up met een vleugje roze-getinte blush die haar porseleinen teint prachtig aanvulde, een gladde donkere kleur. rode lippenstift op haar lippen en een beetje subtiele oogschaduw.

Haarstijl

Korte losse golven

Ze besloot om haar fijne donkere brunette lokken te dragen in een prachtig kort, losse lokkenkapsel. Ze had ervoor gekozen haar lokken netjes in het midden te splitsen. Haar losse lokken waren gestileerd om langs de zijkanten van haar gezicht te vallen en over haar schouders te vallen. Haar chique kapsel omlijstte haar mooie gezicht op een heel flatterende manier.

Markeer kleur

Geen

Haarsoort

Rommelig rechtstreeks

Ze besloot haar glanzende middellange lokken in een stijlvol, rommelig, recht gestructureerd kapsel te kleden voor haar stijlvolle verschijning op het spraakmakende mode-evenement op maandagavond en ook bijgewoond door haar medemodel Karlie Kloss en actrice Malin Akerman.

Haaraccessoires

Geen

Professionele tip

Föhn je lokken ruw droog tot ongeveer vijftig procent. Kam vervolgens een royale hoeveelheid volumemousse in je lokken. Verdeel je haar in secties. En stijl elke sectie in een knot. Knip deze broodjes aan de zijkant van je hoofd. Blaas je hoofd met een föhn tot de krullen zijn uitgedroogd. Haal haar uit knotjes en gebruik je vingers om krullen te breken. Vernevel wat haarlak om de finishing touch te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *