Categories
Uncategorized

Geweldige nagelkleurcombinaties voor je volgende mani

Het is gemakkelijk om terug te gaan naar dezelfde manicurekleur waarvan je weet dat die voor jou werkt, maar soms heb je zin om dingen op te fleuren, maar wil je niet eindigen met een manicure die zo pittig is dat hij niet eetbaar is. Als je op zoek bent naar nagellakinspiratie voor je volgende manicure, dan hebben we een aantal leuke ideeën voor kleurencombinaties die je de verandering geven waar je naar verlangt zonder het risico te lopen.

Fall Sky Feels – Kleurencombinatie: lichtbeige, donkergrijs en bordeaux

Dit is de kleurencombinatie waar je naar toe gaat voor een humeurigere manicure. Het donkergrijs en beige zijn neutraal genoeg om bij bijna elke outfit te passen, maar de bordeauxrode kleur voegt wat rand en interesse toe.

Zoet dan zuur – Kleurcombinatie: Stoffige roze en rijpe kersen

Deze manicure-kleurencombinatie is vooral perfect omdat je kunt genieten van het sierlijke roze terwijl je nog steeds de dramatische donkere kersenkleur hebt om een ​​laagje diepte toe te voegen. Dit is een geweldige combinatie voor elk seizoen, maar vooral als je iets anders wilt dan het typische kleurenschema voor de zomer.

Zomerijs – Kleurencombinatie: gebroken wit, citroengeel en donkerrood

Als je op zoek bent naar een manicure-kleurencombinatie die niet alleen zomer zegt, maar ook zomer schreeuwt; dit is de combo voor jou. De witte tinten verminderen de intensiteit van de citroen en donkerrood, die samenwerken om een ​​aardbei-limonadepalet op te roepen dat zoet en heel zomers is.

Kawaii kleur – kleurencombinatie: diepbruin en lavendel

In eerste instantie lijkt dit misschien een gek kleurenschema, maar die lichte gekheid is wat het zo maakt kawaii. De lavendel tegen het diepbruin is de perfecte mix van schattig en edgy. Deze kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd omdat ze elkaars tinten versterken.

Sea Sailor – Kleurencombinatie: marineblauw, kobalt, nude

Dit is een monochromatische kleurencombinatie die de perfecte manicure is voor als je wilt experimenteren en een innovatieve look wilt hebben, maar je manicure toch stijlvol genoeg wilt houden om professionaliteit uit te stralen. Het marineblauw en kobaltblauw werken samen om een ​​opvallende diepte te geven aan deze kleurencombinatie, terwijl de nude-kleur ervoor zorgt dat ze nog meer opvallen.

Tropical Smoothie – Kleurencombinatie: Mango geel en amandelbruin

Deze kleurencombinatie is zo goed in het bevredigen dat je er bijna honger van kunt krijgen. Gele en oranje tinten kunnen moeilijk zijn om in een manicure te verwerken, maar zijn altijd verleidelijk. Met de neutraliteit van de amandelbruine kleur, zul je geel rocken als nooit tevoren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *