Categories
Uncategorized

Handige tips voor gezond haar

Heb je lief glad en glanzend haar? Het geheim van dergelijk haar is het regelmatig wassen van je haar en het onderhouden van de juiste haarproducten. Hieronder staan ​​de verschillende handige tips om gezond haar te behouden.

  • Regelmatig wassen: U moet uw haar regelmatig wassen. De frequentie is afhankelijk van de hoeveelheid olie die uw hoofdhuid produceert. Als je een vette huid hebt, zorg er dan voor dat je je haar meer dan eens per dag wast. Chemisch behandeld haar kan droger zijn, dus maak het minder vaak schoon. Je haar zal naarmate je ouder wordt minder olie produceren, waardoor je misschien zoveel shampoo nodig hebt. Vermijd schilfers, omdat dit roos en andere hoofdhuidaandoeningen kan veroorzaken.
  • Beste shampoo: Let er bij het wassen van je haar op dat je je op de hoofdhuid concentreert in plaats van op de haarlengte. Concentratie op het haar zal alleen een vluchtweg creëren en dus grof en dof haar. Zorg ervoor dat u na het wassen altijd een conditioner gebruikt. Als je een 2-in-1 shampoo gebruikt, heb je geen conditioner meer nodig; het reinigt en verzorgt je haar. Een conditioner zal het beschadigde en verweerde haar verbeteren. Het zal helpen de glans van het haar te verbeteren, statische elektriciteit te verminderen en de kracht en bescherming tegen schadelijke UV-stralen te verbeteren.
  • Conditioner concentraat: Zorg ervoor dat u zich bij het gebruik van uw conditioner op de haarpunten concentreert. Het zal er slap uitzien, dus besteed meer tijd aan het haar dan aan het haar hoofdhuid. Zoek naar haarproducten die speciaal voor jouw haartype zijn samengesteld en van gerenommeerde en gerenommeerde leveranciers.
    U krijgt kwaliteit en de beste producten van de groothandel in haar & schoonheidsproducten van dbc. Zoek bij het kleuren van je haar naar een shampoo die voor dat haar is ontworpen. Zoek bij beschadigd haar naar 2-in-1 shampoo. Gebruik koud water bij het wassen van je haar. Het zal het geheel verzegelen haar cuticula om glans te geven en vocht vast te houden.
  • Haarbescherming: Zorg ervoor dat u uw haar beschermt als u gaat zwemmen. Er zijn nadelige effecten verbonden aan chloor in het water. Zoek naar een nauwsluitende badmuts en zorg ervoor dat je bij het wassen van je haar een shampoo gebruikt die speciaal is ontwikkeld voor zwemmers. Zoek na het zwemmen naar diepe conditioners om het verloren vocht te helpen vervangen.
  • Blijf gehydrateerd: Gehydrateerd blijven zal je hoofdhuid en haar helpen. Als je uitgedroogd bent, heb je last van kroezen en een droge hoofdhuid. Hydratatie betekent voldoende water drinken en een goed haarmasker hebben om de hoofdhuid gehydrateerd te houden.
  • Vermijd hittegereedschap: Het beste advies als het gaat om haargroei en -herstel is het gebruik van leave-in conditioners en een betere behandeling. Gebruik de haardroger niet, maar laat uw haar uitdrogen. Ook al kost het tijd, het is de beste en meest effectieve manier om je haar te beschermen.

Zoek naar de beste en gezonde producten haar producten met voedende ingrediënten. Vermijd hittestyling en bedenk een betere haarroutine, zoals wekelijks wassen. Zoek naar producten die uw haartype goedkeuren, zoals droog of broos haar. Het is raadzaam om te zoeken naar kosteneffectieve haarproducten met zachte ingrediënten zoals keratine om je haar te beschermen. Andere geweldige ingrediënten zijn arganolie, kokosolie, spirulina en aloë vera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *